Hyppää sisältöön

Lisätietoa rekryistämme:

Henkilöstömme ajatuksia työstään

Jenni Halttunen, Testing Specialist

”Parasta työnantajassani on kaikki ne upeat ihmiset keitä täällä työskentelee. Olen todella onnellinen, että joka päivä saan kutsua niitä minun työkavereiksi.”

Henna Lindroos, Tuoteasiantuntija

”Accountorilla pääsen työskentelemään huipputiimissä, jossa on osaavia ja luotettavia työkavereita.”

Petri Ontto, Head of Business Development

”Accountorilla on tosi ihmisläheinen, mutkaton ja tulevaisuuteen suuntautunut organisaatiokulttuuri. Oma ammatillinen osaaminen kehittyy koko ajan, kun on näin säkenöivä porukka saatu tänne kasattua.”

Jenna Nousiainen, Product Marketing Manager

”Parasta työssäni on ehdottomasti se, kun saa nähdä ja kokea kuinka asiakas onnistuu.”

Jesse Salo, Software Architect

”Ohjelmoinnin hommissa Accountorilla parasta on se, että kunhan vaan päästään vaadittuihin lopputuloksiin niin saadaan vapaasti tehdä juuri oman näköistä jälkeä. Ja jos matkalla tulee jotain ongelmia vastaan, niin työkavereilta löytyy aina apua niiden ratkaisuun.”

Marinka Kiviniemi, Testing Specialist

”Työssäni on parasta sen monipuolisuus. Järjestelmätestauksen lisäksi pidetään sisäisiä koulutuksia ja laaditaan ohjeita asiakkaillemme.”

Petri Virkkunen, Head of Customer Success

”Työssäni on parasta päästä vaikuttamaan, miltä työelämän tulevaisuus tulee näyttämään. Meillä pääset kehittymään asiantuntijoiden kanssa rennossa ilmapiirissä.”

Kalle Rankinen, Senior Testing Specialist

”AHR:ssä on rento ja ammatillinen ote kaikkeen tekemiseen. Täällä on talo täynnä hyviä tyyppejä, joilta saa apua aina kun sitä tarvitsee.”

Minkälaista meillä on olla töissä?

Opiskelijat ja vastavalmis­tuneet

Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä myös opiskelijoille ja vastavalmistuneille. Etsit sitten kesätyöpaikkaa tai ensimmäistä työpaikkaa valmistumisen jälkeen, ota yhteyttä meihin. Etsimme innokkaita ja kehittymishaluisia tyyppejä, tuoreita ajatuksia ja tulevaisuuden osaajia.

Aloitat meillä sinulle suunnittelulla perehdytysjaksolla. Jokainen uusi työntekijä saa oppaakseen kummin, jonka johdolla tutustutaan työtehtäviin ja organisaatioon. Takaamme sinulle mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi ja suunnitella urapolkuasi niin, että viihdyt meillä mahdollisimman hyvin.

Jos koet alan omaksi ja sytyit ajatuksesta, jätä alla olevasta linkistä avoin hakemus!