Videot Mepcosta

 

Tälle sivulle on kerätty erilaisia videoita, joiden toivomme olevan Sinulle hyödyllisiä!

Tutustu Mepcoon

Mepco tilitoimiston HR- ja palkkaohjelmana

Katso videolta, miten Mepco sopii tilitoimistojen asiakkaille!

Helppokäyttöisen Mepco Web-työpöydän kautta organisaatio pääsee raportoimaan ajantasaiset henkilö- ja työsuhdetiedot sekä tietojen historian, ilman tilitoimiston palkanlaskijan toimenpiteitä.

Työsuhde 2.0: Unelmista totta – hyvästit papereille!

Tehokkaassa työsuhteessa on kaikki manuaaliset prosessit ajettu minimiin. Työsuhteen hallintaan vuonna 2021 kuuluu sähköiset prosessit ja erittäin pitkälle viety automatiikka kaikissa henkilöstöhallinnan tehtävissä. Ei enää paperikasoja henkilöstöhallinnon pöydällä!

Katso video, jossa esittelemme työsuhteen hallinta 2.0. -prosessin aina henkilön rekrytoinnista ensimmäiseen palkanmaksuun saakka!

Miksi kannattaa siirtyä Mepcon SaaS-ohjelmistopalveluun?

Tarjoamme Mepco-ratkaisua asiakkaillemme SaaS-pohjaisena ohjelmistopalveluna. SaaS-ympäristön ehdoton etu on sen helppous organisaatiolle. Teillä on aina ajantasainen järjestelmä käytössä uusimmalla versiolla, ilman, että itse joudutte tekemään versiopäivityksiä useamman kerran vuodessa.

Katso videolta, kun Turkka Vuoksiala kertoo miksi kannattaa siirtyä Mepcon SaaS-ohjelmistopalveluun!

Mepco Allekirjoitus - Sähköinen allekirjoituspalvelu

Mepco Allekirjoitus on digitaalinen allekirjoituspalvelu, jossa allekirjoittajat voidaan tunnistaa, ja jossa käytetään vahvaa salausmenetelmää. Allekirjoitus voidaan suorittaa ajasta tai paikasta riippumatta ilman tarpeettomia viiveitä reaaliaikaisesti. 

Tutustu tarkemmin ratkaisuun vieressä olevan videon kautta!

Asiakkaiden kertomaa

Mepco Allekirjoituksen nopeus ja helppous on saanut erityiskiitosta SRV Yhtiöt Oy:ltä

”Mepco Allekirjoitus ratkaisu todella nopeuttaa asioita ja tuo seurattavuutta. Meillä tehdään sopimuksia monta kymmentä kuukaudessa ja ne hoituu muutamaa nappia painamalla”, kertoo Stina Ampuja, HR Business Partner SRV Yhtiöt Oy:ltä. Katso videolta asiakkaamme SRV Yhtiöt Oyj:n kokemuksia Mepco Allekirjoituksesta!

Sitowisessä Mepco valikoitui järjestelmäksi, koska se oli yksi ainoista järjestelmistä, joka yhdisti sekä henkilöstö- että palkkahallinnon. Mepcon SaaS-version avulla he ovat pystyneet käyttämään järjestelmää myös etänä. 

Videolta näet, mitä Anne-May Asplund on mieltä Mepco-järjestelmästä ja kuinka se on helpottanut koko yrityksensä henkilöstöhallintoprosessia.

TW-Laskentapalvelut käyttävät palkanlaskennassaan Mepcoa, josta ollaan oltu erittäin tyytyväisiä. ”Mepco on vaan yksinkertaisesti paras”, kehuu asiakaspäällikkö Annika Salo. Mepco-järjestelmän parhaina ominaisuuksina koetaan olevan erinomaiset raportointiominaisuudet ja järjestelmän nopea toimivuus.

Katso videolta Annika Salon ajatukset Mepco palkkajärjestelmästä.

”Mepco on tosi monipuolinen ja helppokäytettävä järjestelmä”

Palkka-asiantuntijat Integrata Oy:lta Meri Räsänen ja Accountor HR4:lta Jani Aikkila kertovat videolla omista käyttökokemuksistaan Mepco-järjestelmästä.

Katso videolta, kuinka Mepco on helpottanut Meri Räsäsen ja Jani Aikkilan työskentelyä.

Tunnelmia koulutustilaisuuksista

LIKSAKLUBI 2021

Liksaklubi 2021 keräsi tuhatpäisen yleisön ja sai paljon kiitosta.

”Huipputapahtuma! Toivottavasti näitä järjestetään jatkossakin. Ehdottomasti hyödyllinen!”

”Tapahtuma oli kaikin puolin erittäin onnistunut. Esitykset olivat sopivan mittaisia ja ammattitaidolla hoidetut.”

Katso videolta virtuaalisen koulutustilaisuuden tunnelmia!

HENKKARIKLUBI 2021

Järjestimme 5.5.2021 perinteisen Henkkariklubin Mepcon käyttäjille virtuaalitapahtumana. Osallistujia oli huikeat yli 600 henkilöä.

“Kaikki (esitykset) olivat mielenkiintoisia ja onnistuneita. Kiitos kaikille! Asiapitoisista sai arvokasta tietoa työhön…”, eräs osallistujista kertoo.

Katso videosta tunnelmat virtuaalitilaisuudesta!

LIKSAKLUBI 2020

Mepco Palkat -pääkäyttäjien vuotuinen koulutustilaisuus Liksaklubi järjestettiin 18.11.2020 ensimmäistä kertaa virtuaalisesti. Neljän tunnin koulutuksessa oli melkein 800 asiakasta koko ajan mukana linjoilla.

Saimme tilaisuudesta erittäin hyvää palautetta! Liksaklubin palautekyselyyn vastasi yli 170 osallistujaa. Vastanneista 92 % oli sitä mieltä, että he saivat tilaisuudesta vastinetta ajallensa. Tilaisuutta oli myös mielenkiintoista seurata 95 % mukaan.

Katso vieressä olevasta videosta tunnelmia virtuaalisesta Liksaklubista.

LIKSAKLUBI 2019

Liksaklubi kokosi 7.11.2019 ohjelmiston pääkäyttäjät yhteen Scandic Parkiin oppimaan uutta järjestelmästä, kuulemaan muista ajankohtaisista palkkahallintoon liittyvistä aiheista sekä verkostoitumaan.

Katso videolta tunnelmia ja kuule mitä mieltä asiakkaamme ovat tilaisuudesta!

Tilaa uutiskirje!

Uutiskirjeemme ilmestyy noin parin kuukauden välein ja sisältää mm.:

  • ajankohtaisia henkilöstö- ja palkkahallinnon sisältöjä
  • kiinnostavia asiakastarinoita
  • asiantuntijoiden blogeja
  • tulevia mielenkiintoisia tapahtumia
Maksuttoman uutiskirjeemme saat täyttämällä sähköpostiosoitteesi oheiseen kenttään. Voit myös peruuttaa tilauksen heti halutessasi.

Jos alla oleva lomake ei näy, voit täyttää sen täällä.
Tutustu tietosuojaselosteeseen täältä.


Back to top