Hyppää sisältöön

Yrityksille

Ratkaisut keskisuurille yrityksille

Mepco Total -tuoteperheen ratkaisut keskisuurille yrityksille

Keskisuurissa yrityksissä tullaan kasvun myötä usein tilanteeseen, jossa tarvitaan järeämpiä ohjelmistoratkaisuja. Manuaaliset työvaiheet alkavat kuormittaa, kun henkilöstömäärä kasvaa. Modernit ratkaisumme automatisoivat prosesseja, ja voit taas keskittyä yritystoimintasi kannalta olennaiseen. Ohjelmistojemme avulla hoidat palkanlaskennan, henkilöstöhallinnon, rekrytoinnin, kulu- ja matkalaskut, työvuorosuunnittelun sekä työajanseurannan. Suosittelemme keskisuurille organisaatioille kevyitä ja hyvin tuotteistettua Go-käyttöönottomalliamme, jolloin vältyt raskailta ohjelmistoprojekteilta ja saat käyttöösi huippuohjelmistot kustannustehokkaasti.

Suomen suosituin yhtenäinen palkanlaskenta- ja HR-järjestelmä Mepco soveltuu hyvin keskisuurille organisaatioille. Voit ottaa käyttöön Mepco Palkat ja Mepco Henkilöstö -ratkaisut yhdessä tai erikseen. Suosittelemme keskisuurille yrityksille Mepco-ratkaisua Go-käyttöönotolla, joka on kevyempi ja kustannustehokkaampi tapa ottaa järjestelmä käyttöön. 

Mepco Matka on moderni kulu- ja matkalaskuohjelma, joka toimii mobiilisovelluksena puhelimessa. 

Ratkaisulla hoidat kaikki matka-, kulu- ja palkkiotapahtumien käsittelyn vaiheet aina tapahtumien syötöstä tulorekisteri-ilmoituksiin asti. 

Suunnittelet kätevästi työvuorolistat ja varmistat, että miehitys on aina kohdallaan työvuorosuunnitteluohjelmiemme avulla.

MaraPlan Pro on erityisesti matkailu- ja ravitsemusalalle sekä kaupanalalle suunniteltu työvuorosuunnitteluohjelma.

TyövuoroVelho soveltuu erityisesti seuraaville aloille: sote, apteekit, seurakunnat, kunnat, IT-palveluala, kuljetusala, kiinteistöpalveluala.

Mepco Keikoilla julkaiset työvuorot helposti kaikille soveltuville työntekijöille, jotka varaavat vuoroja itselleen kätevästi mobiilisovelluksella.

Mepco Keikkojen avulla vuoroihin löytyy nopeasti tekijä ja työntekijät voivat helposti valikoida itselleen mieluisia työvuoroja.

TalentAdore-rekrytointiratkaisu on moderni ja hakijakokemukseen keskittyvä rekrytointijärjestelmä. TalentAdore on kumppanituotteemme ja se soveltuu hyvin keskisuurille organisaatioille. Kun haluata tarjota hakijoille mieleenpainuvan hakijakokemuksen, valitse TalentAdore rekrytointijärjestelmäksesi.

TuntiVelho on selainpohjainen työajanseurantaohjelma. Sen avulla on helppo leimata työaikaa, pitää tuntikirjanpitoa ja ilmoittaa tehdyt tunnit suoraan palkanlaskentaan. TuntiVelho soveltuu hyvin eri toimialoille.

Lataa opas: Kaikki kunnossa! Yksi prosessi palvelee sekä palkanlaskentaa että työvuorosuunnittelua

Minimoi virheet ja maksimoi ajankäytön tehokkuus – investoi yhteiseen prosessiin!

Kun työvuorosuunnittelu ja palkanlaskenta yhdistetään yhdeksi prosessiksi, on palkanlaskennalla aina käytössään ajantasainen tieto. Näin palkat maksetaan ajallaan ja oikein. Samalla moni manuaalinen työvaihe jää pois, mikä tehostaa tekemistä moninkertaisesti. 

Lukemalla oppaan saat vastaukset seuraaviin kysymyksiin:

  • Miksi työvuorosuunnittelu- ja palkanlaskentajärjestelmät kannattaa yhdistää yhdeksi prosessiksi?
  • Mikä on toimivan prosessin resepti?
  • Miten keventää prosessia järjestelmien avulla?
  • Mitkä ovat 5 askelta sujuvaan prosessiin?

Asiakkaidemme kokemuksia

Oy Lunden Ab Jalostaja

“Kun esimiehet pystyvät ajamaan raportteja, he näkevät myös esimerkiksi pekkaskertymät suoraan järjestelmästä. Aikaisemmin kyselyt tulivat meille. Nyt ei tarvitse lähetellä sähköposteja suuntaan ja toiseen, kun nämä asiat selviävät todella nopeasti.”

Henkilöstöpäällikkö, Tiina Vilhonen

Pesmel

“Tieto kulkee Mepcossa työsuhteen alusta lähtien koko prosessin läpi, aikaa säästyy ja virheitä tulee vähemmän. Jos esimerkiksi 140 henkilön lomapäivät tallentaa käsin, myös virheen mahdollisuus kasvaa.”  

Henkilöstösuunnittelija, Leena Klasila

Innolink Staff Oy

“Mepco soveltuu erittäin hyvin tällaiselle yritykselle, jolla on palkanlaskennassa monta eri työehtosopimusta ja maksuryhmää. Mepcoa on helppo muokata oman näköiseksi. Meillä on asiakkaana paljon eri yrityksiä, joilla on käytössään esimerkiksi omia paikallisia sopimuksiaan. Mepco oli kaikista joustavin palkkaratkaisu erilaisiin tilanteisiin.”

Palkanlaskija, Riikka Huuhtanen 

Jätä yhteydenottopyyntö

Täyttämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytäntömme.