Hyppää sisältöön

Koulutukset

Koulutukset

Koulutuksilla pidät henkilöstösi osaamisen ajan tasalla

Kaipaatko lisää varmuutta Mepco HRM -järjestelmän käyttöön tai uusien ominaisuuksien haltuunottoon?

Mepco HRM -koulutukset voit katsoa Eduhousen verkkokoulutusalustalla ajasta ja paikasta riippumatta, silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Kurssit rakentuvat Mepcon lähiopetusrungon mukaisesti omiin kursseihin, kuten peruskursseihin ja jatkokursseihin. Kursseilla pääset oppimaan tehokkaasti uusia ominaisuuksia ja kertamaan tarvittaessa tiettyjä kokonaisuuksia tai erillisiä alueita juuri kuin sinulle sopii. Verkkokoulutukset sopivat kaikille Mepco HRM -käyttäjille; palkkahallinnon asiantuntijoille ja henkilöille, jotka työskentelevät henkilöstöhallinnon parissa.

Valitse itsellesi sopiva koulutustapa työaikaratkaisutuotteiden koulutuksiin!

Suosittelemme Mepco Työvuorovelhon, Mepco Maraplanin, Mepco Tuntivelhon ja Mepco Keikoille uusille käyttäjille koulutuksen tilaamista ohjelman käyttöön. Ensisijaisesti uusien käyttäjien koulutus tapahtuu etäkoulutuksena. Koulutus on mahdollista varata koulutus toimistoille Espooseen, Tampereelle, Jyväskylään tai Turkuun.

Järjestämme kaikille käyttäjille koulutuksia keväisin ja syksyisin järjestettävillä koulutuskiertueilla asiakaskohtaisesti.

Järjestämme koulutuksia Mepco Työvuorovelho, Mepco Maraplan ja Mepco Tuntivelho -tuotteille. Kaikissa ohjelman käyttöön liittyvissä opastustarpeissa avuksi ovat myös ohjelman kattavat pdf-ohjeet, jotka löytyvät ratkaisun ”ohjeet”-valikosta ohjelmaan kirjauduttuasi.

Tarjoamme Mepco HRM-koulutuksia verkkokoulutuksina. Opi omassa aikataulussasi, missä ja milloin vain. Kurssit rakentuvat Mepcon lähiopetusrungon mukaisesti omiin kursseihin, kuten peruskursseihin ja jatkokursseihin. Verkkokoulutuksia voit tarkastella ja tilata Eduhousen verkkosivuilta.