Hyppää sisältöön

Me Accountor HR Solutionsilla tarjoamme ohjelmistoratkaisuja palkanlaskennan, työajanhallinnan ja HR:n tarpeisiin. Olemme Suomen johtava palkka- ja HRM-järjestelmien toimittaja Mepco-ratkaisullamme. Työaikaratkaisujamme ovat TyövuoroVelho ja MaraPlan Pro, TuntiVelho sekä Mepco Keikat, joilla hoituu työvuorosuunnittelu, työajanseuranta sekä keikkatyönhallinta. Lisäksi tarjontaamme kuuluu lisäarvopalvelut, jotka täydentävät tuotevalikoimaamme siten, että voimme tarjota asiakkaille Suomen kattavimman työelämän ohjelmistoperheen. Lisäarvopalveluihimme kuuluvat mm. rekrytointijärjestelmä, henkilöstöanalytiikka, sähköinen allekirjoitus sekä kulu- ja matkalaskusovellukset.

yli 500.000

Järjestelmillämme hoidetaan yli 500.000 suomalaisen palkansaajan työsuhteen elinkaareen liittyviä asioita.

noin 250

Tällä hetkellä tiimissämme työskentelee noin 250 henkilöä pääsääntöisesti Espoossa, Tampereella, Jyväskylässä ja Turussa, tehden meistä yhden Suomen suurimmista ohjelmistotaloista.

noin 35 miljoonaa

Vuonna 2023 Accountor HR Solutionsin liikevaihto oli noin 35 miljoonaa euroa.

Asiakaskuntamme koostuu kaiken kokoisista kotimaisista yrityksistä. Meillä on lähes 4000 asiakasta, jotka luottavat meihin. Accountor HR Solutions olemme alamme johtava toimija, ja laadukkailla ohjelmistoillamme on merkittävä rooli monen suomalaisen työntekijän sujuvan arjen varmistamisessa.

Accountor HR Solutionsissa pyrimme luomaan parempaa työelämää asiakkaillemme. Uskomme vahvasti siihen, että hyvä henkilöstökokemus on avain erinomaiseen asiakaskokemukseen.

Tällä hetkellä porukassamme työskentelee noin 250 henkilöä pääsääntöisesti Espoossa, Tampereella, Jyväskylässä ja Turussa, tehden meistä yhden Suomen suurimmista ohjelmistotaloista.

Mepco Total ja koko Accountor HR Solutions Oy on osa Accountor-konsernia ja jaamme Accountorin vastuullisuuspolitiikan.

Tuemme pk-yrityksiä kestävällä tavalla muun muassa panostamalla tietoturvaan ja tietosuojaan. Edistämme myös sähköisen eli paperittoman toimintatavan positiivisia vaikutuksia ympäristössämme.

Meille töihin?

Työskentelyssämme korostuvat yhteistyö ja uteliaisuus sekä kunnianhimoinen suhtautuminen tuotteemme kehittämiseen.

Kiinnostaako sinua olla mukana kehittämässä parempia ratkaisuja Suomen kattavimman ohjelmistoperheen Mepco Totalin parissa? Etsimme jatkuvasti motivoituneita osaajia tiimiimme ja kuulemme mielellämme lisää sinusta ja osaamisestasi.

​Lue lisää meillä työskentelystä ja lähetä avoin hakemus. Lisätietoa rekryistä: lotta-veera.laine-myller@accountorhr.fi

Jätä yhteydenottopyyntö

Täyttämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytäntömme.