Ohjelmistopalvelu

Mepcon SaaS-siirto – Mitä, miksi ja miten?

Siirtymällä Mepcon ohjelmistopalveluasiakkaasi olette mukana kehityksessä, ja saatavillanne on Suomen kattavimman työelämän ohjelmistotuoteperheen Mepco Totalin edut. 

Ota yhteyttä!

Miksi kannattaa siirtyä SaaSiin?

SaaS-ympäristön ehdoton etu on sen helppous organisaatiolle. Teillä on aina uusin versio Mepcosta käytössä, eikä päivityksiä enää tarvitse tehdä itse. Huolehdimme tietoturvallisuudesta puolestanne ja tukipalvelut ovat aiempaa helpommin saatavillanne.

Tuotekehityksemme keskittyy Mepco Total-ohjelmistoperheeseen, joka on saatavilla ainoastaan ohjelmistopalveluna SaaS-ympäristössä. Myös tuotetta täydentävät lisäarvopalvelut kuten Mepco Matka ovat jatkossa mahdollista ottaa käyttöön vain ohjelmistopalvelussa.

← Katso video!

SaaS-ympäristön hyödyt

Huolettomuus

Järjestelmätoimittaja tekee versiopäivitykset järjestelmään asiakkaan puolesta. Päivityksistä infotaan etukäteen ja ne ajoitetaan ajankohtaan, jolloin järjestelmän käyttö on vähäisempää. Teillä on aina uusin versio käytössänne!

Tietoturvallisuus

SaaS-palvelussa kaikki tieto ja data ovat turvassa. Mepcolla on kaksi eri konesalia, jotka sijaitsevat fyysisesti eri osoitteissa. Itse järjestelmän sisällä pidetään huolta datasta ja tarvittaessa erilaiset pääsynhallintaan tai GDPR:ään liittyvät lokitiedot ovat nopeasti saatavilla.

Kustannusten hallinta

SaaS-palvelun hinnoittelu on kuukausimaksuperusteista, jolloin kustannukset ovat helposti budjetoitavissa ja tiedossa etukäteen. Pilvipalveluun ei kuulu isoja kertakustannuksia, jotka ovat tyypillisiä on-premise-järjestelmille silloin, kun niitä joudutaan uusimaan.

Miten SaaS-siirto tapahtuu?

 

1. Päätös siirrosta ja yhteydenotto

Kun päätätte siirtää oman Mepco-järjestelmänne SaaS-ympäristöön, ottakaa meihin yhteyttä! Sovitaan aloituspalaveri ja seuraavat stepit.

2. Listataan käytössä olevat tarvittavat integraatioit

Tehdään lista käytössä olevista ja jatkossa tarvittavista integraatioista. Tässä tarvitaan teidän tietohallintoanne, kun selvitetään autentikointiin, palomuuriin ja muuhun verkkotekniikkaan liittyviä asioita.

3. Alkaa Accountor HR Solutionsin työn osuus

Tässä vaiheessa tehdään mm. sovellusten ja ympäristöjen asentamista, sekä testauksia.  Asiakkaan on hyvä olla testausvaiheessa mukana, jotta järjestelmän käyttäminen sujuu arjessa sitten mahdollisimman sujuvasti.

Olemme tehneet lukuisia siirtoja! Siirtoprojektit ovat yleensä nopeita ja sujuvia ja vaativat vain vähän asiakkaan aikaa.

Asiakkaidemme kertomaa SaaS-siirrosta:

Savonlinja Oy

”Ohjelmistopalvelu on tätä päivää ja kehityksen suuntaus jo jonkin aikaa. Se oli myös ihan tietoturvallisuuskysymys. Ohjelmistopalvelussa GDPR-asiat on mietitty kuntoon. SaaS-siirto oli vaivatonta. Myös IT-henkilömme mielestä kaikki sujui hyvin ja pysyttiin aikataulussa.”

Heli Pulkkinen, palkka-asiantuntija

Katepal Oy

“Suosittelen ohjelmistopalveluun siirtymistä muillekin. Se on toiminut moitteetta, ei ole ollut mitään ongelmia. Siirto sujui tosi hyvin. Olen tyytyväinen aikatauluun, suunnitelmiin ja toteutukseen!”

Mari Peräkivi, talouspäällikkö

Bevenic Group Oy

“Suosittelisin ohjelmistopalveluun siirtymistä muillekin Mepcon käyttäjille. Sen mukana tulee niin paljon uutta, ja SaaS on nykypäivää. Jos olisimme pitäneet Mepcon omalla palvelimella, niin se olisi varmasti kaventanut ohjelman käyttöä ja ulkopuolisten ohjelmien integrointia siihen.”

Carola Paro, Controller

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö!

Täytä lomake, niin palaamme sinulle ja sovitaan tarkempi läpikäynti asiasta. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Jos lomake ei näy, klikkaa tästä. Tutustu tietosuojaselosteeseen täällä!

 


Back to top