Hyppää sisältöön

Käyttöönotto

TyövuoroVelhon käyttöönotto

Voit olla meihin yhteydessä, vaikka sinulla ei olisi tarkkaa tarvetta määriteltynä. Aikaisempaa kokemusta työvuoro-ohjelmista ei tarvitse myöskään olla. Meillä on vahva toimialaosaaminen, joten osaamme tarjota juuri teidän organisaationne tarpeisiin sopivan ratkaisun.

Ohjelman käyttöönotto ei vaadi erityistä teknistä osaamista. TyövuoroVelho-ohjelma on selainpohjainen, joten sitä ei asenneta omalle koneelle. Päivityksiä ohjelmaan tehdään ohjelmistotoimittajan puolesta, joten sinulla on aina ajantasainen ohjelma käytössäsi. Kaikki on käyttövalmista, riittää kun vain kirjaudut ohjelmaan omilla tunnuksillasi nettisivujemme kautta.

Pienille organisaatioille käyttöönotto ei vaadi varsinaista käyttöönottoprojektia eli prosessi on kevyt ja ohjelma saadaan käyttöön nopeasti, parhaimmillaan jopa muutamassa päivässä.

Saat ohjelman käyttöön matalalla kynnyksellämahdollisia lisätoimintoja voit halutessasi ottaa käyttöön myöhemminkin. Ohjelma skaalautuu hyvin vaativampiinkin tarpeisiin tai toiminnan kasvaessa. Kaikkea ei siis tarvitse päättää kerralla. 

Käyttöönoton vaiheet

1. Demokysely

Kun tarve on esittelyssä tarkentunut, saat esittelyn jälkeen kirjallisen tarjouksen. Saatuasi tarjouksen, teet ostopäätöksen.

2. Etäesittely

Saat meiltä Teams-kutsun etäesittelyyn, jossa käydään läpi tarpeesi ja ohjelman toiminnallisuuksia. Mikäli tarve ei ole tarkasti tiedossa, voidaan myös esitellä ohjelmaa hyvin yleisellä tasolla. Pääset nopeasti näkemään, miten ohjelma soveltuisi juuri teidän organisaatiollenne ja voit esittää mieleesi tulleita kysymyksiä. Etäesittely on maksuton eikä velvoita osallistujaa mihinkään.

4. Ympäristön perustaminen

Kun ostopäätös on tehty, perustamme käyttöympäristön ja toimitamme sinulle tarvittavat käyttäjätunnukset. Perustamme myös työntekijät valmiiksi ohjelmaan.

3. Tarjous & Ostopäätös

Kun tarve on esittelyssä tarkentunut, saat esittelyn jälkeen kirjallisen tarjouksen. Saatuasi tarjouksen, teet ostopäätöksen.

5. Käyttöönottokoulutukset

Sovitaan kaksi yhteistä 45 minuutin käyttöönottokoulutusta. Ensimmäisessä koulutuksessa käydään läpi työvuorosuunnittelua ja tarkennetaan asetukset. Tämän jälkeen pääset omassa rauhassa tekemään ensimmäisen työvuorolistan ohjelmaan. Toisessa koulutuksessa käydään läpi toteumapuolta, tietojen toimittamista palkanlaskentaan sekä mahdollisia lisäkysymyksiä.

6. Jatkuva tuki (asiakaspalvelu)

Koulutusten jälkeen sinulla on hyvä perusosaaminen ohjelmiston käyttöön. Jatkossa saat apua tarvittaessa helposti ja nopeasti asiakastuestamme, joka on aina valmiina auttamaan.

Asiakkaat tyytyväisiä käyttötukeemme – asiakastyytyväisyys 96%!

“TyövuoroVelholla on erittäin hyvä ja nopea asiakaspalvelu. Paras, mitä missään järjestelmässä on ollut.”
Minna Plaketti, Spectra Yhtiöt Oy

“Asiakastuesta saa aina ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua.”
Anne Kiviniemi, Rovaniemen I Apteekki

”Kiitos tuesta ja neuvoista, usein vastaustarve on ollut pikainen, ja olen aina saanut vastaukset nopeasti ja sujuvasti!”
Hanna Tarvainen, Pihlajalinna Oy

Ota ensimmäinen askel ja tilaa TyövuoroVelhon demo veloituksetta!

Täyttämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytäntömme.