Videot Mepcosta

 

Tälle sivulle on kerätty erilaisia videoita, joiden toivomme olevan Sinulle hyödyllisiä!

Tutustu Mepcoon

 

Mepco tilitoimiston HR- ja palkkaohjelmana

 

 

 

Katso videolta, miten Mepco sopii tilitoimistojen asiakkaille!

Helppokäyttöisen Mepco Web-työpöydän kautta organisaatio pääsee raportoimaan ajantasaiset henkilö- ja työsuhdetiedot sekä tietojen historian, ilman tilitoimiston palkanlaskijan toimenpiteitä.

 

Asiakkaiden kertomaa

 

Sarastia

 

 

Sarastia Oy valitsi Mepcon yhteistyökumppaniksi tuotteensa rakentamisessa, koska Mepco Pron päälle pystyttiin rakentamaan omanlainen tuotteistus. Lopputulos, Sarastia365 HR, on kuntasektorin moderni käyttöjärjestelmä.

Katso videolta, kun tuotepäällikkö Annika Leppäkoski kertoo kuinka järjestelmä tehostaa HR- ja palkkahallinnon prosesseja ja mahdollistaa esimiehille järjestelmän käytön missä tahansa.

 

 

 

Sitowise

 

 

Sitowisessä Mepco valikoitui järjestelmäksi, koska se oli yksi ainoista järjestelmistä, joka yhdisti sekä henkilöstö- että palkkahallinnon. Mepcon SaaS-version avulla he ovat pystyneet käyttämään järjestelmää myös etänä. 

Videolta näet, mitä Anne-May Asplund on mieltä Mepco-järjestelmästä ja kuinka se on helpottanut koko yrityksensä henkilöstöhallintoprosessia.

 

TW-Laskentapalvelut

 

 

TW-Laskentapalvelut käyttävät palkanlaskennassaan Mepcoa, josta ollaan oltu erittäin tyytyväisiä. ”Mepco on vaan yksinkertaisesti paras”, kehuu asiakaspäällikkö Annika Salo. Mepco-järjestelmän parhaina ominaisuuksina koetaan olevan erinomaiset raportointiominaisuudet ja järjestelmän nopea toimivuus.

Katso videolta Annika Salon ajatukset Mepco palkkajärjestelmästä.

 

Integrata & Accountor

 

 

 

”Mepco on tosi monipuolinen ja helppokäytettävä järjestelmä”

Palkka-asiantuntijat Integrata Oy:lta Meri Räsänen ja Accountor HR4:lta Jani Aikkila kertovat videolla omista käyttökokemuksistaan Mepco-järjestelmästä.

Katso videolta, kuinka Mepco on helpottanut Meri Räsäsen ja Jani Aikkilan työskentelyä.

Tunnelmia koulutustilaisuuksista

 

Liksaklubi 2020

 

 

Mepco Palkat -pääkäyttäjien vuotuinen koulutustilaisuus Liksaklubi järjestettiin 18.11.2020 ensimmäistä kertaa virtuaalisesti. Neljän tunnin koulutuksessa oli melkein 800 asiakasta koko ajan mukana linjoilla.

Saimme tilaisuudesta erittäin hyvää palautetta! Liksaklubin palautekyselyyn vastasi yli 170 osallistujaa. Vastanneista 92 % oli sitä mieltä, että he saivat tilaisuudesta vastinetta ajallensa. Tilaisuutta oli myös mielenkiintoista seurata 95 % mukaan.

Katso vieressä olevasta videosta tunnelmia virtuaalisesta Liksaklubista.

 

Liksaklubi 2019

 

 

 

 

Liksaklubi kokosi 7.11.2019 ohjelmiston pääkäyttäjät yhteen Scandic Parkiin oppimaan uutta järjestelmästä, kuulemaan muista ajankohtaisista palkkahallintoon liittyvistä aiheista sekä verkostoitumaan.

Katso videolta tunnelmia ja kuule mitä mieltä asiakkaamme ovat tilaisuudesta!

Tilaa uutiskirje!

Uutiskirjeemme ilmestyy noin parin kuukauden välein ja sisältää mm.:

  • ajankohtaisia henkilöstö- ja palkkahallinnon sisältöjä
  • kiinnostavia asiakastarinoita
  • asiantuntijoiden blogeja
  • tulevia mielenkiintoisia tapahtumia
Maksuttoman uutiskirjeemme saat täyttämällä sähköpostiosoitteesi oheiseen kenttään. Voit myös peruuttaa tilauksen heti halutessasi.

Accountor HR Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Back to top