Mepco Arkisto – Sähköinen palkka-arkistointiratkaisu

Mepco Arkisto –ratkaisu on M-Filesin kanssa yhteistyössä tuotettu palkka-arkisto Mepco Palkat -järjestelmän käyttäjille.

Katso demo

Pilvipohjainen arkistointiratkaisu helpottaa palkanlaskijaan työtä, sekä säilöö lakisääteiset palkkadokumentaatiot tietoturvallisesti sähköiseen arkistoon. Arkistointi toimii parhaiten silloin, kun siihen ei tarvitse käyttää ylimääräistä aikaa. Ratkaisulla arkistoitavat dokumentit siirtyvät automaattisesti sähköiseen arkistoon palkanlaskennan normaalien prosessien yhteydessä.

Miten hyödyt sähköisestä Mepco palkka-arkistosta?

Ulkoistettu palkanlaskenta

Tietoturvallinen

Tiedot säilytetään pilvipalvelussa, jolloin kaikki tiedot ovat aina saatavilla sähköisesti. Käyttäjä näkee vain ne lomakkeet, joihin hänellä on käyttövaltuuksiensa puitteissa oikeus. Unohda vaarat paperisten arkistojen tuhoutumisesta, joka on valitettavasti aina mahdollista. Sähköinen arkisto ei myöskään vie tilaa toimistoltanne.
ulkoistettu palkanlaskenta

Tiedot yhdessä paikassa

Palkkadokumentit tallentuvat sähköiseen arkistoon, josta dokumentteja on helppo tarvittaessa käydä tarkastelemassa. Tiedostoja ei tarvitse enää etsiä monesta eri paikasta, vaan kaikki palkkadokumentit ovat helposti ja nopeasti löydettävissä yhdellä haulla metatietojen avulla. Mikä tahansa teksti- tai numeropohjainen tieto on löydettävissä nopeasti hakemistosta. Dokumentteja mahtuu pilvipalveluun rajaton määrä.
ulkoistettu palkanlaskenta

Automatisoi arkistoinnin

Palkanlaskijan työ helpottuu, kun arkistointi ei vaadi palkanlaskijalta mitään ylimääräisiä toimenpiteitä. Esimerkiksi palkanmaksun ajoja suoritettaessa dokumentit muodostuvat suoraan arkistoon ilman mitään manuaalisia toimenpiteitä.

Käyttöönotto ja hinnoittelu

Tuotteistettu käyttöönotto ja arkistointiratkaisu mahdollistavat helpon ja nopean käyttöönoton. Mepcon vakioidut raportit (vakioiduilla metatiedoilla) päätyvät automaattisesti arkistoon. Tuotteistetussa ratkaisussa käyttöönotto ei vaadi laajoja määrittelyjä ja suunnitteluja. Käyttöönotossa asiakas valitsee vakioiduista raporteista arkistoitavat raportit. Valitut raportit päätyvät arkistoon valmiiksi määritellyillä hakutiedoilla.

Käyttöönoton yhteydessä asiakas määrittää halutut käyttöoikeudet, sekä antaa oikeudet organisaationsa käyttäjille. Ratkaisun asennuksen jälkeen asiakas saa opastuksen arkiston rakenteeseen, sekä dokumenttien hakutoimintoihin.

Arkistointiratkaisun hinnoittelu perustuu käyttöönottoon sekä kuukausittaiseen veloitukseen. Jatkuva veloitus perustuu yrityksen henkilömäärään. Tilitoimistoille tarjoamme oman mallin, jolla tilitoimisto voi ottaa arkistointiratkaisun koko asiakaskunnalleen helposti käyttöön. Kysy tarkka hinta teidän organisaatiolle!

Katso webinaaritallenne Mepco Arkistosta

Annamme mielellämme lisätietoa

Ari Honkaniemi

Matti Kettunen

myyntipäällikkö, tilitoimistot

Kiinnostuitko?

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää Mepco Arkisto -ratkaisusta?

Täytä alla oleva lomake, niin palaamme sinulle ja sovitaan tarkempi läpikäynti asiasta.

Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Jos alla oleva lomake ei näy, voit täyttää sen täällä. Tutustu tietosuojaselosteeseen täältä.


Lue lisää Mepcosta

Mepco palkanlaskentaohjelma

Mepco Palkat on markkinoiden tehokkain palkanlaskentajärjestelmä, joka vastaa erilaisten organisaatioiden tarpeisiin toimialasta ja työehtosopimuksista riippumatta.

Lue lisää

Mepco HR-järjestelmä

HR-järjestelmä auttaa organisaatiotasi hallitsemaan henkilöstöprosesseja tehokkaasti. Ratkaisu on räätälöitävissä juuri teidän tarpeidenne mukaan.

Lue lisää

Back to top