Hyppää sisältöön
Palkanlaskenta
Uutinen
27.11.2023

Mepcon tilitoimistokumppaniohjelma on lanseerattu

Accountor HR Solutions on lanseerannut tänä syksynä uuden tilitoimistokumppaniohjelman, jonka tavoitteena on syventää yhteistyötä Mepcoa käyttävien tilitoimistojen kanssa. Ohjelma sisältää kolme eri tasoa: Hopea, Kulta ja Timantti. Tilitoimisto voi edetä tasolta toiselle täyttämällä tietyt vaatimukset. 

Kumppaniohjelman eri tasot sisältävät erilaisia kaupallisia ja markkinoinnillisia etuja sekä muita hyötyjä tilitoimistoille. Kumppaniohjelma tarjoaa tilitoimistoille myös lisää näkyvyyttä ja mahdollisuuden käyttää kumppanilogoa, sekä ansaita jälleenmyyntipalkkioita Mepco Total -tuoteperheen tuotteista. 

Yhtenä kumppaniohjelman vaatimuksiin kuuluu, että tilitoimistoissa on riittävä määrä Mepco-osaajia. Nämä varmistetaan Mepcon sertifiointien ja auktorisointien kautta, jotka ovat Mepco-osaamisen korkeimpia mittareita. Tällä hetkellä sertifiointi- ja auktorisointikokeet ovat avoinna tilitoimistojen pääkäyttäjille, mutta ne avataan kaikille Mepcon pääkäyttäjille myöhemmin keväällä 2024. 

Olemme jo solmineet syksyn aikana ensimmäisiä tilitoimistokumppanuuksia, jotka julkistamme lähiviikkojen aikana kumppanitarinoiden muodossa. 

Kumppaniohjelma on avoin kaikille Mepcoa käyttäville tilitoimistoille. Lisätietoja kumppaniohjelmasta, hakemisesta ja kokeista voit lukea täältä!