Hyppää sisältöön
Tilitoimistokumppaniuutinen
9.9.2024

Greenstep on Mepcon Timantti-tilitoimistokumppani

Greenstep on saavuttanut timanttitason Mepcon tilitoimistokumppaniohjelmassa 1.7.2024. Mepcon Timantti-tilitoimistokumppani on laaja-alainen ja osaava palkanlaskennan kumppani. Timantti-kumppanilla on vähintään neljä sertifioitua ja kaksi auktorisoitua Mepco-osaajaa. Tilitoimisto pystyy tuottamaan laadukasta palkkapalvelua Mepcon avulla, sekä tarjoamaan Mepcon HR-ominaisuuksia ja koko Mepco Total -tuoteperheen tarjoamaa asiakkailleen.  

”Haluamme palvella asiakkaitamme tehokkaasti ja luoda laadukasta palvelua. Mepcon avulla pystymme tuottamaan palveluita myös isommille asiakkaille,” kertoo Assi Rundgren Greenstepiltä.

Greenstepin asiakkaat hyötyvät Mepco-järjestelmän ominaisuuksista ja lisäarvopalveluista:

”Palkkapalveluiden lisäksi Mepcon Web-työpöytä on laajasti käytössä asiakkaillamme, ja se toimii näin ollen heidän HR-järjestelmänään sekä master datan lähteenään moniin muihin järjestelmiin. Mepcon sähköinen allekirjoitus on myös tehostanut työsopimusten käsittelyä asiakkaillamme. Lisäksi yhteys BI-raportointiin on mahdollistanut visuaalisempaa ja monimuotoisempaa raportointia”, Assi kertoo.

Greenstep Oy:

Greenstep on laajan palveluvalikoiman konsulttitalo, luotettava kumppani ja ilahduttava työpaikka. Greenstep toimii yritysten tukena niin liiketoiminnan arkisessa pyörittämisessä kuin kasvun luonnissa. Palveluvalikoima kattaa niin talous- ja henkilöstöhallinnon kuin liiketoiminnan kehittämisen ja ohjaamisen.

https://greenstep.fi/