Hyppää sisältöön
Henkilöstöhallinto
Palkanlaskenta
Uutinen
22.5.2024

Asiakkaat viihtyivät Mepco Next -tilaisuudessa 16.5. 

Mepco Next -asiakastilaisuus järjestettiin toista kertaa 16.5.2024 Scandic Park Helsingissä. Tilaisuuteen kokoontui noin 160 Mepco HRM- ja PRO-järjestelmien käyttäjää kouluttautumaan, kuulemaan Mepco Total -ohjelmistoperheen tulevaisuuden suunnitelmista ja inspiroitumaan Key Note Pekka Pohjakallion puheenvuorosta. Iltaohjelmassa tarjolla oli maistuva illallinen ja Live-musiikkia Antti Ketosen esittämänä. Loppuillasta DJ laittoi tanssijalan vipattamaan. 

Kokonaisuudessaan tilaisuus oli onnistunut ja asiakkaat viihtyivät. Palautekyselyn perusteella tilaisuus sai arvosanaksi 8,4 asteikolla 0–10. Asiakkaiden tyytyväisyys huokui myös avoimista palautteista.  

Jyrki Vartiainen ja Petri Kahisalo toivottivat vieraat tervetulleeksi.


Osallistujat saivat päivän aluksi herkullisen aamiaisen ja tunnelma oli selvästi odottavainen – aamiaistila täyttyi innostuneesta puheensorinasta.  Accountor HR Solutionsin toimitusjohtaja Petri Kahisalo ja myynti- ja markkinointijohtaja Jyrki Vartiainen avasivat tilaisuuden ja toivottivat kaikki tervetulleeksi. 
 
Alun jälkeen alkoi perinteinen aiemmista tilaisuuksistamme tuttu Vinkkilä-osio, jossa sovelluskonsulttimme Doora Kakko ja Merja Haapamäki jakoivat jälleen hyödyllisiä vinkkejä Mepco-järjestelmän käyttöön. Tänä vuonna Vinkkilässä aiheina olivat mm. lomakerekisteri, uusi ohjaustieto lomakkeelle, Mepco Allekirjoituksen uutuudet sekä näkymämuutokset Web-työpöydällä ja Kirjaamossa.  
 
Seuraavaksi estradille astuivat sovelluskonsultti Juuso Häkkinen ja HR Business Partner Lotta-Veera Laine-Myller aiheenaan palkkatasa-arvo. Esityksessä käytiin läpi Accountorin vinkkejä läpinäkyvään ja tasa-arvoiseen palkkarakenteeseen, ja miten Mepco-ratkaisu tukee palkkatasa-arvon toteutumisessa. Palkka-avoimuuden jälkeen asiantuntijamme Markus Heikkonen avasi Mepco Total-ohjelmistoperheen tulevaisuuden näkymiä. Mepco Next -tapahtumaan osallistujat saivat kuulla ensimmäisenä, miten tuoteperheen teknologia- ja käyttöliittymäuudistus tulee vaikuttamaan Mepco Henkilöstön ja tulorekisteritoiminnallisuuksien käyttöön.

Pekka Pohjakallion Vähempi riittää! -puheenvuoro sai arvosanaksi 9,3  

Lounaan jälkeen oli vuorossa Key Note Pekka Pohjakallion Vähempi riittää! -puheenvuoro. Pekan aihe oli ajankohtainen ja antoi konkreettisia vinkkejä, miten mikroteoilla voidaan parantaa jaksamista, suorituskykyä ja hyvinvointia – ja välttää työuupumusta. Esitys oli selvästi puhutteleva, sillä asiakkaat antoivat sille huikeat pisteet. Pekan puheenvuoro mainittiin myös moneen otteeseen vapaissa palautteissa.  

Key Noten jälkeen osallistujat jakaantuivat pienempiin ryhmiin syventymään itseään eniten kiinnostavaan aiheeseen. Tänä vuonna tapahtumassa oli kolme erilaista konsulttiemme vetämää Master Classia, joissa aiheina olivat Kirjaamon tehokäyttö, Avoimen raportin alkeet ja Liittymän teko avoimella raportilla. Näiden lisäksi valittavana oli myös yksi Workshop, jonka aiheena oli Käyttäjälähtöinen Mepco tulorekisteri-ilmoittaminen.  

Tiiviin koulutusosuuden jälkeen päästiin nauttimaan ilapäiväkahveista herkkuineen. Samalla osallistujat pystyivät käydä tutustumassa Demo-pisteisiin ja keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa. Virallisen osuuden lopuksi asiakkaamme palkkahallinnon päällikkö Sari Vikstedt Esperi Caresta kertoi heidän kokemuksiaan Mepcon SaaS-siirrosta sekä lisäarvopalveluiden käytöstä.  

Päivän päätteeksi päästiin heittämään vapaalle ja nauttimaan illallisen antimista. Live-musiikkia tarjoili Antti Ketonen, joka on yksi Suomen pop-iskelmätaivaan kirkkaimmista tähdistä. Loppuillasta tunnelmaa nostatti ja vieraita tanssitti DJ Teemu Von Bauza.