Hyppää sisältöön
Henkilöstöhallinto
Palkanlaskenta
Tilitoimistokumppaniuutinen
25.3.2024

TietoAkseli on Mepcon Timantti-tilitoimistokumppani 

TietoAkseli Oy on saavuttanut Mepcon timanttikumppanuuden 1.3.2024. Mepcon Timantti-tilitoimistokumppani on laaja-alainen ja osaava palkanlaskennan kumppani. Timantti-kumppanilla on vähintään neljä sertifioitua ja kaksi auktorisoitua Mepco-osaajaa. Tilitoimisto pystyy tuottamaan laadukasta palkkapalvelua Mepcon avulla, sekä tarjoamaan Mepco HR-ominaisuuksia ja koko Mepco Total -tuoteperheen tarjoamaa asiakkailleen.  

TietoAkseli tarjoaa kattavat palvelut yrityksille työsuhteen elinkaaren hallintaan Mepco-ratkaisujen avulla. Tällä hetkellä palkanlaskennan ja henkilöstöhallinnon palveluita tuotetaan Mepco Palkat ja HR-ratkaisun avulla. Lisäksi asiakkaille tarjotaan Mepco Web-työpöytää, jonka avulla esihenkilöt ja työntekijät pääsevät kätevästi hallinnoimaan mm. lomia ja poissaoloja. 

Lisäksi palveluvalikoima tulee laajentumaan entisestään ja jatkossa TietoAkseli tulee tarjoamaan asiakkailleen mm. Mepco Matka ja Mepco Analytiikka -ratkaisuita matkalaskujen käsittelyyn ja HR-raportointiin. 

”Mepco HRM -ratkaisu tarjoaa asiakkaillemme erinomaisen työvälineen työsuhteen elinkaaren kokonaisvaltaiseen hallintaan ja kehittämiseen. Hyötyä on tuonut järjestelmän mahdollistama lisäarvo asiakkaidemme hr-prosessien kehittämisessä”, kertoo Tanja Veckman TietoAkselilta. 

TietoAkseli Oy suosittelisi Mepcon tilitoimistokumppaniohjelmaa myös muille. 

TietoAkseli Oy: 

”Tarjoamme talous- ja henkilöstöhallinnon, tilintarkastuksen, vero- ja yhtiöoikeuden sekä yritysjärjestelyiden skaalautuvia ratkaisuja, modernilla teknologialla ja henkilökohtaisella palvelulla. Olemme asiakkaidemme tukena yrityksen elinkaaren kaikissa vaiheissa.” 

www.tietoakseli.fi