Hyppää sisältöön

Yrityksille

Ratkaisut pienille yrityksille

Mepco Total -tuoteperheen ratkaisut pienille yrityksille

Yrittäjän aika on kallista. Sen vuoksi tarjoammekin pienille yrityksille arkea helpottavia työelämän ratkaisuja, jotta sinä voit keskittyä liiketoimintasi kasvattamiseen. Ohjelmistojemme avulla hoidat kätevästi työvuorosuunnittelun, työajanseurannan, matka- ja kululaskujen käsittelyn sekä henkilöstöhallinnon asiat. Unohda muistilaput ja Excel-taulukot ja ota käyttöön järjestelmät, jotka aidosti helpottavat elämääsi yrittäjänä!

Pienet alle 50 hlöä työllistävät yritykset voivat saada käyttöönsä Mepco palkka- ja HR-järjestelmän tilitoimiston kautta. Tutustu kumppanitilitoimistoihimme, joiden kautta voit saada Mepco-järjestelmän käyttöön.

Mepco Matka on moderni kulu- ja matkalaskuohjelma, joka toimii mobiilisovelluksena puhelimessa. Ratkaisulla hoidat kaikki matka-, kulu- ja palkkiotapahtumien käsittelyn vaiheet aina tapahtumien syötöstä tulorekisteri-ilmoituksiin asti. 

TyövuoroVelholla suunnittelet kätevästi työvuorolistat ja varmistat, että miehitys on aina kohdallaan. TyövuoroVelho soveltuu erityisesti seuraaville aloille: sote, apteekit, seurakunnat, kunnat, IT-palveluala, kuljetusala, kiinteistöpalveluala.

MaraPlan Pro on erityisesti matkailu- ja ravitsemusalalle sekä kaupanalalle suunniteltu työvuorosuunnitteluohjelma. Sillä suunnittelet työvuorot helposti asiakasvirtojen mukaan. Oikein mitoitettu miehitys vaikuttaa myös asiakaskokemukseen.

TuntiVelho on selainpohjainen työajanseurantaohjelma. Sen avulla on helppo leimata työaikaa, pitää tuntikirjanpitoa ja ilmoittaa tehdyt tunnit suoraan palkanlaskentaan. TuntiVelho soveltuu hyvin eri toimialoille.

Mepco Keikoilla julkaiset työvuorot helposti kaikille soveltuville työntekijöille, jotka varaavat vuoroja itselleen kätevästi mobiilisovelluksella. Sen avulla vuoroihin löytyy nopeasti tekijä ja työntekijät voivat helposti valikoida itselleen mieluisia työvuoroja.

Jätä yhteydenottopyyntö

Täyttämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytäntömme.