Mepco Keikat – Helpompaa keikkatyön hallintaa

Mepco Keikat tekee keikkatyön tilaamisesta ja varaamisesta helppoa ja nopeaa.

Ota yhteyttä!

Tavoita kaikki keikkatyöntekijät yhdellä klikkauksella

Mepco Keikoilla julkaiset työvuorot helposti kaikille soveltuville työntekijöille, jotka varaavat vuoroja itselleen kätevästi mobiilisovelluksella.

Mepco Keikkojen avulla vuoroihin löytyy nopeasti tekijä ja työntekijät voivat helposti valikoida itselleen mieluisia työvuoroja.

Lue lisää!

Hyödyt

Nopeus

Mepco Keikoilla työvuorotilaukset saadaan täytettyä helposti ja nopeasti. Kaikki keikkatyöntekijät saavutetaan yhdellä klikkauksella ja keikkalaiset voivat varata heille sopivat vuorot mobiilisovelluksesta.

Työntekijäkokemus

Hyvät työkalut ovat olennainen osa positiivista työntekijäkokemusta. Mepco-mobiilisovelluksella oman käytettävyyden päivittäminen, vuorojen varaaminen ja tuntien kirjaaminen onnistuvat kätevästi.

Asiakaskokemus

Mepco Keikat tarjoaa asiakkaillesi mahdollisuuden tehdä ja seurata työvuorotilauksia itse. Mobiilisovelluksella työn tilaaminen onnistuu helposti milloin ja missä vain.

Tehokasta keikkatyön hallintaa

Mobiilisovellus työn tilaajalle

+ Mepco-mobiilisovelluksella asiakas voi itse tehdä työtilauksen ja seurata sen statusta reaaliajassa. Kun työvuoroon löytyy työntekijä, saa asiakas tästä vahvistuksen saman tien. Tilaaja voi halutessaan käyttää Mepco Keikkoja myös tietokoneen selaimella.

Vuorojen tarjoaminen

+ Avoimet työvuorot voi helposti tarjota kaikille soveltuville työntekijöille. Mepco Keikoissa vuoroon soveltuva työntekijä tarkoittaa työntekijää, jonka kalenteriin vuoro sopii ja jolla on vuorossa tarvittava osaaminen.

Mobiilisovellus työntekijälle

+ Mepco-mobiilisovelluksella työntekijät päivittävät oman käytettävyytensä, varaavat itselleen työvuoroja ja kirjaavat työtuntinsa kätevästi omalla puhelimella.

TES-tulkittu palkka-aineisto

+ Mepco Keikat muodostaa toteutuneista työtunneista automaattisesti TES-tulkitun palkka-aineiston. Toteutuneista työtunneista voidaan muodostaa automaattisesti myös laskutusaineisto. Tulkittu aineisto voidaan siirtää integraatioilla suoraan palkanmaksujärjestelmään.

Mepco-mobiilisovellus helpottaa arkea

 

 

Työntekijälle

Työntekijät ilmoittavat käytettävyytensä, tarkastelevat tulevia vuorojaan, varaavat uusia työvuoroja ja kirjaavat toteutuneet työtuntinsa helposti Mepco-mobiilisovelluksella.

Tilaajalle

Jätä puhelu- ja sähköpostirumba menneisyyteen. Mepco-mobiilisovelluksella asiakas voi itse tilata keikkatyövoimaa ja tarkastella tilausten statuksia.

Lue lisää!

Ota yhteyttä – Kerromme mielellämme lisää!

Jos alla oleva lomake ei näy, voit täyttää sen täällä.
Tutustu tietosuojaselosteeseen täältä.


Back to top