Hyppää sisältöön

Mepco Keikat

Keikkatyön hallinta Mepco Keikat
-ratkaisulla

Tavoita kaikki keikkatyön tekijät yhdellä klikkauksella

Asiakkaitamme

Hyödyt työntilaajalle Mepco Keikoista

Nopeus

Mepco Keikoilla työvuorotilaukset saadaan täytettyä helposti ja nopeasti. Kaikki keikkatyöntekijät saavutetaan yhdellä klikkauksella ja keikkalaiset voivat varata heille sopivat vuorot mobiilisovelluksesta. Työntilaaja voi käyttää Mepco Keikkoja desktopilla tai mobiilisovelluksella. Mobiilisovelluksen käyttö on erityisen näppärää kun tarvitaan nopeasti äkillinen sijainen.

Vaivattomuus

Jätä puhelu- ja sähköpostirumba menneisyyteen. Mepco Keikat -mobiilisovelluksella asiakas voi itse tilata keikkatyövoimaa ja tarkastella tilausten statuksia.

Asiakaskokemus

Mepco Keikat tarjoaa asiakkaillesi mahdollisuuden tehdä ja seurata työvuorotilauksia itse. Mobiilisovelluksella työn tilaaminen onnistuu helposti milloin ja missä vain.

Mattilan Hoivapalvelut Oy

”Kilpailutimme laajasti työvuorosuunnitteluun ja toiminnanohjaukseen liittyviä toimijoita ja huomasimme, että Mepco Keikat oli käytössä monella suurella alan toimijalla. Mepco Keikkoihin päädyttiin, koska se oli ennen kaikkea kustannustehokas ratkaisu ja asiakaspalvelu oli erittäin vakuuttavaa.”

“Ohjelman käyttö on erittäin vaivatonta. Viestien lähettäminen ja työvuorojen vastaanottaminen toimii tosi hyvin. Ehdoton etu meille on ollut mobiilisovellus ja siellä nimenomaan työntekijäroolin toimivuus. Saamme paljon hyvää palautetta työntekijöiltämme siitä.”

– Samuli Mattila, toimitusjohtaja, Mattilan Hoivapalvelut Oy

Työvuorojen hallinnan kokonaisuus yhdessä paketissa

Työvuorosuunnittelu

Säästä aikaa ja tehosta yrityksesi toimintaa Mepco Keikkojen työvuorosuunnittelulla. 

​Mepco Keikoilla suunnittelet työvuorot helposti ja hoidat äkilliset muutostarpeet nopeasti.

Keikkatyön hallinta

Tavoita kaikki keikkatyöntekijät yhdellä klikkauksella.

​Mepco Keikoilla julkaiset työvuorot helposti kaikille soveltuville työntekijöille, jotka varaavat vuoroja itselleen kätevästi mobiilisovelluksella. 

Työajanseuranta

Helppoa työajanseurantaa. Palkka- ja laskutusaineisto automaattisesti. ​

​Työtuntien leimaaminen tai kirjaaminen onnistuu helposti mobiilisovelluksella. Mepco Keikat muodostaa työtunneista automaattisesti TES-tulkitun palkka-aineiston.

Demoon osallistuva yritys osallistuu 300€:n Lapland Hotelsin lahjakortin arvontaan.

Hyödyt Mepco Keikoista keikkatyöntekijälle

Työasiat keskitetysti mobiilisovelluksessa

Jatkuva viestitulva ja väärässä hetkessä tulevat yhteydenotot eivät anna rauhaa keikkatyöntekijän vapaa-ajalle. Mepco Keikat mobiilisovelluksen avulla keikkatyöntekijän työasiat ovat keskiteysti yhdessä paikassa ja ilmotukset uusista vuoroista tulevat mobiilisovellukseen.

Hallitse omia työvuoroja ja käytettävyyttä

Mobiilisovelluksessa Työntekijät ilmoittavat käytettävyytensä ja vuorotoiveensa, tarkastelevat tulevia vuorojaan ja varaavat uusia työvuoroja.

