Hyppää sisältöön
Työvuorosuunnittelu
6.2.2023

Asiakastarina Halo Restaurant

Halo Restaurant: Mepco Maraplan on taivaan lahja!

Halo Restaurant on vuonna 2021 perustettu Helsingin Kampissa sijaitseva lounasravintola. Lisäksi ravintola vuokraa tilojaan yksityistilaisuuksiin, kuten juhliin ja kokouksiin. Ravintolassa työskentelee 4–5 henkilöä, joista neljä on vakituisia työntekijöitä. Lisäksi ravintolassa työskentelee extra-työntekijöitä tarpeen mukaan.

Mepco Maraplanilla suunnitellaan kaikki työvuorot ravintolalle – sekä vakituisten työntekijöiden että extraajien vuorot.

”Mepco Maraplan on helpottanut työvuorosuunnittelua huomattavasti. Aikaisemmin olen suunnitellut vuoroja Excel-taulukoihin ja siihen nähden Mepco Maraplan on taivaan lahja,” Anton Ejov ravintolapäällikkö hehkuttaa.

Ejov kertoo, että ohjelman käyttö on helppoa, ja paljon taulukoita käyttävälle sen käyttöliittymä on tuttu, koska se muistuttaa taulukkoa, mutta paremmilla ominaisuuksilla. Mikäli kysyttävää tulee, hän on mielellään yhteydessä Mepco Maraplanin asiakastukeen.

”Asiakastuki on erinomainen työkalu. Tykkään itse soittaa tukeen, koska sen avulla saa aina asian selville nopeasti. Yleensä saan vastauksen tunnin sisään”, Ejov sanoo.

”Asiakastuen olemassaolo rentouttaa työskentelyäni, kun tiedän, että saan apua nopeasti ongelmatilanteissa”, hän lisää.

Hän osallistui syksyllä 2022 koulutuskiertueen koulutukseen.

”Tykkäsin koulutuksesta, koska se oli todella johdonmukainen. Siinä käytiin kohta kohdalta läpi. Koulutus oli suunniteltu hyvin ja suosittelen sitä oikein lämpimästi”, Ejov kertoo.

www.halorestaurant.fi

Kuva: Halo Restaurant

Lue myös: