Hyppää sisältöön
Henkilöstöhallinto
Palkanlaskenta
Blogi
4.7.2023

Jos työntekijäsi saisivat valita, Mepco voittaisi kirkkaasti!

Mobiililaite on nykyään lähes jokaisen ihmisen ”käden jatke”. Sillä tehdään ihan kaikki: ruokaostokset, pankkilainan hakeminen, palveluiden ajanvaraus ja niin edelleen. Nykyaikainen työntekijä odottaa myös, että pystyy hoitamaan monet työhön liittyvistä toiminnoista puhelimella, kuten osallistua verkkokokoukseen, lukea sähköpostit, tarkistaa palkkalaskelman ja kirjata lomatoiveensa.

Miksi työntekijät kannattaa ottaa huomioon HR-järjestelmän valinnassa?

Tyytyväiset työntekijät ovat yrityksesi suurin valtti. Jos menetät osaavat ja motivoituneet työntekijät, yrityksesi ei menesty pitemmällä tähtäimellä. Yksi keino lisätä työtyytyväisyyttä on tarjota työntekijöillesi välineitä, joita he haluavat käyttää. Mepco on juuri sellainen.

Mepco Web-työpöytä on työntekijän näkymä Mepco HR-järjestelmästä. Web-työpöydän kautta työntekijä voi itse mm. tarkastella ja muokata henkilötietojaan ja lähettää loma- ja poissaololomakkeita. Työpöytä toimii mobiililaitteella ja tietokoneella.

Mepco Web-työpöytää on helppo käyttää ja se toimii netin välityksellä, joten sitä voi käyttää milloin ja missä vain. Mepcon käyttö helpottaa HR:n ja esimiesten omaa työtä, kun työntekijät voivat itse käydä kirjaamassa mm. poissaolonsa, lomansa ja henkilötietonsa ilman turhia välikäsiä. Tämä säästää merkittävästi aikaa.

Kasvavana trendinä henkilöstöhallinnon alalla onkin nähtävissä prosessien tehostaminen ja manuaalisten työvaiheiden poisjääminen.

Mepco HR-ratkaisu vastaa juuri tähän tulevaisuuden näkymään tarjoamalla tehokkaita prosesseja ja vähentämällä manuaalista työtä digitalisaation keinoin.

Mitä kaikkea työntekijät voivat Mepcossa tehdä?

Palkanlaskennassa ja henkilöstöhallinnossa tarvitaan työntekijöiltä monenlaisia tietoja. Mepcon helppokäyttöisen Web-työpöydän kautta työntekijä pääsee itse käsiksi tietoihinsa ja näin ollen pystyy tarjoamaan HR:lle ja palkanlaskennalle ajantasaisen tiedon helpoiten ja toisaalta tarkastelemaan monia itselleen tärkeitä tietoja.

Mepcon Web-työpöydän avulla työntekijä voi:

Muuttaa ajastetusti omia tietojaan kuten osoitettaan ja tilitietojaan

Jos HR-järjestelmän käyttö milloin ja missä tahansa on tärkeää työntekijöille, niin miksei myös HR-henkilöstölle. Mepco-ratkaisu toimii pilvipalveluna, jolloin se on myös henkilöstöhallinnon ja esimiesten käytössä milloin ja missä tahansa, kunhan nettiyhteys pelaa.

Lue myös: