Hyppää sisältöön

Työvuorot automaattisesti

Resurssipohjainen suunnittelu

Älykäs optimointi

Ohjelmaan syötetyt ennakkotiedot pitävät huolen siitä, että automaattisesti suunniteltu työvuorolista on vähintäänkin yhtä laadukas, kuin manuaalisesti tehty. Palvelu huolehtii mm. vuorojen tasapuolisuudesta, lepoaikojen toteutumisesta ja sopivasta miehityksestä kaikkina aikoina. Sekä asiakas- että työntekijäkokemus paranevat, kun miehitys on mitoitettu oikein.

Keskity työsi kannalta olennaisempiin asioihin ja automatisoi työvuorosuunnittelu Työvuorot automaattisesti -palvelun avulla!

Automaattinen työvuorosuunnittelu nopeuttaa työvuorosuunnittelua merkittävästi ja esihenkilön aikaa säästyy muihin tärkeisiin tehtäviin.

Ohjelma huolehtii siitä, että vuoroissa on aina sopivasti henkilöitä kaikkina aikoina.

Palvelu huolehtii siitä, että vuorot jakautuvat tasapuolisesti.

Automaattisesti suunnitellut työvuorot mahdollistavat osaamisen tarkan hyödyntämisen, mikä parantaa palvelun laatua ja tehokkuutta.

Automaatti huolehtii siitä, että työvuorotoiveet ja yksilölliset painotukset työvuoroissa otetaan huomioon listan teossa.

Ratkaisu ei unohda asioita, kun ne on sille kerran kerrottu, joten virheet vähenevät.

Työvuorot automaattisesti -palvelu on tarkoitettu kaikille asiakkaillemme, ja se voidaan ottaa käyttöön kunhan yrityksessä on TyövuoroVelho-ohjelma käytössä. Yrityksen koolla ei ole merkitystä, vaan palvelu sopii niin isoille kuin vähän pienemmillekin yrityksille. Erityisesti palvelu soveltuu niille yrityksille, joiden vuoroissa on säännönmukaista toistuvuutta. Palvelu voidaan tarvittaessa ottaa käyttöön vain osalle yrityksen työryhmistä ja tarvittaessa laajentaa käyttöä myöhemmin.

Palvelun hinta muodostuu käyttoonottokustannuksesta ja kuukausimaksusta. Palvelun käyttöönottokustannus on erittäin kilpailukykyinen, sillä käyttöönottoprosessi on hyvin selkeä ja kevyt. Kuukausimaksu perustuu työntekijöiden määrään.

Resurssipohjainen työvuorosuunnittelu tarjoaa nykyaikaisen ratkaisun työvoiman hallintaan, joka tuottaa hyötyä sekä työnantajalle että työntekijöille. Sen avulla voidaan saavuttaa parannuksia tehokkuudessa, joustavuudessa, työntekijöiden tyytyväisyydessä ja asiakaspalvelun laadussa.

Suunnittelemalla työvuorot tarkasti vastaamaan todellista tarvetta, resurssipohjainen työvuorosuunnittelu kasvattaa työn tuottavuutta vähentämällä ylityötunteja ja minimoimalla ajan, jolloin työntekijät ovat paikalla ilman tuottavaa työtä.

Mahdollistaa suuremman joustavuuden muutoksissa, kuten äkillisissä sairaustapauksissa tai kysynnän vaihteluissa, sillä suunnittelu perustuu resurssien todelliseen saatavuuteen ja tarpeeseen.

Vähentää stressiä ja uupumusta, kun työntekijät eivät ole jatkuvasti kiireisiä tai tyhjänpanttina, mikä johtaa parempaan työtyytyväisyyteen.

Varmistaa oikean määrän henkilöstöä aina paikalla vastaamassa asiakkaiden tarpeisiin, mikä parantaa asiakaspalvelun laatua ja nopeutta sekä vaikuttaa positiivisesti asiakastyytyväisyyteen.

Mahdollistaa resurssien optimaalisen käytön ja vähentää ajan hukkaa, mikä edelleen parantaa yrityksen toiminnan tehokkuutta.

Mahdollistaa tulevaisuuden tarpeiden ennakoimisen ja resurssien oikea-aikaisen kohdentamisen, mikä edistää sujuvaa toimintaa ja tehokasta työvoiman hallintaa.

Tarjoaa nykyaikaisen ja älykkään tavan hallita työvoimaa, joka hyödyttää sekä työnantajaa että työntekijöitä.

Resurssipohjaisen työvuorosuunnittelu tarjoaa paljon enemmän kuin pelkästään ajanhallintaa. Se muuttaa työvoiman hallinnan paradigmoja ja edistää organisaation kokonaisvaltaista tehokkuutta. Lisäksi se luo pohjan joustavuudelle, joka on olennainen osa nykyaikaista liiketoimintaa, joka kohtaa jatkuvasti muuttuvia markkinaolosuhteita ja asiakastarpeita. Resurssipohjainen työvuorosuunnittelu ei ole vain työkalu työntekijöiden aikatauluttamiseen, vaan se on strateginen liikkeenjohdon väline, joka optimoi resurssien käytön ja parantaa yrityksen kilpailukykyä.

Resurssipohjainen suunnittelu sopii kaikenkokoisille yrityksille, jotka käyttävät TyövuoroVelho-ohjelmaa. Palvelu tarjoaa joustavan ratkaisun, joka voidaan tarvittaessa ottaa käyttöön osalle yrityksen työryhmistä ja laajentaa käyttöä myöhemmin. Hinnoittelun osalta palvelun hinta muodostuu käyttöönotto- ja kuukausimaksusta, joissa käyttöönotto on kustannustehokas ja kuukausimaksu määräytyy työntekijöiden määrän perusteella.

Tehosta työvuorosuunnittelua Työvuorot automaattisesti -palvelulla
Resurssipohjainen suunnittelu – avain menestykseen

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö.

Kerromme mielellämme lisää palveluista!

Täyttämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytäntömme.