Hyppää sisältöön

Mepco Maraplan

Mepco Maraplan – selainpohjainen työvuorosuunnittelu

Mepco Maraplan työvuorosuunnittelu tuo tehoa henkilöresurssointiin!

Tehokas työkalu työvuorosuunnitteluun

Mepco Maraplan on tehokas työkalu henkilöstöresurssien suunnitteluun ja hallintaan. Ohjelmistolla on jo tuhansia käyttäjiä noin 3000 asiakastoimipaikassa. Ota sinäkin käyttöösi työvuorosuunnittelun tehokas ja helppokäyttöinen ohjelma.

Tehostaa ja helpottaa esimiesten työtä

Työvuorojen suunnittelu käy helposti ja nopeasti. Tuntien laskenta palkanlaskentaan on täysin automatisoitu. Esimiesten työajan säästö on ollut asiakkaidemme kokemusten mukaan merkittävää.

Parantaa asiakaspalvelua ja alentaa kustannuksia

Työvuorot pystytään kohdistamaan asiakasvirtojen mukaan, jolloin työajat käytetään mahdollisimman tehokkaasti. Kustannuksia säästyy, kun ohjelmisto ohjaa suunnittelua annettujen tavoitteiden mukaan ja tuottaa ennusteet kustannuksista sekä työtunneista jo työvuorojen suunnitteluvaiheessa.

Miksi Mepco Maraplan?

 • Selainpohjainen, ei erillisiä asennuksia
 • Työntekijän mobiilikäyttöliittymä
 • Helppo ja nopea käyttöönotto
 • Lomien suunnittelu
 • Hallitsee tasoittumisjaksoja ja tuntipankkia
 • Seuraat toteutuneita työaikoja, mahdollisuus kellokortti-lisäpalveluun
 • Työvuorolistat ja laajat raportit työtunneista, kustannuksista, jne.
 • Myös automaattinen palkkatapahtumien laskenta, joka on mahdollista liittää palkanlaskentaohjelmistoon
 • Palkanlaskijalle oma käyttöliittymä
 • Mahdollisuus luoda työsuhdelomakkeita, kuten työsopimuksia
 • Mepco Maraplan:lla on jo tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä

Demoon osallistuva yritys osallistuu 300€:n Lapland Hotelsin lahjakortin arvontaan.

Katso video Mepco Maraplan -ratkaisusta:

Tehokas työkalu työvuorosuunnitteluun ja palkanlaskennan tueksi.

Mepco Maraplanin selainpohjaisuuden ansiosta ohjelman käyttö ei ole paikkasidonnaista eikä vaadi erillisten ohjelmien asentamista.

Kaikki tarvittava tehokkaaseen työvuorosuunnitteluun

Ohjelma on käytettävissä missä vain, milloin vain

Mepco Maraplanin selainpohjaisuuden ansiosta ohjelman käyttö ei ole paikkasidonnaista eikä vaadi erillisten ohjelmien asentamista.

Käyttö tapahtuu suoraan selaimesta, joten työvuorojen suunnittelu ja tarkastelu onnistuu, kun käytössäsi on toimiva internetyhteys.

Suunnittele ja seuraa työtehoja

Mepco Maraplanin avulla suunnittelet ja seuraat työpistekohtaisesti työtehoja asetettujen tavoitteiden mukaisesti.

Oletuspohjat ja kiertävät työvuorolistat

Jos yrityksen työvuoroissa on toistuvuutta, Mepco Maraplaniin voidaan luoda valmiita oletuspohjia tai kiertäviä työvuorolistoja, joiden avulla työvuorosuunnittelu nopeutuu ja tehostuu entisestään, eikä vuoroja tarvitse aina suunnitella alusta asti uudelleen.

Automaattinen työvuorosuunnittelu

Mepco Maraplaniin on saatavilla lisäpalveluna Työvuorot automaattisesti -palvelu, jonka avulla työvuorolistojen suunnittelu nopeutuu merkittävästi. Toiminnallisuus mahdollistaa työvuorolistan suunnittelun jopa yhden napin painalluksella.

Tasoittumisjaksot ja tavoitetyöaika

Mepco Maraplanin avulla on helppoa seurata työntekijöiden tavoitetyöaikaa halutuilla tasoittumisjaksoilla ja varmistaa, että työntekijöille suunnitellaan sopivasti työtunteja. Tase-toiminto pitää huolen työaikapankin saldon seurannasta / tasoitusjakson tilanteesta.

Lisäpalveluna työajanseuranta

Kellokortin käyttöönottoa varten ei tarvitse hankkia kallista leimauslaitteistoa. Riittää, että käytössä on toimiva internet-yhteys. Työaikojen kirjaukseen soveltuu tavallisen tietokoneen lisäksi tabletti tai kosketusnäytöllinen älypuhelin

Tilaa Mepco Maraplan -demo veloituksetta ja ilman sitoumuksia

Täyttämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytäntömme. 

Olemme keränneet ilmaisen tietopaketin sinun avuksesi:

 • Tehokkaan työvuorosuunnittelun periaatteet
 • Miten parannat työntekijöiden motivaatiota työvuorosuunnittelun keinoin?
 • Työvuorojen kohdistaminen asiakasvirtojen ja tarpeen mukaan
 • Mittaaminen ja palkitseminen

Työvuorot automaattisesti -palvelulla tehostat työvuorosuunnittelua

Automaattinen työvuorosuunnittelu

Mepco Maraplan ratkaisuun on mahdollista ottaa käyttöön lisäpalveluna Työvuorot automaattisesti -palvelu. Sen avulla työvuorolistojen suunnittelu nopeutuu merkittävästi. Lisätoiminnallisuus mahdollistaa työvuorolistan suunnittelun jopa yhden napin painalluksella. Palvelun avulla esimiesten aika säästyy tärkeämpiin tehtäviin.

Lisäpalvelussa hyödynnetään tekoälyä, joka myös huolehtii työvuorolistan tasapuolisuudesta sekä ottaa huomioon vaadittavat osaamiset ja tavoiteltavat työajat. Lisäksi listaa suunniteltaessa tekoäly huomioi myös työvuorotoiveet ja työntekijäkohtaiset vaatimukset, sopimukset ja käytännöt.

Kellokortilla reaaliaikaista työajanseurantaa

Kellokortti on selainpohjainen kellokorttijärjestelmä, johon työntekijä voi leimata työaikansa. Kellokortin leimaukset siirtyvät automaattisesti Mepco Maraplan -ratkaisuun, jossa esimies voi tarkastella kirjauksia, muokata ja hyväksiä ne. Esimiehen hyväksynnän jälkeen työtunnit lähetetään automaattisesti suoraan palkanlaskijalle.

Kellokortilla voidaan kirjata töihintulo- ja lähtökuittausten lisäksi myös muita haluttuja seurantakohteita. Esimerkiksi työntekijän työpäivän jakautuminen eri työpisteiden tai työajanlaatujen välille. Ruokatunti sekä poissaolot, kuten vuosilomat, voidaan liittää Kellokorttiin. Työntekijä pääsee tarkastelemaan lisäksi aiempia leimauksiaan.

Asiakastarinoita

Tilaa Mepco Maraplan -demo veloituksetta ja ilman sitoumuksia

Täyttämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytäntömme.