Hyppää sisältöön

Verkkokoulutuspaketit

Eduhousen Mepco-verkkokoulutuspaketit

Kurssit rakentuvat Mepcon lähiopetusrungon mukaisesti omiin kursseihin, kuten peruskursseihin ja jatkokursseihin. Kursseilla pääset oppimaan tehokkaasti uusia ominaisuuksia ja kertamaan tarvittaessa tiettyjä kokonaisuuksia tai erillisiä alueita juuri kuin sinulle sopii. Videot tarjoavat niin uudelle kuin kokeneemmalle käyttäjälle vinkkejä käyttöön!

Verkkokoulutuksia on saatavilla mm. seuraavista aiheista. Koulutukset päivittyvät, joten katso saatavilla olevat kurssit Eduhousen sivuilta.

  • KATRE ja Mepco HRM-ratkaisu
  • Mepco HRM käyttäjän peruskurssi
  • Mepco HRM Pääkäyttäjä -kurssi
  • Mepco Sähköiset lomakkeet

Pakettivaihtoehdot

Mepco-paketti

Sisältää kaikki Eduhouselta löytyvät Mepcon perus- ja jatkotason koulutukset, Mepcon ajankohtaiset koulutukset, sekä vaihtuvia Eduhousen ajankohtaisia koulutuksia. Koulutuspaketin hinta on  64,90 € /kk.

Lue lisää täältä Mepco-paketista

Mepco-tilitoimistopaketti

Koulutukset rakentuvat Mepco lähiopetusrungon mukaisesti perus- ja jatkokursseihin. Kursseilla pääset oppimaan tehokkaasti uusia ominaisuuksia tai kertamaan vain tiettyjä osa-alueita. Videot tarjoavat niin uudelle kuin kokeneemmalle käyttäjälle vinkkejä käyttöön! Koulutuspaketin hinta on 29,90 € /kk. 

Lue lisää täältä Mepco-tilitoimistopaketista

Hanki koulutuspaketti

Hanki koulutuspaketti suoraan Eduhousen verkkosivuilta. Useamman tunnuksen tilauksessa, pyydä tarjous: asiakaspalvelu@eduhouse.fi tai sari.laitinen@accountorhr.fi

Lisätietoa Eduhousesta ja hinnoittelusta antaa:

asiakaspalvelu@eduhouse.fi
p. 020 757 1650

Lisätietoa kursseista antaa: