Hyppää sisältöön
Raportointi ja analytiikka
Uutinen
22.11.2023

Yhdistä kaikki Mepco Total -tuotteet ja tehosta käyttäjien hallintaa Mepco Portaalin avulla

Mepco Total -ohjelmistoperheen kehitys jatkuu, ja tuomme asiakkaidemme saataville uusia toiminnallisuuksia sekä parannuksia käyttöliittymään. Täydennämme nyt ohjelmistoperhettä innovatiivisella Mepco Portaalilla! 

Portaali on alusta, joka on suunniteltu tehostamaan käyttäjähallintaa ja tarjoamaan helpon pääsyn Mepco Total -ohjelmistoperheen tuotteisiin sekä lisäarvopalveluihin. Portaali tulee saataville ohjelmistopalveluamme käyttäville Mepco Total –asiakkaille.  

Mepco Portaalin keskeiset hyödyt: 

Kaikki tarvittavat palvelut yhdestä paikasta 

Mepco Portaali tarjoaa modernin ja helppokäyttöisen käyttöliittymän, joka parantaa asiakkaan käyttömukavuutta. Sen avulla asiakas voi vaivattomasti käyttää kaikkia käytössään olevia Mepco Total -tuoteperheen palveluita.  

Asiakkaamme voivat hyödyntää Mepco Portaalia myös muiden kuin Mepco Total -tuotteiden kirjautumisalustana. Esimerkiksi Portaaliin voidaan lisätä linkki Intranettiin ja muihin käytössä oleviin ratkaisuihin, jolloin se tarjoaa parhaimmillaan työntekijälle yhden alustan, josta löytyy kaikki hänelle tärkeät työelämän ratkaisut yhdestä paikasta. 

Käyttäjätunnusten vaivaton hallinta 

Mepco Portaali mahdollistaa käyttäjätunnusten hallinnan itsepalveluna, joka säästää aikaa ja vähentää syntyviä kustannuksia. Itsepalvelu lisää myös joustavuutta, kun tunnusten hallinnointi tapahtuu asiakkaan oman aikataulun mukaisesti. Käyttäjätiedot saadaan haettua integraation avulla Mepcosta, eikä niitä tarvitse syöttää manuaalisesti.  

Käyttäjätunnusten hallinta sujuvoittaa esimerkiksi tilitoimistojen käyttäjänhallintaprosesseja, kun asiakkaiden tunnusten hallinnointi hoituu itsepalveluna eikä tähän tarvita enää konsulttia. 

Tehokas ja turvallinen käyttökokemus 

Mepco Portaali tekee käyttäjähallinnasta tehokasta, turvallista ja helppoa. Portaaliin on mahdollista kirjautua joko henkilökohtaisilla tai työnantajan tarjoamilla tunnuksilla tietoturvallisesti monivaiheisella tunnistautumisella.  

Monivaiheisen tunnistautumisen lisäksi tietoturvariskejä vähentää myös merkittävästi turvallinen palvelun käyttöönottoprosessi ja salasanojen käsittely. Palvelu mahdollistaa myös yhtenäisen käyttökokemuksen, kun Mepco-tuoteperheen tuotteisiin on helppo kirjautua yhdellä käyttäjätunnuksella käyttäjäoikeuksien mukaisesti.  

Milloin tuote tulee saataville?

Olemme aloittamassa asiakkaiden Mepco Portaali-käyttöönottoja vaiheittain. Aloitamme käyttöönotot asiakkailla, joilla on laajimmin käytössä Portaalin suoraan korvaavia ratkaisuja tai teknologiaa. Myöhemmin tuote tulee kaikkien Mepco Total -asiakkaiden saataville.  

Lisätietoja Mepco Portaalista ja sen tarjoamista mahdollisuuksista saat ottamalla yhteyttä meihin info@accountorhr.fi.