Hyppää sisältöön
Tilitoimistokumppaniuutinen
16.4.2024

Priima Yrityslaskenta Oy on Mepcon Kulta-tilitoimistokumppani

Priima Yrityslaskenta Oy on saavuttanut Mepcon tilitoimistokumppaniohjelman kultatason 23.2.2024. Mepcon Kulta-tilitoimistokumppani on luotettava palkanlaskennan kumppani. Kulta-kumppanilla on vähintään kaksi sertifioitua ja yksi auktorisoitu Mepco-osaaja. Tilitoimisto pystyy tuottamaan laadukasta palkkapalvelua Mepcolla sekä tarjoamaan Mepco HR-ominaisuuksia asiakkaidensa käyttöön.

Priima Yrityslaskenta Oy tarjoaa asiakkailleen Mepco-järjestelmällä palkanlaskentaa ja HR-palveluita. Lisäksi palveluvalikoimaan kuuluu kulu- ja matkalaskuohjelma Mepco Matka ja Mepco Web-työpöytä, jolla asiakkaat pääsevät itse käyttämään HR-ominaisuuksia kätevästi.

Liiketoimintajohtaja Antti Hyyryläinen perustelee Mepcon valintaa seuraavasti:

”Kun Priimassa lähdettiin kartoittamaan uutta palkka- ja HR-järjestelmää, haluttiin löytää mahdollisimman monipuolinen järjestelmä. Järjestelmän valintaan vaikutti myös olennaisesti se, että siinä olisi myös henkilöstöhallinnon toiminnot ja mahdollisuudet. Lisäksi erityisen tärkeää oli asiakaskohtaiset räätälöintimahdollisuudet ja integraatiot muihin järjestelmiin mahdollisimman sujuvan työskentelyn takaamiseksi.”

Mepco on tehostanut tilitoimiston toimintaa ja mahdollistanut täten myös kasvua

Yhteistyö tilitoimiston asiakkaiden kanssa on sujuvaa helppokäyttöisen Mepcon Web-työpöydän kautta ja se on tuonut tehokkuutta tilitoimiston arkeen.

”Mepcossa on myös mahdollista asiakkaan oma pääsy palkanlaskennan ja HR-toimintoihin Web-työpöydän kautta. Tämä on luonnollisesti vähentänyt meilläkin raportointia asiakkaan suuntaan ja toiminta on tehostunut”, Hyyryläinen kertoo.

”Olemme erittäin tyytyväisiä Mepco-ohjelmistoon ja olemme sen avulla mahdollistaneet asiakasmäärän kasvua”, hän jatkaa.

Priima Yrityslaskennasta kerrotaan, että yhteistyö Accountor HR Solutionsin kanssa on sujunut mainiosti, ja he suosittelisivat Mepcon tilitoimistokumppaniohjelmaa muillekin.

Priima Yrityslaskenta Oy:

”Hoidamme yrityksesi kirjanpidon ja palkanlaskennan juuri niin kuin pitää. Rautaiset talous- ja palkkahallinnon ammattilaiset huolehtivat lakisääteiset toiminnot, mutta ovat myös lukujen tulkkeja sinulle ja yrityksellesi. Yhdessä tekemisen helppous ja keskinäinen luottamus ovat perusta hyvälle tilitoimistosuhteelle.”

Lue lisää: https://www.priimalaskenta.fi/fi