Toteutuneiden tuntien ilmoitus mobiilisovelluksella

Mepco Keikat -mobiilisovelluksen leimaustoiminnolla työntekijät voivat aloittaa ja lopettaa työvuoron helposti puhelimellaan. 

​Vaihtoehtoisesti työntekijät voivat itse kirjata työaikaansa työvuoron jälkeen. 

Vuorotoiveet ja vuorojen varaaminen

Tulevat työvuorot

Tuntikirjaus

Työaikaleimaukset

Mepco Keikoilla hoidat myös vuorosuunnittelun

Työvuorolistat helposti ja nopeasti valmiiksi

Mepco Keikat työvuorosuunnittelu on helppoa ja nopeaa. Toistuvat vuorot, vuoropohjat ja tallennettavat listapohjat tekevät suunnittelusta nopeaa. Erilaiset laskurit ja värikoodit helpottavat kokonaisuuden hahmottamista ja varoitukset pitävät huolen siitä, että listassa ei rikota työaikasääntöjä vahingossa. 

Valmiit työaikasäännöt, TES-tulkinnat, paikalliset sopimiset

Mepco Keikkojen avulla työehtosopimuksien sääntöjä ei tarvitse muistaa ulkoa. Mepco Keikat kertoo suunnittelijalle, jos suunnitelmassa rikotaan työaikasääntöjä. Näin vältytään virheiltä ja pystytään paremmin välttämään esimerkiksi ylitöitä.

Työntekijöiden osaaminen ja soveltuvuus

Kun työntekijöitä on paljon, ei työntekijöiden osaamisia ja pätevyyksiä ole helppoa muistaa ulkoa. Mepco Keikoissa vuoron voi osoittaa vain työntekijälle, jolla on vuoroon sopiva osaaminen, eikä suunnittelijan tarvitse tarkistaa pätevyyttä erikseen. Lisäksi suunnittelija huomioi helposti työntekijän sopimustunnit, matka-ajat ja mobiilisovelluksella ilmoitetut vuorotoiveet.

Työvuorojen tarjoaminen ja varaaminen

Mepco Keikoilla voit joko suunnitella vuorot suoraan tietyille työntekijöille tai suunnitella tyhjiä vuoroja, jotka julkaiset soveltuville työntekijöille varattavaksi. Näin voit tarjota työntekijöille mahdollisuuden valita heille parhaiten sopivat vuorot mobiilisovelluksesta.

Kiinnostuitko, kerromme mielellämme lisää!

Saat Mepco Keikat käyttöösi helposti ja nopeasti. Pienissä yrityksissä käyttöönotto sujuu parhaimmillaan muutamassa päivässä.

  1. Varaa demo: Jätä meille yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä esittelyn sopimiseksi.
  2. Mepco Keikkojen esittely: Järjestämme Teams-tapaamisen, jossa esittelemme sinulle Mepco Keikat ja sen toimintoja.
  3. Tarjous: Esittelyn jälkeen toimitamme sinulle tarjouksen ja voit tehdä ostopäätöksen.
  4. Koulutukset: Käymme läpi  taustamääritykset, työvuorojen hallinnan ja palkka- ja laskutusaineiston muodostamisen.
  5. Jatkuvat tuki: Asiakaspalvelijamme auttavat sinua mielellään ohjelmiston käyttöön liittyvissä kysymyksissä.

Meille on ensiarvoisen tärkeää, että tuotteemme vastaa käyttäjiensä tarpeisiin mahdollisimman hyvin. Ja kuka olisikaan parempi kertomaan tarpeistaan, kuin itse käyttäjä. Teemmekin tuotekehityksessämme jatkuvasti käyttäjätutkimusta, eli haemme käyttäjiltä palautetta tuotteestamme sekä siihen kehitteillä olevista uusista ominaisuuksista. Näin varmistamme, että tuote palvelee käyttäjiään mahdollisimman hyvin ja että sitä osataan käyttää.

Hyvän ohjelmiston avulla työskentely on sekä tehokkaampaa että mielekkäämpää. Panostamme jatkuvasti tuotteemme käyttöliittymään, jotta voimme tarjota käyttäjillemme parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.

Varaa demo täyttämällä lomake

Täyttämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytäntömme.