Ratkaisut pienille yrityksille

Yrittäjä etsitkö ratkaisua palkka- tai henkilöstöhallintoon, matkalaskujen käsittelyyn, työvuorosuunnitteluun tai työajanhallintaan? Olet oikeassa paikassa.

Mepco Total -tuoteperheen alta löydät ratkaisut yritystoimintasi tueksi.

Ota yhteyttä!

Mepco Total -tuoteperheen ratkaisut pienille yrityksille

Yrittäjän aika on kallista. Sen vuoksi tarjoammekin pienille yrityksille arkea helpottavia työelämän ratkaisuja, jotta sinä voit keskittyä liiketoimintasi kasvattamiseen. Ohjelmistojemme avulla hoidat kätevästi työvuorosuunnittelun, työajanseurannan, matka- ja kululaskujen käsittelyn sekä henkilöstöhallinnon asiat. Unohda muistilaput ja Excel-taulukot ja ota käyttöön järjestelmät, jotka aidosti helpottavat elämääsi yrittäjänä!

Mepco Palkat ja HR 

Pienet alle 50 hlöä työllistävät yritykset voivat saada käyttöönsä Mepco palkka- ja HR-järjestelmän tilitoimiston kautta. Tutustu kumppanitilitoimistoihimme, joiden kautta voit saada Mepco-järjestelmän käyttöön.

Tutustu kumppanitilitoimistoihin →

Mepco Matka 

Mepco Matka on moderni kulu- ja matkalaskuohjelma, joka toimii mobiilisovelluksena puhelimessa. Ratkaisulla hoidat kaikki matka-, kulu- ja palkkiotapahtumien käsittelyn vaiheet aina tapahtumien syötöstä tulorekisteri-ilmoituksiin asti. 

Tutustu Mepco Matkaan →

TyövuoroVelho

TyövuoroVelholla suunnittelet kätevästi työvuorolistat ja varmistat, että miehitys on aina kohdallaan. TyövuoroVelho soveltuu erityisesti seuraaville aloille: sote, apteekit, seurakunnat, kunnat, IT-palveluala, kuljetusala, kiinteistöpalveluala.

Tutustu TyövuoroVelhoon →

MaraPlan Pro

MaraPlan Pro on erityisesti matkailu- ja ravitsemusalalle sekä kaupanalalle suunniteltu työvuorosuunnitteluohjelma. Sillä suunnittelet työvuorot helposti asiakasvirtojen mukaan. Oikein mitoitettu miehitys vaikuttaa myös asiakaskokemukseen.

Tutustu MaraPlan Prohon →

TuntiVelho

TuntiVelho on selainpohjainen työajanseurantaohjelma. Sen avulla on helppo leimata työaikaa, pitää tuntikirjanpitoa ja ilmoittaa tehdyt tunnit suoraan palkanlaskentaan. TuntiVelho soveltuu hyvin eri toimialoille.

Tutustu TuntiVelhoon →

Asiakkaidemme kokemuksia:

”Työvuorosuunnittelu on hyvin jouhevaa TyövuoroVelholla.”
SosPro Satakunta Oy

”Olemme todella tyytyväisiä. MaraPlan Pro on palvellut meitä hyvin. Lisäksi sitä on helppo käyttää.”
Naughty Brgr

Kuukaudessa aikaa säästyy TuntiVelhon ansiosta yhden työpäivän verran.”
– Kuhmon Kuljettaja-apu Oy

Ota yhteyttä – Kerromme mielellämme lisää!

Jos alla oleva lomake ei näy, voit täyttää sen täällä.
Tutustu tietosuojaselosteeseen täältä.


Back to top