Hyppää sisältöön

Mepco Tuntivelho

Mepco Tuntivelho – Tuntikirjaus ohjelmisto apunasi

Selainpohjainen ohjelma tuntikirjausta varten

Mepco Tuntivelho on selainpohjainen tuntikirjaus-sovellus, jonka avulla yritys voi ilmoittaa työntekijöiden toteutuneet työtunnit ja muut palkanlaskennan perusteet palkanlaskijalle helposti ja luotettavasti. Tehdyt työtunnit on helppo kohdistaa projekteittain.

Mepco Tuntivelhon avulla työntekijä voi joko leimata tuntinsa reaaliajassa kellokortilla tai kirjata ne sähköiseen tuntikorttiin ajasta ja paikasta riippumatta. Enää ei tarvitse hankkia kallista leimauslaitteistoa, vaan kirjaukseen soveltuu tavallisen pc-tietokoneen lisäksi tabletti tai älypuhelin.

Tiedot siirtyvät suoraan esimiehen hallintatyökaluun, josta ne ovat – tehtyjen korjausten ja hyväksynnän jälkeen – siirrettävissä palkanlaskentaan muutamalla hiiren klikkauksella.

Unohda Excelit ja paperit – siirry sähköisen tuntikirjaus-ohjelmiston käyttäjäksi

Selainpohjaisuus

Selainpohjaisuuden ansiosta ohjelmistoa voi käyttää siellä missä internet toimii; ulkomailla, kotona, työpaikalla. Ohjelmisto ei vaadi asennuksia työpisteelle.

Sähköinen tiedonsiirto

Kaikki tarvittavat tapahtumat siirtyvät internetin välityksellä työntekijältä esimiehelle ja edelleen palkanlaskijalle palkanmaksua varten.

Työntekijän mobiliikäyttöliittymä

Työntekijän mobiilikäyttöliittymän avulla työntekijä voi kirjata toteutuneet työvuoronsa suoraan omalla älypuhelimellaan, joko kellokortilla leimaten tai takautuvasti. Näin työvuoromerkinnät ovat aina mukana, missä vain internet-yhteys on.

Käyttöoikeustasot

Jokaiselle Mepco Tuntivelhon käyttäjälle luodaan omat tunnukset ja määritellään käyttöoikeudet. Työntekijällä voi esimerkiksi olla oikeus kirjata omat toteutuneet työtunnit ja esimiehellä puolestaan laajemmat oikeudet tietojen muokkausta ja hyväksyntää varten. Palkanlaskijalle voidaan antaa oikeudet hakea palkanmaksuun tarvittavat tiedot suoraan TuntiVelhosta.

Helppokäyttöisyys

Perustoiminnot oppii nopeasti ja ohjelma soveltuu hyvin myös henkilöille, joilla on vähemmän kokemusta tietokoneen käytöstä. Myös asiakastuki palvelee mielellään ja auttaa asiakkaitamme Mepco Tuntivelhon käytössä.

Kustannuspaikka- ja projektiseuranta

Työtunnit ja muut palkkatapahtumat voidaan kohdistaa kustannuspaikan lisäksi projekteittain. Näin yritys pystyy seuraamaan laskennallisesti myös palkkakustannusten osuutta eri kustannuspaikoissa ja projekteissa.

Miksi hoitaa tuntikirjaus kuntoon ohjelman avulla?

Lakisääteisyys työajankirjanpitoon

Mepco Tuntivelholla hoituu lakisääteinen työaikakirjanpito samalla kun kerätään työntekijöiltä palkanlaskentaan tarvittavat tunnit ja muut korvaukset.

Helpottaa kirjausta, sekä tulkintaa

Työntekijän kirjatessa tuntinsa suoraan sähköiseen järjestelmään, käsialaa ei tarvitse tulkita. Helppo kirjausnäkymä ja selkeä valikko auttavat tallentajaa tuntikirjauksessa.

Työntekijän ei tarvitse myöskään huolehtia tietojen toimittamisesta eteenpäin, sillä ne ovat tallennuksen jälkeen välittömästi esimiehen luettavissa. Sähköisen tuntikortin etuna on myös tietojen turvallinen ja asianmukainen arkistointi.

Valmiit lomakkeet ja tiedon kulku

Mepco Tuntivelho sisältää valmiita työsopimus- ja työsuhdelomakkeita. Työsuhdetietoihin voidaan tallentaa myös muita työsuhteisiin liittyviä dokumentteja. Palkanlaskija saa tiedot yrityksen työntekijöiden yhteystietoihin tehdyistä muutoksista sekä uusista ja päättyneistä työsopimuksista ohjelmiston välityksellä. Tämä helpottaa palkanlaskijan työtä ja vähentää näin tilitoimiston laskuttamia lisätyötunteja. Kaikki tiedot ovat asianmukaisesti turvassa.

Demoon osallistuva yritys osallistuu 300€:n Lapland Hotelsin lahjakortin arvontaan.

Katja Suominen | Turun kaupunkilähetys

Mille toimialalle Mepco Tuntivelho erityisesti soveltuu?

Kiinteistöpalveluala

Kiinteistöpalvelualalla työtä tehdään useissa kohteissa päivän aikana. Mepco Tuntivelho on oiva ratkaisu liikkuvaan kohteiden ja tehtävien seurantaan!

