Hyppää sisältöön
Henkilöstöhallinto
Raportointi ja analytiikka
Blogi
28.8.2023

Kehitä liiketoimintaasi HR-analytiikalla – Accountor ja Integrata kehittivät ratkaisun parempaan päätöksentekoon

Tiedolla johtaminen, henkilöstöanalytiikka sekä dataan perustuva päätöksenteko ovat olleet jo pidempään meidän ja asiakkaidemme vahvoja kiinnostuksen kohteita. Asiakkaamme ovat olleet kiinnostuneita erityisesti Mepcossa olevan henkilöstödatan monipuolisemmasta hyödyntämisestä liiketoiminnan päätösten tekemiseen reaaliaikaisen graafisen raportoinnin avulla. Nyt voimme iloksemme kertoa, että olemme kehittäneet yhteistyössä Integratan kanssa Mepco Analytiikka-ratkaisun, joka vastaa asiakkaidemme tarpeeseen.

“Kaikki keskeisimmät henkilöstöhallintoon liittyvät tunnusluvut ja mittarit tulee olla ratkaisussa valmiina, jolloin asiakkaalle jää vain tulkintojen ja päätösten tekemisen rooli. Vaihtoehtoisesti halusimme myös mahdollistaa pelkän vakioidun datan hyödyntämisen erilaisissa asiakastarpeissa, kuten datan vapaan yhdistämisen asiakkaillamme jo olemassa oleviin BI-järjestelmiin”, kertoo Petri Ontto, Head of Business Development, Accountor HR Solutionsilta.

Integratan kehittämä teknologia vastaa asiakkaidemme tarpeisiin

Kartoituksen jälkeen huomasimme, että yhteistyökumppanimme Integratan tarjoama ratkaisu on räätälöity juuri tähän tarpeeseen ja se täyttää kaikki vaatimukset.

“Pääsemme hyödyntämään heidän kehittämäänsä teknologiaa Mepco Analytiikka-ratkaisun taustalla ja samalla tuomaan omaa osaamistamme mukaan yhteistyöhön. Yhteistyön tuloksena asiakkaillamme on tarjolla kokonaisvaltainen ja helposti käyttöönotettava ratkaisu henkilöstöhallinnon analytiikkaan. Ratkaisun avulla on mahdollista siirtyä päätöksenteossa reagoinnista ennakointiin”, Petri Ontto iloitsee.

Mepco Analytiikka – powered by Integrata on toimiva ratkaisu Mepco-asiakkaiden henkilöstöhallinnon arjen avuksi. Maineikkaalla Mepco-brändillä tuotteistettu HR-raportointiratkaisu on vaivaton käyttöönottaa kaikille Mepco Total -asiakkaille. On hienoa, että pitkäjänteinen teknologinen tuotekehityksemme saadaan kumppanuutemme myötä palvelemaan yhä useampia asiakkaita, avaa Integratan CDO sekä tuotteen teknisestä kehityksestä Integratalla vastaava Riku Honkanen.

“Accountor-konserni on ollut Integratan teknologiakumppani jo 15 vuotta. Olemme otettuja, että tämän teknologiaratkaisun myötä saamme syventää pitkäkestoista kumppanuuttamme. Luonteva yhteistyö ja huomisen HR-alusta auttavat Accountor HR Solutionsin asiakkaita arjessa”, iloitsee Integratan toimitusjohtaja Riku Heinonen.

Lue myös: