Hyppää sisältöön

Integraatiot

Integraatioilla tehostat työvuorosuunnittelua ja säästät henkilöstösi aikaa

Integraatiot vähentävät virheitä ja säästävät työaikaasi

Kun yritys ja työntekijöiden määrä kasvaa niin myös työvuorosuunnitteluohjelman tarpeet muuttuvat. Mepco Työvuorovelho skaalautuu isojen yritysten tarpeeseen erilaisten integraatioiden avulla.

Integraatiot voidaan toteuttaa kaksisuuntaisina. Yleisin integraatio on palkkalajitapahtumien siirto Mepco Työvuorovelhosta palkkaohjelmaan. Lisäksi olemme tehneet kymmeniä henkilötieto- ja poissaolosiirtoja HR-ohjelmistosta TyövuoroVelhoon sekä tarvittaessa toiseen suuntaan. Myös työvuorojen siirtoja toteutetaan useisiin eri ohjelmiin.

Vakioidut palkkalajiliittymät helposti käyttöön

Palkkaliittymällä siirretään Mepco Työvuorovelhosta työntekijälle muodostuneita lisiä ja korvauksia palkkajärjestelmään palkanmaksua varten. Palkkaliittymän saat nopeasti ja helposti käyttöön ilman lisäkustannuksia ja isoa integraatioprojektia. Palkkatapahtumien siirtoa varten tarvitaan palkkaohjelmassa käytettävät palkkalajit. Myös poissaolot ja vuosilomat on mahdollista siirtää.

Palkkalajisiirtoja olemme tehneet muun muassa seuraaviin ohjelmiin: Mepco, Procountor, Lemonsoft, Econet, Maestro, Fivaldi, Emce, Netvisor, Personec W, Populus, Sonet, Zalaris, Visma Payroll, Tikon ja Fennoa.

Liittymiä on mahdollista toteuttaa myös räätälöinteinä manuaalisesti tai ajastettuna SFTP-palvelimella. Integraatiot suunnitellaan aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Henkilötietoliittymässä siirretään asiakkaan HR- ja/tai palkkajärjestelmästä henkilötiedot Mepco Työvuorovelhoon. Integraatiolla siirretään oleellisimmat työntekijän perus- sekä työsuhdetiedot.

Henkilötietoliittymiä olemme toteuttaneet seuraaviin ohjelmiin: Mepco, Sympa, Workday


Liittymässä siirretään poissaolotietoja ja vuosilomatietoja Mepco Työvuorovelhoon.

Poissaololiittymiä olemme toteuttaneet seuraavista ohjelmista: Mepco, Sympa


Mepco Työvuorovelhosta on mahdollista siirtää työvuorotietoja muihin järjestelmiin (esimerkkinä raportointijärjestelmä). Työvuorojen siirrossa on mahdollista siirtää suunniteltuja ja/tai jo toteutuneita työvuoroja.

Työvuorotietojen siirto voidaan rakentaa myös järjestelmästänne Mepco Työvuorovelhoon päin.

Työvuorojen siirtoja olemme toteuttaneet esimerkiksi seuraaviin ohjelmiin: Nursebuddy, Domacare, QlickSense, QlickView, Zoined


*Yllä olevat integraatiot ovat esimerkkejä mahdollisuuksista. Arvio toteutuksesta ja kustannuksista saatavilla erikseen.

Tilaa Mepco Työvuorovelhon demo veloituksetta ja ilman sitoumuksia

Täyttämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytäntömme.