Ratkaisut suurille yrityksille

Etsitkö ratkaisua palkka- tai henkilöstöhallintoon, rekrytointiin tai matkalaskujen käsittelyyn? Olet oikeassa paikassa.

Mepco Total -tuoteperheen alta löydät monipuolisesti ohjelmistoja yritystoiminnan tueksi.

Ota yhteyttä!

Mepco Total -tuoteperheen ratkaisut suurille yrityksille

Suurissa yrityksissä tarvitaan järeämpiä ohjelmistoratkaisuja, jotka ovat suunniteltuja vastaamaan organisaation tarpeita ja hallitsemaan kaikki tarvittavat prosessit tehokkaasti. Nykyaikaiset ohjelmistomme tarjoavat monipuolisen tukensa yrityksesi toiminnalle automatisoiden erilaisia prosesseja, jolloin voit keskittyä olennaiseen yritystoimintaan. Ohjelmistojemme tarjoavat tukea palkanlaskennassa, henkilöstöhallinnossa, rekrytoinnissa sekä kulu- ja matkalaskujen hallinnassa. Tämä tekee yrityksesi toiminnasta tehokkaampaa ja mahdollistaa tavoitteiden saavuttamisen.

Mepco Palkat 

Markkinoiden tehokkain palkanlaskentajärjestelmä Mepco soveltuu hyvin suurille organisaatioille. Voit ottaa käyttöön myös Mepco HR -ratkaisun, joka toimii Mepco Palkkojen kanssa saumattomasti yhdellä ainoalla henkilö- ja työsuhdetiedolla. Ratkaisun saa käyttöön projektitoimituksella – lue lisää käyttöönotosta.

Tutustu Mepco Palkkoihin →

 

 

Mepco HR

Mepco HR-järjestelmä helpottaa suurten organisaatioiden henkilöstöhallintaa ja tukee datan hyödyntämistä. Voit ottaa käyttöön myös Mepco Palkat -ratkaisun, joka toimii Mepco HR:än kanssa saumattomasti yhdellä ainoalla henkilö- ja työsuhdetiedolla. Ratkaisun saa käyttöön projektitoimituksella – lue lisää käyttöönotosta.

Tutustu Mepco HR:ään →

TalentAdore-rekrytointiohjelma

TalentAdore on moderni ja hakijakokemukseen keskittyvä rekrytointijärjestelmä. TalentAdore on kumppanituotteemme ja se soveltuu hyvin suurille organisaatioille.

Tutustu TalentAdoreen →

Kulu- ja matkalaskuohjelma 

Matka- ja kululaskuohjelmanavulla sähköistät laskujen käsittelyn kaikki vaiheet – suunnittelusta kirjaamiseen, hyväksytykseen ja kirjanpitoon viemiseen asti.

Tutustu Mepco Matkaan

Työsuhdeopas 2.0: Automatisoi työsuhteen elinkaaren hallinta - Näin työsuhde hoidetaan vuonna 2022

Säästä aikaa ja rahaa minimoimalla manuaalinen työ kaikissa työsuhteen elinkaaren vaiheissa!

Opas esittelee seuraavat työsuhteen vaiheet ja kertoo, kuinka niitä voidaan hoitaa tehokkaammin:

  • Rekrytointi
  • Työsuhteen alku
  • Työsuhdetietojen käsittely
  • Työntekijän osallistaminen työsuhteen aikana
  • Työsuhteen päättyminen
  • Työsuhde 2.0 prosessin hoidat Mepco-järjestelmällä

Lataa täältä ilmainen opas ja ota ensimmäinen askel kohti nykyaikaista HR- ja palkkaprosessia!

Asiakkaiden kertomaa

Voimatel

”Myös esimiehet liikkuvat tiiminsä mukana kentällä. Nyt heilläkin on Mepcossa oman tiimin näkymä koko ajan saatavilla kännykässä.”

HR Business Partner, Miika Miettinen

Saarioinen

“Nyt on selkeästi yksi paikka, josta tietoa haetaan. Käyttö on helpottunut todella paljon”, itsekin esimiehenä työskentelevä tehtaanjohtaja Anu Lempinen sanoo.

Tehtaanjohtaja, Anu Lempinen

Holiday Club

Mepcossa avataan työsuhde, tulostetaan työsopimukset, tehdään työsuhteen ehtojen muutoksia ja ilmoitetaan päättyvät työsuhteet palkanlaskentaan. Kirjaamme sinne myös kehityskeskustelut.”

HR-koordinaattori, Anu Palolahti

Ota yhteyttä – Kerromme mielellämme lisää!

Jos alla oleva lomake ei näy, voit täyttää sen täällä.
Tutustu tietosuojaselosteeseen täältä.


Back to top