Tilitoimistojen tehokas  ratkaisu HR- ja palkkapalveluiden tuottamiseen

 

 

Ota yhteyttä!

Mepco on Suomen monipuolisin ja pisimmälle automatisoitu palkanlaskentaohjelma. Mepco-ratkaisulla tilitoimisto laskee vaativienkin asiakkuuksien palkat. Tilitoimisto voi tarjota Mepco-ratkaisulla asiakkaillensa myös HR-ominaisuuksia käyttöön. Tilitoimistopalvelun asiakas ottaa sähköisen työpöydän käyttöön, jonka avulla se toimittaa kaikki työsuhteisiin, lomiin ja poissaoloihin liittyvät toimenpiteet suoraan tilitoimiston käyttöön, ilman erillistä sähköpostirumbaa.

Mepco auttaa tilitoimistoa seuraavissa asioissa

Laadukkaan palkkapalvelun tuottaminen

Mepcon avulla tilitoimisto voi muotoilla oman palkkapalvelukokonaisuuden haluamakseen sen monipuolisten ominaisuuksien ja lukuisten työehtosopimusten avulla. Palkanlaskennan asiakaskokemus varmistetaan palkkojen oikeellisuudella.

HR-toimintojen lisääminen palvelutarjontaan

Palkkapalveluiden lisäksi voidaan tarjota erilaisia HR-toimintoja, vakioraportteja ja automaattisia hälytyksiä. Näiden toimintojen kautta voidaan laajentaa palvelua ja tarjota asiakkaille lisäarvoa tuottavia palveluita puhtaan palkanlaskennan lisäksi.

Pitkälle automatisoitu palkkaohjelma

Mepco sisältää todella pitkälle viedyn sovellusautomatiikan. Kun palkka-aineistot on kerätty, palkanlaskentarutiinit ja ajojonoon kytketyt toimenpiteet voidaan hoitaa napin painalluksella. Loppuun asti automatisoitu prosessi päättyy taloushallinnon kirjauksiin ja pankkisiirtoihin.

Vuorovaikutus asiakkaan kanssa

Kaikki yhteistyö asiakkaan kanssa on mahdollista helppokäyttöisen Web-työpöydän kautta. Näin manuaalisen työn tarve vähenee, kun asiakas kirjaa itse järjestelmään asioita palkanlaskennan tarpeita varten.

Tyytyväiset palkanlaskijat ja paras palvelu

Palkkaohjelmalla on tutkitusti suora yhteys palkanlaskijoiden työtyytyväisyyteen. Palkanlaskijoille manuaalisen työn vähentyminen antaa aikaa asiakkaiden palveluun. Hyvät työvälineet luovat työtyytyväisyyttä ja tehokkuutta. Hyvinvoivat palkanlaskijat tuottavat parempaa palvelua ja näin koko tilitoimiston palkkaliiketoiminta voi hyvin.

Miten asiakkaanne hyötyisivät siitä, että käyttäisitte Mepcoa?

Tilitoimiston palkanlaskijat ja asiakkaat käyttävät yhtä ja samaa järjestelmää.  Tilitoimistopalvelun asiakas toimittaa helppokäyttöisen sähköisen työpöydän kautta kaikki työsuhteisiin, lomiin ja poissaoloihin liittyvät toimenpiteet palkkapalveluun.

Katso lyhyeltä videolta, miten Mepco-ratkaisun käyttö helpottaa asiakasyrityksen arkea!

Hyödyt Mepcosta tilitoimiston palkanlaskijoille

Palkanlaskijan työ tilitoimistossa vaatii tekijältään soveltamistaitoa ja osaamista useista eri työehtosopimuksista. Mepcon avulla palkanlaskijan ei tarvitse pitää enää ohjelman ulkopuolella erillistä seurantaa työajanlyhennyksistä, kokemusvuosista, lomalauantaiden määristä tai pitkien sairauspoissaolojen palkallisuuden päättymispäivistä. Kaikki nämä ja paljon muita palkanlaskennan tyypillisiä manuaalisia toimenpiteitä voidaan automatisoida Mepcon korkean sovellusautomatiikan avulla.

Työehtosopimuskohtainen käsittely varmistaa toimivuuden erilaisissa asiakkuuksissa ja vapauttaa aikaa asiakkaiden palveluun. Palkanlaskennan vakioidut palkkarutiinit tekevät palkanlaskennasta systemaattista useiden yritysten ympäristöissä. Ohjelmaan luodut rutiinit helpottavat arkea mm. sijaistuksien osalta. Mepcon avulla palkanlaskijoista luodaan palkka-asiantuntijoita, jotka palvelevat asiakkaita palkanlaskentaan liittyvissä asioissa järjestelmän hoitaessa rutiinitoimenpiteet.

