Hyppää sisältöön

Yhteistyö

Mepco Maraplan on nyt osa Kespron palveluvalikoimaa

Kespron kumppanipalvelut tarjoavat relevantteja ratkaisuja ravintolatoiminnan johtamiseen ja kehittämiseen

Kespro tarjoaa kumppaneiden avulla ravintolakeittiötuotteiden lisäksi asiakkaille ravintolan liiketoimintaan lisäarvoa tuottavia palveluja.

”Ostaessaan palvelut Kespron kautta, ravintola saa niistä merkittäviä lisäetuja. Kumppaneidemme palvelut on koostettu siten, että ne tarjoavat relevantteja ratkaisuja ravintolatoiminnan johtamiseen ja kehittämiseen”, kertoo Kespron palveluliiketoiminnan johtaja Taiju Jaatinen.

Mepco Maraplan -ohjelma on matkailu- ja ravintola-alalle suunniteltu työvuorosuunnitteluohjelma, johon on rakennettu alan parhaat käytänteet. Ratkaisua käyttää Suomessa yli 500 yritystä ja uusia käyttöönottoja tehdään viikoittain.

”On hienoa, kuinka hyvin meidän ja Kespron ajatukset tulevaisuuden matkailu- ja ravintola-alasta sopivat yhteen ja markkinoiden johtava työvuorosuunnittelujärjestelmä Mepco Maraplan voi näin olla osa Kespron kattavaa palveluverkostoa. Meillä Accountorilla on vahva toimialatuntemus ja olemme rakentaneet alan parhaita käytäntöjä saataville suoraan Mepco Maraplan -työvuorojen hallintaan. Yhteistyömme avulla voimme tukea kaikenkokoisia Kespron asiakkaita työvuorosuunnittelussa ja samalla ottaa myös heidän tarpeet huomioon tulevaisuuden työvuorosuunnittelussa”, hehkuttaa Accountorin työaikaohjelmistojen liiketoimintajohtaja Pasi Ilmarinen. 

Ravintola-alan yritys hyötyy Mepco Maraplan -ohjelman käytössä mm.

  • tasoitusjaksojen ja tavoitetyöajan seurannasta
  • erilaisista ravintola-alalle suunnatuista laskureista työvuorosuunnittelun apuna
  • vuosivapaiden automaattisesta laskennasta
  • sähköisestä liittymästä palkkaohjelmaan
  • työntekijöiden mobiilitunnuksista

Lue lisää Kespron kumppanipalveluista

Tilaa Mepco Maraplan -demo veloituksetta ja ilman sitoumuksia

Täyttämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytäntömme.