Hyppää sisältöön

Mepco Työvuorovelho

Mepco Työvuorovelho – tehokas työvuorosuunnittelu-järjestelmä

Mehiläinen

Kaikki tarvittava tehokkaaseen työvuorosuunnitteluun

Ohjelma on käytettävissä missä vain, milloin vain

Mepco TyövuoroVelhon selainpohjaisuuden ansiosta ohjelman käyttö ei ole paikkasidonnaista eikä vaadi erillisten ohjelmien asentamista.

Käyttö tapahtuu suoraan selaimesta, joten työvuorojen suunnittelu ja tarkastelu onnistuu, kun käytössäsi on toimiva internetyhteys.

Työvuorokohtaisten vahvuuksien seuranta

Vahvuuksien seurannan avulla voidaan tarkastella eri työvuoroissa olevaa miehitystä. Näin voidaan varmistaa, että resurssit kohdistuvat oikein; paikalla on tarpeeksi työntekijöitä ja toisaalta vältetään myös mahdollinen ylimiehitys.

Oletuspohjat ja kiertävät työvuorolistat

Jos yrityksen työvuoroissa on toistuvuutta, Mepco Työvuorovelhoon voidaan luoda valmiita oletuspohjia tai kiertäviä työvuorolistoja, joiden avulla työvuorosuunnittelu nopeutuu ja tehostuu entisestään, eikä vuoroja tarvitse aina suunnitella alusta asti uudelleen.

Automaattinen työvuorosuunnittelu

Mepco Työvuorovelhoon on saatavilla lisäpalveluna Työvuorot automaattisesti -palvelu, jonka avulla työvuorolistojen suunnittelu nopeutuu merkittävästi. Toiminnallisuus mahdollistaa työvuorolistan suunnittelun jopa yhden napin painalluksella.

Tase ja tavoitetyöaika

Mepco Työvuorovelhon avulla on helppoa seurata työntekijöiden tavoitetyöaikaa halutuilla jaksoilla ja varmistaa, että työntekijöille suunnitellaan sopivasti työtunteja. Tase-toiminto pitää huolen työaikapankin saldon seurannasta / tasoitusjakson tilanteesta. Se mahdollistaa myös aikahyvitysten hyödyntämisen ja toimialasta riippuen myös erilaisia vuorolisiä voidaan hyvittää vapaa-aikana.

Työntekijän mobiilikäyttöliittymä

Työntekijän mobiilikäyttöliittymän avulla työntekijä voi tarkastella työvuorojaan, jättää työvuorotoiveita sekä kirjata toteutuneet työvuoromuutokset suoraan omalla älypuhelimellaan. Näin työvuoromerkinnät ovat aina mukana, missä vain internet-yhteys on.

Mitä asiakkaamme ovat mieltä Mepco Työvuorovelhosta?

Kajaanin I apteekki

Aikaisemmin tein listat käsin ja tuntien laskeminen oli todella työlästä, tarve siis oli selvästi olemassa. TyövuoroVelhon ansiosta säästän aikaa
työvuorosuunnittelussa noin 8 tuntia kuukaudessa.

Kajaanin I apteekki

Viola-kotiyhdistys ry

”Työntekijämme voivat hoitaa asioitaan verkon kautta vaikkapa älypuhelimella. Työvuoroja koskevia toiveita voi esittää, tulevat työvuorot tarkistaa ja omat työtoteutumat ilmoittaa missä ja milloin vain.”

Elina Konsala, Viola-kotiyhdistys ry

Ylä-Savon evankelis-luterilainen seurakuntayhtymä

”Selainpohjaisuuden ansiosta TyövuoroVelhoon ei liity minkäänlaisia asennuksia, joten ohjelma oli helppo ottaa käyttöön. Hinta on myös kohtuullinen, ja pienellekin seurakunnalle järkevä investointi.”

Katariina Bergbacka, Ylä-Savon evankelis-luterilainen seurakuntayhtymä

Demoon osallistuva yritys osallistuu 300€:n Lapland Hotelsin lahjakortin arvontaan..

