Hyppää sisältöön

Kellokortti

Kellokortti osana reaaliaikasta työajanseurantaa

Kellokortilla leimaukset onnistuu näppärästi

Ei kalliita leimauslaitteita

Kellokortin käyttöönottoa varten ei tarvitse hankkia kallista leimauslaitteistoa. Riittää, että käytössä on toimiva internet-yhteys. Työaikojen kirjaukseen soveltuu tavallisen tietokoneen lisäksi tabletti tai kosketusnäytöllinen älypuhelin.

Leimaukset

Kellokortilla voidaan kirjata normaalien töihintulo- ja lähtökuittausten lisäksi myös muita haluttuja seurantakohteita, kuten työntekijän työpäivän jakautuminen eri työpisteiden tai työajanlaatujen välille. Myös ruokatunti sekä erilaiset poissaolot, kuten vuosilomat, voidaan liittää kellokorttiin. Työntekijä pääsee tarkastelemaan myös aiempia leimauksiaan.

Leimausten muokkaus

Kellokortin leimaukset siirtyvät automaattisesti työajanhallintaratkaisuun esimiehen hyväksyttäviksi, jolloin voidaan vielä tehdä tarvittavia korjauksia. Myös työntekijöille voidaan tarvittaessa antaa tunnukset leimausten muokkauksia varten.

Sähköinen tiedonsiirto

Nopeaa ja virheetöntä

Aikaa säästyy, kun tietojen manuaalinen tallennus useisiin järjestelmiin ja mahdolliset näppäilyvirheet jäävät pois. Kellokortti, mobiilikellokortti ja työajanhallintaratkaisu muodostavat toimivan kokonaisuuden niin toimistoon kuin matkustavillekin työntekijöille.

Tiedot palkanlaskentaa varten

Mahdollisten korjausten ja tarkistusten jälkeen toteutuneet tiedot voidaan siirtää työajanhallintaratkaisusta sähköisesti suoraan palkanlaskentaan.

Mobiilikellokortti liikkuvaan työajanseurantaan

Mobiilikellokortin ja kosketusnäytöllisen älypuhelimen avulla voidaan tehdä työajanleimaukset kätevästi kentältä käsin. Puhelimen työpöydälle tallennettua linkkiä klikkaamalla aukeaa työntekijän henkilökohtainen mobiilikäyttöliittymä. Esimerkiksi matkustusajan tai projektipalaverin pituuden saa helposti kirjattua ylös pelkällä leimauksella.

Mobiilikellokorttia käytettäessä ei päivän päätteeksi tarvitse muistella päivän aikana tapahtuneita asioita, sillä kirjaukset ovat rekisteröityneet reaaliaikaisilla leimauksilla. Työntekijä pääsee tarvittaessa muokkaamaan ja tarkistamaan omia tietojaan. Myös mm. kilometrikorvaukset ja päivärahat voi kirjata samassa näkymässä palkanlaskentaa varten.

Mobiilikellokortin toiminnallisuus on vastaava kuin tietokoneella ohjelmaa käytettäessä. Lisäksi siihen on mahdollista liittää paikannuspalvelu.

Kellokortti osana työajanhallinnan ratkaisuita

Mepco Työvuorovelho

Mepco Työvuorovelho on selainpohjainen työvuorosuunnitteluratkaisu. Se soveltuu useille eri toimialoille.

Mepco Tuntivelho

Mepco Tuntivelho on työajankirjausratkaisu, joka voidaan ottaa osaksi Mepco Työvuorovelhoa.

Mepco Maraplan

Mepco Maraplan on selainpohjainen työvuorosuunnitteluratkaisu. Se on tarkoitettu erityisesti matkailu- ja ravintola-alalle, sekä kaupan toimialalle.

Jätä yhteydenottopyyntö, niin palaamme sinulle

Täyttämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytäntömme.