Hyppää sisältöön

Mepcon käyttöönottomallit

Mepco-järjestelmän käyttöönotto on mahdollista tehdä erilaisilla vaihtoehdoilla. Tällä sivulla on kuvattu eri käyttöönottomallit.

Kerromme mielellämme lisää, mikäli olet epävarma siitä, mikä malli sopisi teidän organisaatiolle parhaiten!

Mepco-ratkaisun saa käyttöön kolmella eri vaihtoehdolla:

Projektitoimitus sopii suurille yrityksille, jotka haluavat laajempia asiakaskohtaisia ratkaisuja järjestelmään.

Projektitoimituksessa tehdään laajempia muokkauksia ympäristöön, joita useiden satojen työntekijöiden organisaatiot yleensä tarvitsevat. Näitä ovat esimerkiksi laajat integraatiot muihin organisaation järjestelmiin ja konsernirakenteet.

Go-käyttöönottokonseptilla saat Mepco-ratkaisun käyttöön sujuvasti ilman isompaa projektia. Käyttöönotossa sovelletaan parhaita käytäntöjä – apuna Mepco-konsultin vetämät työpajat ja näppärät verkkokoulutukset.

Go-käyttöönottomalli on suunniteltu keskisuurille yrityksille, jotka haluavat hoitaa palkanlaskennan ja henkilöstöhallinnon mahdollisimman kustannustehokkaasti oman henkilökunnan voimin.

Mepco-ratkaisu kannattaa hankkia tilitoimiston kautta silloin kun organisaation palkanlaskenta hoidetaan tilitoimistossa ja organisaatio on kiinnostunut hankkimaan HR-järjestelmän. Mepcolla palkkoja laskevat tilitoimistot tarjoavat usein asiakkailleen Mepco Henkilöstö -ratkaisun toiminnallisuudet käyttöön.

Järjestelmän hinnoittelu

Mepco-järjestelmän kuukausittainen veloitus perustuu yrityksen henkilömäärään.

Lue lisää käyttöönottomalleista

Mepco-ratkaisu on mahdollista hankkia myös projektitoimituksena. Tämä käyttöönottomalli sopii suurille yrityksille, joissa työskentelee useita satoja työntekijöitä ja ympäristö tarvitsee laajempia muokkauksia.

Hinnoittelemme projektitoimitukset tapauskohtaisesti. Mikäli haluat kysyä hintaa projektitoimitukselle, jätä meille yhteydenottopyyntö täyttämällä sivun alaosassa oleva yhteydenottolomake, niin olemme yhteydessä organisaationne tarpeista.

2. Go-käyttöönottokonsepti

Mepco Palkat ja Mepco Henkilöstö -ratkaisut on mahdollista hankkia Go-käyttöönottomallin avulla itsenäisinä tuotteina. Suurimman hyödyn Mepco-ratkaisusta saa, kun organisaatiolla on käytössä sekä palkanlaskenta että henkilöstöhallinto. Lue lisää Go-käyttöönotosta!

3. Tilitoimiston kautta

Mikäli organisaationne palkanlaskenta lasketaan tilitoimistossa, kysy henkilöstöhallinnon ratkaisua suoraan tilitoimistostasi. Mepco-järjestelmällä palkkoja laskevat tilitoimistot tarjoavat usein asiakkailleen Mepco-järjestelmässä olevat henkilöstöhallinnon toiminnallisuudet käyttöön. Näin saatte henkilöstöhallinnon prosessit sujuviksi ja sähköiseen muotoon. Mepco-ratkaisun sähköisen työpöydän kautta onnistuu muun muassa loma- ja poissaoloilmoitukset, omien tietojen muutokset, lomapäivien tarkastelut, sekä osaamisen hallinta ja kehityskeskustelut. Tilitoimistojen tarjoamat henkilöstöhallinnon ratkaisut vaihtelevat toimijoittain.

Lue lisää Mepcon hankinnasta tilitoimiston kautta ja katso Mepcoa käyttävät tilitoimistot

Täyttämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytäntömme.