Hyppää sisältöön
Työajanseuranta
Blogi
16.6.2021

Työvuorot kulkevat mukana kesäreissuilla kätevästi TyövuoroVelhon mobiilissa

Mikä onkaan sen ihanampaa kuin Suomen kesä, mökkeily, veneily ja maakuntamatkailu? Vaikka kesällä joutuisikin olemaan töissä, vapaapäivistä tulee otettua kaikki irti, kun aurinko lämmittää ja luonto houkuttelee veden äärelle.

TyövuoroVelhon mobiiliratkaisujen avulla sekä työntekijät että työnantajat pysyvät kärryillä työvuoroista, miehityksestä ja loma-ajoista missä ja milloin tahansa, vaikkapa sieltä laiturinnokasta käsin.

Työvuorot kulkevat taskussa mukana missä vain

Työntekijän näkökulmasta mobiiliratkaisu on erinomainen, sillä sen avulla hän pääsee mm. tarkastamaan tulevat työvuoronsa ja lähettää vuorotoiveita mobiilisovelluksella. Näin ollen paperisia työvuorolistoja ei tarvitse muistaa kuljettaa mukana esimerkiksi mökille, vaan työvuoroihin pääsee käsiksi helposti puhelimella. Mobiilisovelluksen toiminnallisuus on lähes vastaava kuin tietokoneella ohjelmaa käytettäessä. Työntekijöiden käytössä olevat mobiiliominaisuudet riippuvat heille asetetuista käyttöoikeuksista.

Mobiilisovelluksen avulla työntekijä voi:

TyövuoroVelhon mobiilisovellus on kaikkien niiden käytettävissä, joilla on omat henkilökohtaiset työntekijätunnukset TyövuoroVelhoon.  Puhelimen työpöydälle tallennettua linkkiä napauttamalla aukeaa työntekijän henkilökohtainen mobiilikäyttöliittymä.

Esimiehet voivat tarkistaa työntekijöiden lomat ja varmistaa miehityksen mobiililla kesälomallakin

Kesällä työvuorojen suunnittelu poikkeaa normaalista, koska vakituiset työntekijät viettävät kesälomiaan ja riviin astuu mahdollisesti kesätyöntekijöitä. Tällöin apunasi on TyövuoroVelhon mobiilisovellus, joka helpottaa vuorojen suunnittelussa. Esimies pysyy mobiilisovelluksen avulla kartalla siitä, ketä työvuoroissa on ja ketkä ovat parhaillaan lomalla. Lisäksi voit kutsua tarvittaessa työntekijöitä töihin lisäämällä avoimia työvuoroja. Kaikki tiedot pysyvät mukana, vaikka olisitkin kaukana tietokoneen äärestä ja voit huoletta nauttia kesälomista.

Mitä esimies voi tehdä mobiilisovelluksen avulla?

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Lue myös: