Rekry Go

Markkinoiden modernein rekrytointijärjestelmä alle 20 hlöä vuodessa rekrytoiville organisaatioille

 

 

 

Ota yhteyttä!

TalentAdore Hire-rekrytointijärjestelmä on saatavilla ainutlaatuisella, kiinteähintaisella, kevyemmällä Rekry Go-käyttöönotolla vain meiltä. Rekry Go mahdollistaa vähemmän rekrytoiville yrityksille markkinoiden edistyksellisimmän rekrytointijärjestelmän käyttöönoton kustannustehokkaimpaan hintaan. Rekry Go-malliin ei kuulu integraatiota Mepcoon.

Rekry Go sisältää seuraavat TalentAdoren ominaisuudet

 • Kokonaisvaltainenrekrytointiprosessi
  Ota koko rekrytointiprosessi haltuun työpaikkailmoituksesta parhaiden osaajien palkkaukseen. Luo helpostirekrylupapyyntöjä, julkaise upeita työpaikkailmoituksia ja houkuttele parhaat hakijat hakemaan.
 • Automatisoitu hakijaviestintä
  Tekoälyn ja ketterän automaation avulla lähetät yksilöllisiä statusviestejä ja 100 % henkilökohtaisia palautekirjeitä jokaiselle hakijalle. Parannat samalla työnantajabrändiänne.
 • Integraatiot yleisimpiin työpaikkasivustoihin
  Jaa työpaikkailmoitus järjestelmästä suoraan TE-palveluiden, Oikotien ja Jobblyn työpaikkasivuille.

 • Talent Community – osaajayhteisö
  Luo hyvistä hakijoista osaajayhteisö, josta voit rekrytoida jatkossa tarvittavat osaajat nopeammin. Jatka keskusteluja potentiaalisten hakijoiden kanssa, lähetä heille kutsuja avoimiin tehtäviin ja pyydä suosituksia.
 • Moderni käyttöliittymä
  Intuitiivinen ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä varmistaa, että kaikki rekrytointiprosessiin osallistuvat osaavat käyttää järjestelmää. TalentAdore Hire tekee rekrytoinnin helpoksi!
 • Tilastot
  Voit seurata dataa rekrytointiprosesseistanne ja tehdä filtteröintejä tehtävän, käyttäjän ja aikajänteen mukaan. Mittaa esimerkiksi hakijakokemustanne realiajassa.

Rekry Go hinnoittelu

 

           

 

Rekry Go:n hinta koostuu kiinteästä kuukausimaksusta ja jokaisesta tehdystä rekrytoinnista veloitettavasta maksusta.

Toimittaja pidättää oikeuden muuttaa hintoja. Kaikki sivustolla ilmoitetut hinnat ovat viitteellisiä ja voivat muuttua asiakkaan kokonaishankinnan mukaan. Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Rekry Go:n hyödyt

Positiivinen työnantajamielikuva

+ Viesti hakijoille oikea-aikaisesti ja henkilökohtaisesti statusviestien, haastattelukutsujen ja palauteviestien avulla. Jätä unohtumaton hakijakokemus ja paranna työnantajakuvaanne!

 

Enemmän sopivia hakijoita

+ Houkuttele relevantit hakijat hakemaan modernien työpaikkailmoitusten avulla tai kutsu heidät osaksi osaajayhteisöänne.

Tehokas rekrytointiprosessi

+ Kokemus ratkaisee – niin teidän hakijoillenne kuin käyttäjillennekin. Kommunikoi sisäisesti muistiinpanojen ja tehtävien avulla, ja vähennä manuaalisia työvaiheita automaation avulla. Säästä aikaa ja kustannuksia rekrytointiprosessissa.

Kustannustehokkuus

+ Rekry Go-käyttöönottomallilla saat TalentAdore-rekryntointijärjestelmän markkinoiden kustannustehokkaimpaan hintaan, jolloin sen käyttöönotto on kannattavaa myös pienemmillä (alle 20 hlöä vuodessa) rekrytointimäärillä.

Oletko kiinnostunut Rekry Go:sta?
Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Jos alla oleva lomake ei näy, voit täyttää sen täällä.
Tutustu tietosuojaselosteeseen täältä.


Back to top