Meistä

Accountor HR Solutions kehittää ja tarjoaa ensiluokkaisia ratkaisuja työsuhteen koko elinkaaren sujuvaan hallintaan. Järjestelmillämme hoidetaan yli 500.000 suomalaisen palkansaajan työsuhteen elinkaareen liittyviä asioita.

Ota yhteyttä!

Me Accountor HR Solutionsilla tarjoamme ohjelmistoratkaisuja palkanlaskennan, työajanhallinnan ja HR:n tarpeisiin. Olemme Suomen johtava palkka- ja HRM-järjestelmien toimittaja Mepco-ratkaisullamme. Työaikaratkaisujamme ovat TyövuoroVelho ja MaraPlan Pro, TuntiVelho sekä Planier, joilla hoituu työvuorosuunnittelu, työajanseuranta sekä keikkatyönhallinta. Lisäksi tarjontaamme kuuluu lisäarvopalvelut, jotka täydentävät tuotevalikoimaamme siten, että voimme tarjota asiakkaille Suomen kattavimman työelämän ohjelmistoperheen. Lisäarvopalveluihimme kuuluvat mm. rekrytointijärjestelmä sekä kulu- ja matkalaskusovellukset. 

Asiakkaitamme ovat kaiken kokoiset kotimaiset yritykset ja ohjelmistoillamme hoidetaan yli 500.000 työsuhteen elinkaareen liittyviä palveluita. Olemme siis alallamme johtava toimija ja laadukkailla ohjelmistoillamme on suuri merkitys monen suomalaisen työntekijän sujuvan arjen kannalta.

Me Accountor HR Solutionsissa luomme parempaa työelämää asiakkaillemme.  Uskomme, että hyvä henkilöstökokemus tuottaa erinomaista asiakaskokemusta. Tällä hetkellä meitä työskentelee n. 230 hlöä pääsääntöisesti Espoossa, Tampereella, Jyväskylässä, Turussa ja Oulussa. Olemmekin yksi Suomen suurimmista ohjelmistotaloista.

 

Ota yhteyttä! Kerromme mielellämme lisää.  

Jos alla oleva lomake ei näy, voit täyttää sen täällä.
Tutustu tietosuojaselosteeseen täältä.


Back to top