Kuljetusala

Kuljetusalalla käytetään vielä laajasti paperisia tuntikortteja. Entä jos lappuset häviävät tai niistä ei meinaa saada jälkikäteen tolkkua?

Kunta-ala

Mepco Tuntivelho-ohjelmalla hoidat kunnan työntekijöiden työajanseurannan kätevästi. Mepco Tuntivelhossa on valmiina seuraavat alakohtaiset työehtosopimukset:  KVTES (jakso-, yleis- ja toimistotyöaika) ja AVAINTES.

Mepco Tuntivelhoon kuuluu osana myös selainpohjainen kellokortti-sovellus. Enää ei tarvitse hankkia kallista leimauslaitteistoa, vaan kirjaukseen soveltuu tavallisen pc-tietokoneen lisäksi tabletti tai älypuhelin. Kellokortilla voidaan leimata normaalien töihintulo- ja lähtökuittausten lisäksi mm. vuosilomat, koulutukset ja työpistekohtaiset tunnit. Kirjatut tunnit siirtyvät Mepco Tuntivelhoon esimiehen käsiteltäviksi.

Käyttöönotto ja integraatiot

Ohjelmiston käyttö ja käyttöönotto on helppoa. Ohjelmisto on selainpohjainen, joten tarvitset ainoastaan tietokoneen tai muun nettiyhteydellä varustetun päätelaitteen.

Käyttöönotto lyhyesti:

Ei vaadita teknistä osaamista – kaikki on käyttövalmista ja riittää kun kirjaudut selainpohjaiseen ohjelmaan käyttöä varten.

Kevyt prosessi – nopeasti käyttöön ilman raskasta käyttöönottoprosessia jopa parissa päivässä.

Voit ottaa lisätoimintoja myöhemmin käyttöön ja aloittaa kevyesti. Ohjelmisto skaalautuu hyvin vaativampiinkin tarpeisiin tai toiminnan kasvaessa. Kaikkea ei siis tarvitse päättää kerralla. 

Kun yritys ja työntekijöiden määrä kasvaa niin myös työajanseurannan tarpeet muuttuvat. Mepco Tuntivelho skaalautuu isojen yritysten tarpeeseen erilaisten integraatioiden avulla.

Integraatiot voidaan toteuttaa kaksisuuntaisina. Yleisin integraatio on palkkalajitapahtumien siirto Mepco Tuntivelhosta palkkaohjelmaan. Lisäksi olemme tehneet kymmeniä henkilötieto- ja poissaolosiirtoja HR-ohjelmistosta TuntiVelhoon sekä tarvittaessa toiseen suuntaan.

Kysy meiltä lisää integraatio-mahdollisuuksista!

Kaikissa ohjelman käyttöön liittyvissä opastustarpeissa avuksi ovat ohjelman kattavat pdf-ohjeet, jotka löytyvät Mepco Tuntivelhon ohjeet-valikosta ohjelmaan kirjauduttuasi.

Järjestämme myös asiakaskohtaisia koulutuksia niin etänä kuin paikanpäällä meidän toimistolla tai asiakkaan tiloissa.

Koulutusten jälkeen sinulla on hyvä perusosaaminen ohjelmiston käyttöön. Jatkossa saat apua tarvittaessa helposti ja nopeasti asiakastuestamme, joka on aina valmiina auttamaan.

Mepco Tuntivelholla palkkatapahtumat sähköisessä muodossa

Mepco Tuntivelhon avulla palkkatapahtumia ei tarvitse enää kopioida asiakkaan toimittamilta papereilta manuaalisesti vaan ne ovat Mepco Tuntivelhon avulla saatavissa sähköisessä muodossa.

Palkanlaskijalle on oma työpöytänsä josta yrityksen tiedot on helposti haettavissa. Samalla työpöydällä näkyvät myös asiakasyrityksen työsuhteissa tapahtuneet muutokset. Oletko kokeillut sähköistä siirtotiedostoa? Sähköinen siirtotiedosto tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse näpytellä tietoja yksitellen palkanlaskentaohjelmaan vaan tallentaessasi siirtotiedoston, tiedot tippuvat automaattisesti paikoilleen palkkalajinumeroiden mukaan. Kun tiedot siirretään sähköisesti, näppäilyvirheiden mahdollisuus pienenee. Yritykset, joilla on paljon tuntityöläisiä ja muuttuvia tietoja palkanlaskennan perusteissa, työllistävät palkanlaskijaa melkoisesti. Mepco Tuntivelhon avulla kaikki muuttuva tieto, yrityskohtaiset korvaukset ja tuntipalkkaisten tiedot on mahdollistaa siirtää sähköisesti yleisimpiin palkanlaskentaohjelmiin.

Mepco Tuntivelhosta löytyy valmiita liittymiä mm. seuraaviin palkanlaskentaohjelmiin:
Mepco Palkat, ProCountor, Netvisor, Asteri, Econet, eFina, Fivaldi, Innova, Lemonsoft, Liksa, Maestro, Major Blue, Nova, Personec W / Wintime, Dateko, Populus, Sauma, Sonet / Status, Unes

Tilaa Mepco Tuntivelhon demo veloituksetta ja ilman sitoumuksia

Täyttämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytäntömme.