Hyppää sisältöön

Mepco Arkisto

Mepco Arkisto –
Sähköinen palkka-arkistointiratkaisu

Miten hyödyt sähköisestä Mepco palkka-arkistosta?

Tietoturvallinen

Tiedot säilytetään pilvipalvelussa, jolloin kaikki tiedot ovat aina saatavilla sähköisesti. Käyttäjä näkee vain ne lomakkeet, joihin hänellä on käyttövaltuuksiensa puitteissa oikeus. Unohda vaarat paperisten arkistojen tuhoutumisesta, joka on valitettavasti aina mahdollista. Sähköinen arkisto ei myöskään vie tilaa toimistoltanne.

Tiedot yhdessä paikassa

Palkkadokumentit tallentuvat sähköiseen arkistoon, josta dokumentteja on helppo tarvittaessa käydä tarkastelemassa. Tiedostoja ei tarvitse enää etsiä monesta eri paikasta, vaan kaikki palkkadokumentit ovat helposti ja nopeasti löydettävissä yhdellä haulla metatietojen avulla. Mikä tahansa teksti- tai numeropohjainen tieto on löydettävissä nopeasti hakemistosta. Dokumentteja mahtuu pilvipalveluun rajaton määrä.

Automatisoi arkistoinnin

Palkanlaskijan työ helpottuu, kun arkistointi ei vaadi palkanlaskijalta mitään ylimääräisiä toimenpiteitä. Esimerkiksi palkanmaksun ajoja suoritettaessa dokumentit muodostuvat suoraan arkistoon ilman mitään manuaalisia toimenpiteitä.

Käyttöönotto ja hinnoittelu

Tuotteistettu käyttöönotto ja arkistointiratkaisu mahdollistavat helpon ja nopean käyttöönoton. Mepcon vakioidut raportit (vakioiduilla metatiedoilla) päätyvät automaattisesti arkistoon. Tuotteistetussa ratkaisussa käyttöönotto ei vaadi laajoja määrittelyjä ja suunnitteluja. Käyttöönotossa asiakas valitsee vakioiduista raporteista arkistoitavat raportit. Valitut raportit päätyvät arkistoon valmiiksi määritellyillä hakutiedoilla.

Käyttöönoton yhteydessä asiakas määrittää halutut käyttöoikeudet, sekä antaa oikeudet organisaationsa käyttäjille. Ratkaisun asennuksen jälkeen asiakas saa opastuksen arkiston rakenteeseen, sekä dokumenttien hakutoimintoihin.

Arkistointiratkaisun hinnoittelu perustuu käyttöönottoon sekä kuukausittaiseen veloitukseen. Jatkuva veloitus perustuu yrityksen henkilömäärään. Tilitoimistoille tarjoamme oman mallin, jolla tilitoimisto voi ottaa arkistointiratkaisun koko asiakaskunnalleen helposti käyttöön. Kysy tarkka hinta teidän organisaatiolle!

Katso webinaaritallenne Mepco Arkistosta

Täyttämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytäntömme. 

Annamme mielellämme lisätietoa

Lue lisää Mepcosta