Asiakas on oleellinen osa palkkaprosessia palkanlaskijan näkökulmasta. Mepcossa asiakas luo materiaalin suoraan järjestelmään, joten erillisiä sähköpostitoimituksia työsopimuksista ja tuntilistoista ei enää tarvita. Palkanlaskentaan tuotettu materiaali on heti palkanlaskijan käytettävissä ja tallennettuna, joten erillisiä tallennusvaiheita ei tarvita. Jokaisen tallennetun tiedon osalta lokista löytyy merkintä tiedon tallentajasta ja tallennusajasta. Lokitietojen ja sähköisten työkalujen ansiosta yhteistyö asiakkaan kanssa on sujuvaa ja turvallista.

Lue lisää Mepcon palkanlaskentaohjelmasta

Mepco tilitoimistossa

Uusien asiakkaiden siirtäminen Mepcoon ja pääkäyttäjätoiminnot

Asiakasyritysten siirtäminen Mepcoon on tehty asiakkaalle helpoksi. Keskitetty palkkaohjausten hallinta mahdollistaa jo olemassa olevien sääntöjen käyttämisen uudelle yritykselle. Asiakasyrityksen henkilökunnan tietojen siirtoon on olemassa valmiit siirtopohjat, joiden avulla säästytään manuaaliselta työltä. Mikäli yrityksellä on käytössä palkanlaskennan esijärjestelmiä, kuten vuorosuunnittelua tai tuntikirjausta, saa näille tehtyä liittymän kätevästi käyttöliittymän kautta. Halutessasi voit hyödyntää myös olemassa olevia liittymäpohjia.

HR-ominaisuudet ja sähköinen alustaa täydentävät palkkapalvelun

Mepco tilitoimistossa

Työsuhteisiin, lomiin ja poissaoloihin liittyvien toimenpiteiden lisäksi tilitoimisto voi Mepco-ratkaisun avulla tarjota seuraavia kokonaisuuksia asiakkaidensa käyttöön:

TYÖSUHDEDOKUMENTTIEN HALLINTA
+ Esitäytetyt sopimustulosteet (työsopimus, työtodistus)
+ Palkkalaskelmien julkaisu web-portaalissa
+ Työsuhdedokumenttien arkistointi

KOULUTUSTIETOJEN HALLINTA
+ Tutkinnot
+ Käydyt kurssit
+ Suoritetut pätevyydet
+ Hälytykset pätevyyksien päättymisestä
+ Verottajan koulutusvähennysraportti

VARHAINEN VÄLITTÄMINEN
+ Sairauspoissaolohälytykset
+ Varhaisen välittämisen keskustelulomake

MUUT HR-PROSESSIT
+ Perehdyttäminen
+ Kehityskeskustelu
+ Luovutetut tavarat

TYÖAIKAKIRJAUKSET (KIRJAAMO)

Mepco-ratkaisua käyttävät tilitoimistot Suomessa

Tilitoimistot tarjoavat palveluitaan valtakunnallisesti, joten tutustu myös muiden kuntien kiinnostaviin tilitoimistoihin!

Aallon Group, Helsinki, Tampere, Turku, Jyväskylä ja Oulu
Accountor, tilitoimistot 24 eri paikkakunnalla
Azets, tilitoimistot 15 eri paikkakunnalla
Greenstep, Espoo, Turku, Tampere, Vaasa, Oulu, Jyväskylä, Seinäjoki ja Lahti
Datacleric, Vantaa
Emu Growth Partners Oy, Helsinki, Turku
Eqvitia, Jyväskylä
Gallant, Espoo, Tampere, Lahti, Hämeenlinna, Valkeakoski, Parkano, Savonlinna ja Iisalmi
GOS Consulting, Helsinki, Oulu ja Turku
Heinolan Tulosdata, Heinola
Henkilöstötieto Paloniemi, Oulu
Integrata, Tampere, Helsinki, Pori ja Oulu
Lahden Tulosdata, Lahti ja Hollola

Leinonen Suomi, Helsinki
Mikkelin Tilitoimisto, Mikkeli
Palkkatalo Oy,
Tampere
Priima Yrityslaskenta, Seinäjoki ja Alavus
Rantalainen, tilitoimistot yli 40 eri paikkakunnalla
Rotio Oy, Oulu, Raahe, Kemi, Kokkola, Kalajoki, Rovaniemi
Satakerta Rödl & Partner
, Helsinki ja Kouvola
Silta, Helsinki, Tampere, Turku ja Pieksämäki
Staria, Helsinki, Tampere, Lahti, Kotka, Salo, Turku ja Vaasa.
Suomen Lakitilitoimisto Oy, Nokia, Parkano, Kihniö ja Jämijärvi
Talenom, tilitoimistot 33 eri paikkakunnalla
TietoAkseli, Helsinki, Ikaalinen, Jyväskylä, Mikkeli, Oulu, Pieksämäki ja Tampere
Tilitoimisto Aarnio Oy, Turku
Tilitoimisto FaktaCount Oy, Vantaa, Tampere, Hämeenlinna, Kuhmo
TMF Finland, Helsinki
TW-Laskentapalvelut, Tampere

Ota yhteyttä – Kerromme mielellämme lisää Mepcosta

Jos alla oleva lomake ei näy, voit täyttää sen täällä.
Tutustu tietosuojaselosteeseen täältä.


Back to top