Hyppää sisältöön

Mepcon sertifiointikoe on Accountor HR Solutions Oy:n järjestämä Mepco HRM:n pääkäyttäjille suunnattu koe, jonka avulla varmistetaan Mepco-käyttäjän osaaminen. Kokeen läpäisyn jälkeen käyttäjälle myönnetään Mepco-osaajan sertifiointi. Sertifioinnilla varmistat oman Mepco-osaamisesi. Sertifioidut osaajat ovat yhtenä Mepcon tilitoimistokumppaniohjelman vaatimuksista tilitoimistoille. Mepcon sertifiointitodistus on vaatimus ylimmälle Mepco-osaamisen tasolle, Mepco auktorisioinnille.

Sertifiointikokeessa testataan monipuolisesti Mepco-osaajan Mepcon osaamista Mepcon eri osa-alueista. Sertifiointiin vaadittava osaamistaso sisältää esimerkiksi seuraavia taitoja:

  • Uuden asiakkaan perustamiseen vaadittava osaaminen
  • Ymmärrys miten esim. palkkalajit, palkkaperusteet, Tes-parametristot, raportit ja kirjanpitoviennit toimivat, sekä miten näitä muokataan.
  • Perusymmärrys siitä, että miten Mepcon Web-työpöytä ja lomakkeet toimivat.
  • Mepcon käyttöoikeuksien ymmärrys

Jotta voit osallistua kokeeseen sinun tulee olla Mepcon pääkäyttäjä. Itse kokeessa on 1h tunti aikaa vastata kysymyksiin, mutta vastaaminen kestää arviolta keskimäärin 30 minuuttia. Sinulla on myös mahdollisuus uusintakokeeseen, jos et pääse koetta ensimmäisellä kerralla läpi.

Jos et vielä ole Mepcon pääkäyttäjä, saat tämän helpoiten käymällä Eduhousen Mepco tai Mepco-tilitoimistopaketteihin kuuluvan Mepcon pääkäyttäjäkurssin (www.eduhouse.fi) ja toimittamalla tästä saatavan kurssisuorituksen Mepcon käyttötukeen.

Ilmoittaudu kokeeseen