Katso lyhyt esittelyvideo Mepco Työvuorovelhosta:

Työvuorot automaattisesti -palvelulla tehostat työvuorosuunnittelua

Automaattinen työvuorosuunnittelu

Mepco Työvuorovelhoon on saatavilla lisäpalveluna Työvuorot automaattisesti -palvelu, jonka avulla työvuorolistojen suunnittelu nopeutuu merkittävästi. Lisätoiminnallisuus mahdollistaa työvuorolistan suunnittelun jopa yhden napin painalluksella. Palvelun avulla säästät esimiesten aikaa.

Lisäpalvelussa hyödynnetään tekoälyä, joka myös huolehtii työvuorolistan tasapuolisuudesta sekä ottaa huomioon vaadittavat osaamiset ja tavoiteltavat työajat.Lisäksi listaa suunniteltaessa tekoäly huomioi myös työvuorotoiveet ja työntekijäkohtaiset vaatimukset, sopimukset ja käytännöt.

Kellokortilla reaaliaikaista työajanseurantaa

Kellokortti on selainpohjainen kellokorttijärjestelmä, johon työntekijä voi leimata työaikansa. Kellokortin leimaukset siirtyvät automaattisesti Mepco Työvuorovelhoon esimiehen hyväksyttäviksi, jolloin voidaan vielä tehdä tarvittavia korjauksia. Esimiehen hyväksynnän jälkeen toteutuneiden työtuntien tiedot siirtyvät tarvittaessa sähköisesti palkanlaskijalle.

Kellokortilla voidaan kirjata normaalien töihintulo- ja lähtökuittausten lisäksi myös muita haluttuja seurantakohteita, kuten työntekijän työpäivän jakautuminen eri työpisteiden tai työajanlaatujen välille. Myös ruokatunti sekä erilaiset poissaolot, kuten vuosilomat, voidaan liittää kellokorttiin. Työntekijä pääsee tarkastelemaan lisäksi aiempia leimauksiaan.

Tilaa Mepco Työvuorovelhon demo veloituksetta ja ilman sitoumuksia

Täyttämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytäntömme. 

Miksi valita Mepco Työvuorovelho-ratkaisu?

Ohjelman käyttöympäristö ja palveluiden ylläpito on turvattu 24 tuntia vuorokaudessa. Ohjelman tiedoista otetaan varmuuskopioita useita kertoja päivässä, joten asiakkaan ei tarvitse huolehtia tietojen säilymisestä. Kaikki tietoliikenne asiakkaan ja TyövuoroVelhon välillä liikkuu salattuna, aivan kuten verkkopankkeja käytettäessä.

Mepco Työvuorovelhon asiakastuki on saanut vuosi toisensa jälkeen asiakkailta kiitosta erinomaisesta ja laadukkaasta palvelusta. Asiantunteva henkilökuntamme on tavoitettavissa arkisin toimistoaikana, joten mahdollisissa ongelmatilanteissa avunsaanti on nopeaa. Työntekijäoikeuksia on mahdollista räätälöidä eri henkilöille tarpeen mukaan.

Mepco Työvuorovelhossa on mahdollista antaa työntekijöille oikeuksia tarkastella työvuorolistoja, jättää työvuoro- /lomatoiveita, tai tarvittaessa jopa suunnitella omia työvuoroja. Työntekijöille voidaan myös antaa oikeudet kirjata omat toteutuneet työtuntinsa.

Ohjelmasta saadaan suoraan kaikki palkanlaskentaan tarvittavat tiedot. Mepco Työvuorovelho laskee valmiiksi eri työehtosopimusten mukaiset lisiin oikeuttavat tunnit, jonka jälkeen tiedot tarvitsee vain lähettää palkanlaskentaan. Asiakkaan halutessa voidaan sähköistää koko prosessi työvuorosuunnittelusta palkanlaskentaan, jolloin palkanlaskija voi noutaa tiedot sähköisessä muodossa.

Asiakastarinoita