Hyppää sisältöön
Keikkatyön hallinta
Blogi
14.5.2024

Mepco Keikat helpottaa kesäsijaisten ja keikkalaisten hallintaa

Kesä on monille yrityksille kiireistä aikaa, olipa kyse sitten matkailualasta, ravintoloista, vähittäiskaupasta tai vaikkapa tapahtuma-alasta. Tällöin sesonki on kuumimmillaan ja tekijöitä tarvitaan enemmän, ja samaan aikaan vakituiset työntekijät kesälomailevat. Yhtälö on haastava. Myös muilla toimialoilla kesätuuraajia kaivataan lomien aikana normaalia enemmän.

Mepco Keikat tarjoaa ratkaisun tähän haasteeseen. Se on helppokäyttöinen ohjelma, jonka avulla yritykset voivat hallinnoida helposti kesäsijaisuuksia. Avoimet työvuorot voidaan julkaista kerralla kaikille kesäsijaisille, eikä tarvita soittelua ja viestittelyä useassa eri kanavassa. Helppokäyttöisen sovelluksen avulla työntekijät voivat tarkastella ja varata vapaana olevia työvuoroja sekä ilmoittaa käytettävyyttään.

Ohjelman avulla työnantaja näkee, ketkä työntekijät ovat kyseisenä aikana saatavilla, jolloin säästytään turhilta yhteydenotoilta, ja työntekijä voi nauttia vapaa-ajastaan ilman häiriöitä. Työvuoroihin voidaan määritellä myös vaadittavat pätevyydet esimerkiksi anniskelupassi tai lääkeluvat, jolloin vuoro julkaistaan vain tehtävään soveltuville henkilöille. Työnantaja voi halutessaan julkaista avoimen vuoron vain valitsemalleen joukolle työntekijöitä, ja mikäli kukaan heistä ei varaa vuoroa, voidaan joukkoa laajentaa. Näin työnantajalla on mahdollisuus valita parhaiten sopivat henkilöt tehtäviin.

Mobiilisovelluksella tavoitat keikkalaiset tien päällä

Mepco-mobiilisovellus helpottaa sekä työnantajan että työntekijän arkea. Kesäisin ihmiset liikkuvat enemmän paikasta toiseen ja työn luonnekin voi olla liikkuva. Tällöin ei välttämättä ole mahdollisuutta kaivaa tietokonetta esille, vaan vuorojen hallinta hoituu näppärästi mobiilissa. Kiireen keskellä keikkalaisten hankkiminen vuoroihin tulee sujua mahdollisimman helposti ja nopeasti. Mepco Keikkojen avulla voit julkaista vuorot myös mobiililaitteella ja viestiä keikkalaisille tien päälläkin.

Myös työntekijä hyötyy mobiilisovelluksen käytöstä. Hän näkee puhelimesta suoraan vapaat vuorot ja voi varata niitä missä tahansa. Lisäksi hän voi nauttia kesästä vapaapäivinään ilman, että töistä soitellaan tai laitetaan Whatsappiin viestiä.

Kaiken kaikkiaan Mepco Keikat -ohjelma on arvokas työkalu yrityksille, jotka tarvitsevat apua kesäsijaisuuksien järjestämisessä. Sen avulla yritykset voivat tavoittaa nopeasti ja helposti työntekijöitä, mikä auttaa varmistamaan, että toiminta jatkuu sujuvasti myös kiireisinä aikoina. Joustavuus, helppous ja nopea käyttöönotto tekevät siitä ihanteellisen ratkaisun kesäsesongin haasteisiin.

Kiinnostuitko kuulemaan lisää? Ota yhteyttä:

Täyttämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytäntömme.