Hyppää sisältöön
Blogi
5.12.2023

Liksaklubi tarjosi koulutusta, verkostoitumista ja viihdettä Mepco-käyttäjille

Liksaklubi järjestettiin 21.11.2023 ensimmäistä kertaa livenä sitten koronavuosien. Liksaklubi on perinteinen vuosittain järjestettävä koulutus- ja asiakastilaisuus Mepco-järjestelmän käyttäjille. Tänä vuonna tilaisuuteen paikan päälle saapui noin 170 asiakastamme oppimaan uutta, verkostoitumaan ja viihtymään.

Tapahtuma sai paljon kiitosta osallistuneilta muun muassa mielenkiintoisesta sisällöstä, hyvistä tapahtumajärjestelyistä ja herkullisista ruoista. 95,3 % palautekyselyyn vastanneista kertoo saaneensa ajalleen vastinetta Liksaklubissa.

“Hyvin mietitty sisältö ja esitykset onnistuneita, kiitos kaikille lavalla olleille!”

“Paljon uusia asioita, tapahtuman puitteet olivat aivan loistavat”

“Kokonaisuus oli hyvin suunniteltu ja päivän sisältö vastasi odotuksia. Esiintyjille isot plussapisteet!”

Vinkkejä, niksejä ja syvällisempää koulutusta Mepco-ohjelmiston käyttöön

Päivän agendalla olivat jo perinteiksi muodostuneet Vinkkilä ja Vuodenvaihteen asiat –osuudet, joissa käytiin läpi näppäriä vinkkejä Mepco-ohjelmiston käyttöön sekä hyödyllisiä asioita, mitä vuodenvaihteessa palkanlaskijoiden on hyvä muistaa tehdä Mepcossa.

Sovelluskonsulttimme Doora Kakon vetämässä Vinkkilässä aiheina tällä kertaa olivat pikanäppäimiä ja niksejä, taulukot tehokäyttöön, hakutoiminnallisuus sekä Liksaklubi-tietovisa. Sovelluskonsultti Juuso Häkkinen piti kattavan esityksen vuodenvaihteen asioista, kuten mitä on hyvä muistaa ennen vuoden viimeistä palkanmaksua ja ennen seuraavan vuoden ensimmäistä palkanmaksua. Juuso kävi läpi myös muita tärkeitä vuodenvaihteeseen liittyviä asioita, kuten VeroAPIa ja KATRE-muutoksia.

Osallistujat pääsivät syventymään valitsemaansa aiheeseen MasterClasseissa tai vaihtoehtoisesti kehittämään workshopissa asiakaskokemusta asiakaskokemustiimimme asiantuntijoiden johdolla.

Tänä vuonna Liksaklubissa valittavana olivat seuraavat:

Mitä uutta ohjelmistoperheessä?

Liksaklubissa esiteltiin Mepco Total-ohjelmistoperheen uusimpia tuotteita, kuten syksyllä lanseerattua Mepco Analytiikka-ratkaisua. Mepco Analytiikka on HR-raportointiin kehitetty kokonaisvaltainen ratkaisu, joka mahdollistaa henkilöstöhallinnon prosesseissa syntyneen tiedon hyödyntämisen päätöksenteossa. Ratkaisu on herättänyt paljon kiinnostusta asiakkaissamme ja aiheen ympärillä käytiinkin vilkasta keskustelua kahvitauon yhteydessä demopisteellä.

Tilaisuudessa lanseerattiin uusimmat tulokkaat Mepco Total-tuoteperheeseen: Mepco Portaali ja Identiteetti. Mepco Portaali on kirjautumisalusta, joka kokoaa yhteen kaikki Mepco Total-ohjelmistoperjeen tuotteet mukaan lukien lisäarvopalvelut. Portaali tehostaa ja yhtenäistää käyttäjätunnusten hallintaa ja tarjoaa tehokkaan sekä käyttäjäystävällisen identiteetinhallintapalvelun. Myös Mepco Portaali kiinnosti asiakkaita palautekyselyn perusteella.

Tulevaisuuden työelämä: Tasa-arvoisempaa, inklusiivisempaa ja kestävämpää?

Päiväohjelman kruunasi Key Note -puhuja Henri Hyppönen, joka piti todella inspiroivan sekä koskettavan puheenvuoron työelämän tasa-arvosta, inklusiivisuudesta ja tulevaisuudesta. Esitys oli monella tapaa herättelevä ja saikin yleisöltä paljon kehuja.

“Henkan esitys oli yliveto, todella loistava – parasta antia Liksaklubilla.”

“Tykkäsin Key Note-puheenvuorosta, se oli ajan hengessä hyvin mukana.”

Ilta päättyi maittavaan illalliseen ja makeisiin nauruihin

Iltaohjelmassa viihtymään ja virkistymään päästiin Dinner & Show:n merkeissä. Hulvattoman esityksen ja makoisat naurut tarjoili Drag-taiteilja Marko Vainio huikealla Divet Show:llaan. Kolmen ruokalajin illallinen sai paljon kehuja, ja olikin todella herkullinen. Loppuillan osallistujia tanssitti DJ Iiro.

“Ruoka oli älyttömän hyvää, Divet Show oli todella hauska ja oli mukava verkostoitua ja tavata mukavia ihmisiä 😊”

“Hyvä ruoka, mukava tunnelma ja hauska ohjelma. Kiitos, hyvä mieli päivän päätteeksi.”