Hyppää sisältöön
Matka- ja kululaskut
27.9.2023

Tilitoimisto Rantalainen ja SafeRoad Suomi suosittelevat Mepco Matkaa: entistä helpompaa matka- ja kululaskujen hallinnointia!

Mepco Matka -matka- ja kululaskuohjelma palvelee tilitoimistoja, heidän asiakkaitaan ja muita organisaatioita. Nyt annamme äänen tilitoimisto Rantalaiselle sekä heidän asiakkaalleen Saferoad Suomi Oy:lle, jossa Mepco Matkaa on käytetty noin puolen vuoden ajan. Tästä asiakastarinasta voit lukea kokemuksia Mepco Matkasta sekä tilitoimiston että loppuasiakkaana toimivan yrityksen näkökulmasta. 

Tilitoimistokumppanimme Rantalainen on jo pitkään tarjonnut asiakkailleen palkanlaskentaa Mepco-järjestelmällä. Keväällä 2023 Rantalaisella päätettiin ottaa palveluvalikoimaan myös matka- ja kululaskuohjelma Mepco Matka. 

“Aikaisemmin meillä ei ollut konsernissa matkalaskujärjestelmää, jonka voisimme itse ottaa käyttöön asiakkaalle ja hoitaa tarvittavat aloitustyöt. Mepco Matka vastasi tähän tarpeeseen”, Rantalaisen palvelupäällikkö Minna-Maria Alestalo taustoittaa. 

Helppo käyttöönotto palvelee molempia osapuolia  

Mepco Matka on ollut erittäin helppo ottaa asiakkaille käyttöön, ja ohjelmasta on pidetty sekä Rantalaisella että heidän asiakkaillaan. Helpon käyttöönoton ansiosta tilitoimiston loppuasiakas saa ohjelman nopeasti käyttöönsä.  

“Käyttöönotto on yllättävän helppoa! Mepco Matkan käyttöönotossa ei tarvitse juurikaan tehdä manuaalista työtä, vaan tiedot saa vietyä ohjelmaan kätevästi. Lisäksi integraatiot maksatukseen, kirjanpitoon sekä Mepco palkanlaskentajärjestelmään saadaan helposti toimintaan,” Alestalo kertoo.  

Ei enää hävinneitä kuitteja 

Rantalaisen asiakas Saferoad Suomi Oy otti Mepco Matkan käyttöön hyvin pian sen jälkeen, kun se tuli tilitoimiston palveluvalikoimaan. Mepco Matkaa käyttävät Saferoadilla toimihenkilöt ja osa kentällä työskentelevistä asentajista. Yrityksessä tulee päivittäin paljon matka- ja kululaskuja, joten sovellus on ollut kovalla käytöllä. 

“Ohjelma on helppokäyttöinen ja sen oppii helposti ja nopeasti. Itse olen käyttänyt sitä sekä mobiilissa, että tietokoneella. Olen kyllä tykännyt ja tämä on helpompi kuin edeltävä järjestelmä, mikä meillä oli käytössä”, kertoo Susanna Kolomainen, Assistant Controller, Saferoad Suomi Oy:stä.  

“Kentällä työskentelevät ovat omaksuneet sen käytön myös helposti. Nyt he voivat syöttää saman tien kuitit kännykällä sovellukseen. Tämä on kätevää, sillä jos kuitteja ei heti syötä, niillä on tapana kadota,” hän jatkaa. 

“Lisäksi Saferoadilla on käytössä automaattiset ajastetut maksatukset ja siirrot Mepco Matkasta kirjanpitoon ja tulorekisteriin. Tämä puoli vuotta on mennyt täysin kivuttomasti ja kaikki on mennyt niin kuin pitääkin”, Alestalo Rantalaiselta lisää.  

Mepco Matka on tilitoimistolle liiketoimintamahdollisuus  

Mepco Matka on ehdottomasti meille uusi lisäarvotuote, sillä se on helppo tuotteistaa ja käyttöönottaa asiakkaille. Lisäksi siinä on hyvät integraatiomahdollisuudet. Mepco Matka on herättänyt paljon kiinnostusta ja kysyntää ympäri konsernia”, Alestalo iloitsee. 

Lue myös: