Toimialakohtaista erikoisosaamista työvuorosuunnitteluusi

Työvuorosuunnittelu on yrityksissä keskeinen johtamisen ja tavoitteiden saavuttamisen väline.

Ohjelmistomme on suunniteltu palvelualojen toimialakohtaisia erityistarpeita huomioiden. Sovelluksistamme löytyy palvelualojen yleisimmät TES-tulkinnat, jonka ansiosta palkanmaksun perusteet tulkitaan automaattisesti oikein.

Ei enää turhaa käsityötä tai säätöä työvuorosuunnittelussa ja palkanlaskentaan toimitettavien tietojen kanssa. Aikaa säästyy ja esimiehesi voivat käyttää ajan tuottavampiin töihin.

Ota yhteyttä!

Mepco Total -ohjelmistoperheen ohjelmistot työvuorosuunnitteluun ja työajanseurantaan

Tarjoamme toimialakohtaiset ratkaisut työvuorosuunnitteluun ja työajanseurantaan. Ohjelmistomme on suunniteltu ymmärtämään eri alojen työehtosopimuksia, jonka ansiosta niitä pystytään hyödyntämään työvuorojen suunnittelussa ja palkanlaskennassa.

Varsinkin suurissa yrityksissä työvuorosuunnittelu on usein monimutkaista. Vuoroja tehdään useissa toimipisteissä ja työvuorosuunnittelijoita on useampi kuin yksi. Jotta työajan ja henkilöstön hallinta olisi selkeää ja toimivaa, yritys tarvitsee oikeat työkalut tehtävää varten. 

TyövuoroVelho

Työvuorosuunnitteluohjelma soveltuu erityisesti sosiaali- ja terveysalalle. Lisäksi se on erinomainen ja järkevä ratkaisu apteekin tarpeisiin. Ohjelmistoa käyttää yli 1400 yritystä.

tyovuorovelho.com

 

MaraPlan Pro

Työvuorosuunnitteluohjelma on tarkoitettu erityisesti matkailu- ja ravitsemisalaa silmällä pitäen ja soveltuu myös erinomaisesti kaupan alan tarpeisiin.

Nykyaikaiset työvuorosuunnitteluohjelmat sisältävät:

  • Helppokäyttöisen käyttöliittymän
  • Tiedot työehtosopimuksista laskelmien pohjalle
  • Mahdollisuuden käsitellä toteutuneita työaikoja
  • Kaikki tarvittavat tiedot palkanlaskentaan sähköisessä muodossa
  • Raportit tarvittavista tiedoista
  • Työvuorolistat helposti saatavilla olevassa muodossa

Työvuorosuunnitteluohjelmiston hyötyjä

Mepco Palkat
Selainpohjainen pilvipalvelu
Selaimen kautta käytettävällä työvuorosuunnitteluohjelmalla voit suunnitella ja tarkastella työvuoroja joustavasti juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii ja sähköistää koko prosessin työvuorosuunnittelusta palkanlaskentaan.
ulkoistettu palkanlaskenta
Tiedot sähköisesti palkanlaskentaan
Palkanlaskija saa kaiken palkanlaskentaan tarvittavan tiedon kätevästi samasta paikasta ja yhtenäisessä muodossa.
ulkoistettu palkanlaskenta
Työntekijät mukana prosessissa
Henkilöstö voi hoitaa omiin työvuoroihinsa ja työaikatoiveisiinsa liittyviä asioita netissä. He voivat esittää vapaatoiveita ja kirjata työaikamuutoksia, jotka esimies hyväksyy tai hylkää.
ulkoistettu palkanlaskenta
Tehosta ja helpota esihenkilöiden työtä
Oikeilla ohjelmilla työvuorosuunnitteluun kuluva aika vähenee merkittävästi ja esihenkilöillä säästyy merkittävästi aikaa.
ulkoistettu palkanlaskenta
Eliminoi laskuvirheet
Toimialakohtaista TES:siä tulkitsevat ohjelmat eliminoivat mahdolliset laskuvirheet joita syntyy, kun työvuorosuunnittelu tehdään käsin.
ulkoistettu palkanlaskenta
Hanki säästöjä
Saat selviä säästöjä, kun ohjelmisto ohjaa suunnittelua tavoitteiden mukaan ja tuottaa ennusteet kustannuksista sekä työtunneista jo työvuorojen suunnitteluvaiheessa. Yksi prosessi palvelee palkanlaskentaa ja työvuorosuunnittelua!

Tietoa työvuorosuunnittelun ohjaukseen

Tieto tuotetaan kerran ja se liikkuu automaattisesti järjestelmien välillä,  jotka yhdistävät ja analysoivat saatavilla olevia tietoja. Työvuorosuunnitteluohjelmissa voidaan ohjata suunnittelua tunnuslukujen avulla. Ohjaavat tunnusluvut perustuvat useimmiten resurssitarpeisiin sekä työtunti-, myynti- tai asiakasmäärätavoitteisiin. Tarvittavat lähtötiedot voidaan tuoda ohjelmiin muista järjestelmistä, joissa luonnostaan käsitellään budjetteja tai ennusteita.

Ohjelmat on mahdollista liittää suoraan useisiin eri palkanlaskenta– ja HR-järjestelmiin, joiden avulla tarvittavat tiedot liikkuvat sähköisesti yhtenäisessä muodossa.

työvuorosuunnittelun ohjaus

Tarvitsetko pelkästään työajanseurantaa?

Laki velvoittaa pitämään työaikakirjanpitoa työntekijöiden tehdyistä työtunneista ja niistä maksettavista korvauksista. Tuntivelho on toimialariippumaton työajanseurannan ratkaisu, jonka avulla työntekijä voi joko leimata tuntinsa reaaliajassa kellokortilla tai kirjata ne sähköiseen tuntikorttiin ajasta ja paikasta riippumatta. Tiedot siirtyvät suoraan esimiehen hallintatyökaluun, josta ne ovat – tehtyjen korjausten ja hyväksynnän jälkeen – tarvittaessa siirrettävissä palkanlaskentaan muutamalla hiiren klikkauksella.

Työajanseuranta onnistuu helposti, missä vain milloin vain, selainpohjaisella TuntiVelholla. Tehtyjen tuntien seurantaa tai kirjaamista varten tarvitaan vain toimiva internet-yhteys.

Yksinkertaisimmillaan tuntikirjaukseen riittää, että leimataan päivittäin Sisään- ja Ulos-leimaukset. TuntiVelholla voidaan myös seurata ajankäyttöä: mihin tehtäviin ja/tai kustannuspaikkoihin tehty työaika on kohdistunut.  Seurantaan voidaan tarvittaessa lisätä useampia työajanlaatuja ja työpisteitä, jolloin työtehtävän tai kustannuspaikan vaihtuessa päivän aikana, voidaan valita uusi työajanlaatu ja työpiste.

TuntiVelho

Työajanseuranta ja tuntikirjaus onnistuu TuntiVelholla. Työntekijä voi leimata tuntinsa reaaliajassa kellokortilla tai kirjata ne sähköiseen tuntikorttiin ajasta ja paikasta riippumatta.

Ota yhteyttä – Kerromme mielellämme lisää työvuorosuunnittelu- ja työajanseuranta ohjelmistamme

Jos alla oleva lomake ei näy, voit täyttää sen täällä.
Tutustu tietosuojaselosteeseen täältä.


Asiakkaitamme

Back to top