Hyppää sisältöön
Keikkatyön hallinta
Uutinen
9.1.2024

Planier on nyt Mepco Keikat

Uudistumme palvellaksemme sinua paremmin! Planier on nyt Mepco Keikat. Samat luotetut ominaisuudet, uusi nimi.  

Arvostettu keikkatyön hallintaohjelmistomme Planier on nyt virallisesti nimeltään Mepco Keikat. Nimenmuutos tuo ohjelmistomme visuaalisesti yhteneväiseksi Mepco Total -ohjelmistoperheemme kanssa. Siispä Planier-ohjelmiston tuotenimi ja visuaalinen ilme muuttuvat 10.1.2024 alkaen

Nimen ja ulkoasun muutokset eivät vaikuta ohjelmiston toimivuuteen tai sen ominaisuuksiin. Kaikki Planierin tutut ja luotetut toiminnot sekä ominaisuudet pysyvät täysin samoina, vain hieman uudistetun ilmeen ja nimen alla. 

Planierin sulautuminen osaksi Mepco Total-ohjelmistoperhettä on osa tuotekehitystämme, jonka tavoitteena on palvella sinua entistä paremmin ja tarjota jatkossakin tehokkaat työvälineet työsuhteiden hallintaan. Mepco Total kokoaa yhteen Suomen kattavimman valikoiman työelämän ohjelmistoja, joiden avulla hallitset koko työsuhteen elinkaaren alusta loppuun. 

Muutokset ohjelmistoon kirjautumisessa  

Planierin käyttäjille brändimuutos näkyy ohjelmiston ilmeen ja nimen lisäksi mm. muuttuneena kirjautumisosoitteena (palvelu.mepco.fi) ja uutena mobiilisovelluksen nimenä. Mobiilisovellus löytyy jatkossa sovelluskaupoista Mepco-nimellä. Nykyiset sovelluskäyttäjät saavat uuden sovelluksen käyttöönsä päivittämällä vanhan sovelluksen, mikäli heillä ei ole automaattista päivitystä käytössä. 

Muutokset asiakastukeen 

Nimenmuutoksen myötä myös asiakastukemme sähköpostiosoite muuttuu ja tavoitat meidät 10.1.2024 lähtien osoitteesta mepcokeikat.tuki@accountorhr.fi. Asiakastukemme puhelinnumerossa ei tapahdu muutoksia ja tavoitat meidät jatkossakin puhelimitse numerosta 020 744 2666 (ark. klo 8-15:30). 

Voit jatkaa Mepco Keikkojen käyttöä yhtä luottavaisesti kuin olet käyttänyt Planieria!  

Olemme täällä sinua varten, joten mikäli heräsi kysyttävää tai tarvitset lisätietoja, ole rohkeasti yhteydessä asiakastukeen mepcokeikat.tuki@accountorhr.fi tai 020 744 2666!