Hyppää sisältöön
Henkilöstöhallinto
Palkanlaskenta
Työajanseuranta
Tilitoimistokumppaniuutinen
29.2.2024

HLB Tietotili Oy on Mepcon kulta-tilitoimistokumppani

HLB Tietotili Oy on saavuttanut Mepcon tilitoimistokumppaniohjelman kultatason 1.10.2023. Mepcon Kulta-tilitoimistokumppani on luotettava palkanlaskennan kumppani. Kulta-kumppanilla on vähintään kaksi sertifioitua ja yksi auktorisoitu Mepco-osaaja. Tilitoimisto pystyy tuottamaan laadukasta palkkapalvelua Mepcolla sekä tarjoamaan Mepco HR-ominaisuuksia asiakkaidensa käyttöön.

”Valitsimme Mepcon jo aikoinaan pääasialliseksi palkanlaskentajärjestelmäksemme sen laajan muokattavuuden, tehokkuuden ja monipuolisten ominaisuuksien vuoksi. Hyötyjä on ollut muun muassa se, että meidän ei järjestelmän rajoitteiden takia tarvitse kieltäytyä yhdestäkään palkanlaskennan asiakkaasta. Voimme palvella tehokkaasti kaikkia eteen tulevia yrityksiä heidän palkanlaskennan kumppaninaan”, Tommi Virkki HLB Tietotilistä kertoo.

HLB Tietotili Oy tarjoaa asiakkailleen Mepco-järjestelmällä palkanlaskentaa, HR-palveluita ja työajanseurantaa. Lisäksi palveluvalikoimaan kuuluu kulu- ja matkalaskuohjelma Mepco Matka, sähköinen allekirjoituspalvelu Mepco Allekirjoitus ja Mepco Web-työpöytä, jolla työntekijät ja esihenkilöt voivat käyttää Mepcon HR-ominaisuuksia kätevästi.

HLB Tietotilistä kerrotaan, että kumppaniohjelmaan liittymisen myötä he ovat saaneet kattavammat ja reaktiivisemmat tukipalvelut. Yhteistyö Accountor HR Solutionsin kanssa on toiminut hyvin, ja he suosittelisivat Mepcon tilitoimistokumppaniohjelmaa muillekin.

HLB Tietotili Oy:

”Tuotamme HLB Tietotilillä kokonaistavaltaista taloushallinnon palvelua, palkanlaskentaa, HR advisory-tehtäviä ja lakipalveluita henkilökohtaisella ja palvelevalla otteella. Meillä asiakkaan palvelukokonaisuus ja järjestelmät valitaan aina joustavasti asiakkaan tarpeen mukaan. Työllistämme tällä hetkellä noin 90 taloushallinnon ammattilaista toimistoissamme pääkaupunkiseudulla ja Salossa.

HLB Tietotili on osa kansainvälistä HLB ketjua, joka on edustettuna jo 156 maassa, yli 1200 toimiston ja yli 41 000 ammattilaisen voimin. Olemme kuuden toimipisteemme voimin ketjun ainoat edustajat Suomessa ja meiltä löytyy jo vuodesta 1997 jatkuneen HLB verkoston jäsenyyden johdosta valtavasti kokemusta, jonka turvin voimme auttaa yrityksenne kasvun ja kansainvälistymisen kanssa. Ketjustamme lisää: www.hlb.global.”

Lue myös: