Hyppää sisältöön
Tilitoimistokumppaniuutinen
12.6.2024

Tilitoimisto Aarnio on Mepcon Hopea-tilitoimistokumppani 

Tilitoimisto Aarnio on liittynyt Mepcon tilitoimistokumppaniohjelmaan ja saavuttanut hopeatason 17.5.2024. Mepcon Hopea-tilitoimistokumppani on luotettava palkanlaskennan kumppani. Hopea-kumppanilla on vähintään yksi sertifioitu Mepco-osaaja, ja se pystyy tuottamaan laadukasta palkkapalvelua asiakkailleen Mepcon avulla. 

Tilitoimisto Aarnio tuottaa asiakkailleen laadukasta ja tehokasta palkanlaskentapalvelua Mepco-palkanlaskentajärjestelmällä, lisäksi asiakkaiden saatavilla on myös HR-ominaisuudet sekä matka- ja kululaskuohjelma Mepco Matka

Mepco HRM-järjestelmä on pitkälle automatisoitu, ja tuo merkittäviä hyötyjä tilitoimistolle ja heidän asiakkailleen.  

“Mepco mahdollistaa automaation käytön, minkä ansiosta palkanlaskennan prosessi on tehokas ja inhimillisten virheiden mahdollisuus pienenee. Lisäksi ohjelma mahdollistaa ajantasaisen ja virheettömän tiedonsiirron, esimerkiksi tulorekisteri ilmoitukset sekä verkkopalkat hoituvat palkanlaskentaohjelmalla automaattisesti. Mepcosta saa suoraan raportteja ja/tai tarvittavia räätälöityjä raportteja yrityksien johdoille”, Tatu Virta Aarniolta kertoo.  

Tilitoimisto Aarnion asiakkailla on mahdollisuus käyttää Mepcoa helppokäyttöisen Web-työpöydän kautta, jonka avulla asiakas pääsee itse ylläpitämään henkilötietoja ja työsuhteen elinkaarta, kuten lomia ja poissaoloja. Lisäksi asiakas voi ilmoittaa näppärästi palkkatapahtumat Kirjaamon kautta. 

Tilitoimisto Aarnio Oy 

“Tilitoimisto Aarnio Oy on yli 60-vuotias, auktorisoitu tilitoimisto, joka ylittää odotuksesi taloushallinnossa. Perheyrityksemme, 100 % Aarnion omistuksessa, toimii asiakkaidensa menestyksen moottorina tarjoten kattavat ja innovatiiviset taloushallintopalvelut, kuten kirjanpito, palkanlaskenta, hr, taloussuunnittelu, ja rahoitusneuvonta. Meidän missionamme on tarjota yksilöllisiä, merkityksellisiä palveluita, jotka tukevat asiakkaidemme kasvua ja menestystä. Tässä auttaa osaava tiimimme, joka koostuu yli 50 talous- ja palkkahallinnon ammattilaisesta. Heidän jatkuva koulutuksensa ja viihtyvyytensä on meille yhtä tärkeää kuin asiakkaidemme tyytyväisyys.” 

https://aarnio.fi/