Hyppää sisältöön
Palkanlaskenta
Työajanseuranta
Tilitoimistokumppaniuutinen
15.3.2024

Mikkelin Tilitoimisto Oy on Mepcon Hopea-tilitoimistokumppani

Mikkelin Tilitoimisto on saavuttanut Mepcon tilitoimistokumppaniohjelmassa hopeatason 26.1.2024. Mepcon Hopea-tilitoimistokumppani on luotettava palkanlaskennan kumppani. Hopea-kumppanilla on vähintään yksi sertifioitu Mepco-osaaja, ja se pystyy tuottamaan laadukasta palkkapalvelua asiakkailleen Mepcon avulla.

Mikkelin Tilitoimisto tarjoaa asiakkailleen palkanlaskentapalvelun lisäksi laajasti erilaisia raportteja, esimerkiksi sairauspoissaoloista. Palveluvalikoimaan kuuluu myös Kirjaamo-työajanseurantaratkaisu niille asiakkaille, joilla ei vielä ole käytössä erillistä työajanseurannan järjestelmää.  

”Valitsimme Mepcon, koska meiltä puuttui oikeasti hyvä palkanlaskentaohjelma. Mepcolla palvelemme sujuvasti eri työehtosopimuksia soveltavia asiakkaita koosta riippumatta. Pidämme siitä, että Mepcon myötä voimme laajentaa tarjoamaamme palvelua, esimerkiksi HR-palveluihin”, toimitusjohtaja Johanna Suutari Mikkelin Tilitoimistosta kertoo.  

Kumppaniohjelma ei ainoastaan tarjoa etuja tilitoimistolle, vaan se näkyy positiivisesti myös asiakkaiden suuntaan.  

”Pystymme tuottamaan asiakkaillemme tarkkoja ja monipuolisia raportteja, räätälöimään tarjoamaamme palvelua paremmin, hyödyntämään liittymiä ja tiedostosiirtoja. Asiakas kokee saavansa jouhevaa palvelua ja tietoa, joka tuottaa tälle lisäarvoa oman liiketoiminnan suunnitteluun ja johtamiseen”, Johanna Suutari kertoo.  

Suutarin mukaan yhteistyö Accountor HR Solutionsin kanssa on toiminut mainiosti, ja he suosittelisivat Mepcon tilitoimistokumppaniohjelmaa muillekin. 

Mikkelin Tilitoimisto Oy: 

”Olemme yrittäjävetoinen, yksityisesti omistettu tilitoimisto. Toimimme pääasiassa Mikkelin alueella, mutta meillä on myös paljon asiakkaita valtakunnallisesti. Panostamme asiakkaidemme kokemaan laatuun ja sekä tärkeimmin voimavaramme, työntekijöidemme hyvinvointiin. Meille on tärkeää, että asiakkaamme kokevat saavansa laadukasta ja asiantuntevaa palvelua. Tästä pidämme huolta kehittämällä osaamistamme jatkuvasti.”