Hyppää sisältöön
Henkilöstöhallinto
Palkanlaskenta
Uutinen
28.6.2023

Mepco Next-koulutustilaisuus innosti, opetti ja viihdytti

Loppuunmyyty Mepco Next-koulutustilaisuus Mepcon pääkäyttäjille järjestettiin 14.6. pitkästä aikaa Live-tilaisuutena koronavuosien jälkeen. Osallistujat olivat silminnähden innostuneita päästessään viettämään vihdoin huikeaa koulutuspäivää livenä ja tapaamaan toisiaan.

Tämä kävi ilmi myös tapahtuman palautekyselyn kommenteista:

”Live-tilaisuus on ihan parasta!”

”Parasta tapahtumassa oli kohtaamiset mepcolaisten ja muiden käyttäjien kanssa.”

”Todella kiva nähdä ihmisiä välillä livenä”

Tilaisuuden avasivat toimitusjohtajamme Petri Kahisalo sekä markkinointipäällikkömme Taru Gustafsson. Heti alussa kysyttiin Viestiseinä-sovelluksen avulla, millä mielellä osallistujat päivään lähtevät ja kaikilla tuntui olevan innostuneet ja odottavat fiilikset.

Hyödyllisiä vinkkejä Mepcon käyttöön ja tulevaisuuden tuulia

Päivän koulutusosio alkoi perinteisellä ja tykätyllä Vinkkilällä konsulttimme Doora Kakon vetämänä. Vinkkilän aiheina tällä kertaa olivat: käyttäjätunnuksen ja sähköpostin poistoajo, automaattinen esihenkilörajaus, loman hakeminen ja peruuttaminen sekä raportointi Mepcossa.

”Vinkkilä oli hyödyllisin, kiitos”

”Vinkkilässä oli tällä kertaa hyviä vinkkejä, joista ei ollut aikaisempaa tietoa vielä.”

Vinkkilän jälkeen estradille astui tukipalveluiden päällikkö Tiina Koivula kertomaan henkilötunnusuudistuksesta ja miten se näkyy Mepcossa. Aamupäivän viimeisenä puheenvuorona ennen maittavaa lounasta oli Markus Heikkosen esitys Mepco Total -ohjelmistoperheen tuotekehityksestä, sen aikataulusta sekä tulevista uusista tuotteista.

Työpajoja, MasterClasseja ja Chat GPT:tä

Herkullisen lounaan jälkeen jakauduttiin kolmeen eri tilaan työpajojen ja MasterClassien äärelle. MasterClassien aiheita olivat Tietosuoja Mepcossa ja Polkupyöräetu Mepcossa. Kolmantena vaihtoehtona oli tuotekehityksen vetämä Workshop, jonka teemana oli ”Käyttäjästä kehittäjäksi”. Osallistujat saivat valita yhden itseään kiinnostavan aiheen.

”Käyttäjästä kehittäjäksi oli tosi mukavasti tehty, pääsi tekemään mieleistä asiaa.”

”Tällaisia yhteen asiaan syvemmin porautuvia esityksiä saisi olla jatkossakin.”

Päivän virallisen osuuden viimeisenä esiintyjänä oli ulkopuolinen puhuja Antti Merilehto, joka kertoi tekoälystä ja sen hyödyntämisestä työssämme. Puhujana Merilehto oli valloittava ja hän onnistui kertomaan Chat GPT:stä ja sen mahdollisuuksista työelämässä erittäin mielenkiintoisesti ja sopivasti huumorilla maustettuna. Esitys piti otteessaan, vaikka takana olikin jo pitkä koulutuspäivä täynnä tiukkaa asiaa.

Myös asiakkaidemme palautteiden perusteella Merilehto todella vangitsi yleisönsä, sillä esitys sai lähes kaikilta arvosanaksi täyden 10.

”Chat GPT esitys oli kokonaisuudessaan mielenkiintoinen ja viihdyttävä.”

”Chat GPT esitys oli napakymppi, miten niin tylsästä aiheesta saikin hauskan ja mukaansatempaavan esityksen”

”Chat GPT oli erittäin hyvä, tietenkiin esiintyjän takia mutta tämä asia toi asian hieman yläpilvistä tajuttavaksi asiaksi.”

Viihdyttävä iltaohjelma sai suut hymyyn hämmästyksestä ja ihastuksesta!

Päivän kruunasi iltaohjelma, jossa tarjolla oli todella monipuolinen ja herkullinen illallinen sekä mentalisti-taikuri Tommi Viikinkoskena huikea show. Loppuillan väkeä tanssitti DJ Iiro.

Live-tilaisuuksia tullaan pitämään jatkossakin, joten pysy siis ajantasalla tapahtumistamme seuraamalla meitä esimerkiksi Linkedinissä tai kurkkaamalla tapahtumasivuillemme!

Lue myös: