Hyppää sisältöön

Henkilöstövuokrausyritys

Mepco Keikat henkilöstövuokraus-yritykselle

Tavoita kaikki keikkatyöntekijät helposti ja vaivattomasti

Mepco Keikoilla automaattisesti muodostuvat aineistot

Automatiikka

Mepco Keikat muodostaa automaattisesti palkka- ja laskutusaineiston toteutuneiden työtuntien perusteella.

TES-tulkittu palkka-aineisto

Automaattisesti muodostunut palkka-aineisto on TES-tulkittu. Palkka-aineisto voidaan siirtää integraatioilla suoraan palkanmaksujärjestelmään.

Laskutusaineisto

Toteutuneista työtunneista voidaan muodostaa automaattisesti myös laskutusaineisto. Aineisto voidaan siirtää integraatioilla suoraan laskutusjärjestelmään.

Mitä mieltä Mepco Keikkoja käyttävät ovat ratkaisusta?

HetApu & Kangashoiva Oy

”Luulimme, ettei sellaista järjestelmää ole olemassakaan, mitä me tarvitsisimme. Tuotteen esittelyssä totesimme, että Mepco Keikat vastaa juuri meidän tarpeisiimme ja päätimme ottaa sen käyttöön.”

“Useampi meidän Asiakkaistamme on ottanut ohjelman käyttöön, ja ovat kokeneet, että se helpottaa heidänkin arkeaan – etenkin laskujen tarkastamista. Panostamme myös tiedolla johtamiseen ja nyt saamme järjestelmästä reaaliaikaista dataa sen tueksi,”

– Elina Harjula ja Anne Risto, HetApu & Kangashoiva Oy

Yritys tarjoaa henkilöstöpalveluja hoiva-alalle sekä tuettua asumista kehitysvammaisille.

Mattilan Hoivapalvelut Oy

”Kilpailutimme laajasti työvuorosuunnitteluun ja toiminnanohjaukseen liittyviä toimijoita ja huomasimme, että Mepco Keikat oli käytössä monella suurella alan toimijalla. Mepco Keikkoihin päädyttiin, koska se oli ennen kaikkea kustannustehokas ratkaisu ja asiakaspalvelu oli erittäin vakuuttavaa.”

“Ohjelman käyttö on erittäin vaivatonta. Viestien lähettäminen ja työvuorojen vastaanottaminen toimii tosi hyvin. Ehdoton etu meille on ollut mobiilisovellus ja siellä nimenomaan työntekijäroolin toimivuus. Saamme paljon hyvää palautetta työntekijöiltämme siitä.”

– Samuli Mattila, toimitusjohtaja, Mattilan Hoivapalvelut Oy

Yritys tarjoaa palveluita kotona asumisen tueksi, kaikissa elämänvaiheissa.

Mepco Keikkojen hyödyt työntilaajalle

Nopeus ja vaivattomuus

Mepco Keikoilla työvuorotilaukset saadaan täytettyä helposti ja nopeasti. Kaikki keikkatyöntekijät saavutetaan yhdellä klikkauksella ja keikkalaiset voivat varata heille sopivat vuorot mobiilisovelluksesta. Mobiilisovelluksen käyttö on erityisen näppärää kun tarvitaan nopeasti äkillinen sijainen.

Mobiilisovellus ja oma käyttöliittymä

Työntilaajalle voidaan luoda profiili Mepco Keikkoihin, jolloin hän pääsee itse avaamaan ja julkaisemaan keikkalaisille vuoroja. Mobiilisovelluksella asiakkaasi voi itse tilata keikkatyövoimaa ja tarkastella tilausten statuksia. Sovellus tarjoaa asiakkaillesi mahdollisuuden tehdä ja seurata työvuorotilauksia itse mistä ja milloin vain.

Erikoisvaatimusten asettaminen

Vuorolle voi myös asettaa erikoisvaatimuksia, kuten esimerkiksi hygieniapassi, kielitaito, kassajärjestelmän osaaminen, lääkelupa ja ajokortti. Näin vuorotarjous menee vain henkilöille, joilla vaadittava osaaminen löytyy.

Tietokoneen käyttöliittymä

Mobiilisovelluksen lisäksi työntilaaja voi käyttää Mepco Keikkoja desktopilla. Tilaaja pääsee suoraan selaimen kautta tarkistamaan ja hyväksymään oman työkohteensa tunnit.

Demoon osallistuva yritys osallistuu 300€:n Lapland Hotelsin lahjakortin arvontaan.

Mobiilisovelluksella hoidat myös työntekijöiden työajanseurannan

​Työtuntien leimaaminen tai kirjaaminen onnistuu työntekijöillä helposti Mepco Keikkojen mobiilisovelluksella. Näin tunnit saadaan kerättyä sujuvasti samalla ratkaisulla, eikä tarvite erillistä työajankirjausjärjestelmää.

Integraatiot mahdollistavat tiedon sujuvan siirron

Toteutuneiden työtuntien perusteella Mepco Keikat muodostaa automaattisesti TES-tulkitun palkka-aineiston ja laskutusaineiston, jotka voidaan siirtää integraatioilla suoraan palkka- ja laskutusjärjestelmiin. Hallintokäyttäjä tarkistaa ja hyväksyy tunnit ennen siirtoa, ja tarvittaessa muokkaa niitä.

Valmiita integraatioita on useampiin palkka,laskutus- ja rekrytointiohjelmiin.

Mepco Keikkojen hyödyt henkilöstövuokrausyrityksen työntekijälle

Työasiat keskitetysti mobiilisovelluksessa

Jatkuva viestitulva ja väärässä hetkessä tulevat yhteydenotot eivät anna rauhaa keikkatyöntekijän vapaa-ajalle. Mepco Keikat mobiilisovelluksen avulla keikkatyöntekijän työasiat ovat keskitetysti yhdessä paikassa ja ilmotukset uusista vuoroista tulevat mobiilisovellukseen.

Hallitse omia työvuorojasi ja käytettävyyttäsi

Mobiilisovelluksessa työntekijät ilmoittavat käytettävyytensä ja vuorotoiveensa, tarkastelevat tulevia vuorojaan ja varaavat uusia työvuoroja.

Toteutuneiden tuntien ilmoitus mobiilisovelluksella

Mepco Keikat -mobiilisovelluksen leimaustoiminnolla työntekijät voivat aloittaa ja lopettaa työvuoron helposti puhelimellaan. 

​Vaihtoehtoisesti työntekijät voivat itse kirjata työaikaansa työvuoron jälkeen. 

Mepco Keikat mobiilisovelluksessa

Vuorotoiveet ja vuorojen varaaminen

Tulevat työvuorot

Tuntikirjaus

Työaikaleimaukset

Mepco Keikat on käytössä seuraavissa henkilöstövuokrausyrityksissä:

Barona

Eilakaisla

Aarni Henkilöstö

Onni

HetApu & Kangashoiva Oy

Staffy

Pyydä Mepco Keikat demo täyttämällä lomake

Täyttämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytäntömme.