Hyppää sisältöön
Henkilöstöhallinto
Palkanlaskenta
Blogi
4.7.2023

Mepco HR- ja palkkaohjelma käyttöön ilman raskasta ohjelmistoprojektia

Oletko ajatellut HR- tai palkkaohjelman hankintaa, mutta raskaaksi mielletty ohjelmistoprojekti ei houkuttele?

Olemme luoneet uuden Go-käyttöönottomallin, jonka avulla voit ottaa Mepcon Palkka- ja HR-ohjelman käyttöön kustannustehokkaasti ja ilman mittavaa käyttöönottoprojektia. Näin projekti sujuu jouhevasti noin 2-4 kuukaudessa. Mallin avulla takaamme, että pienemmätkin yritykset pääsevät nauttimaan Suomen suositelluimman palkka- ja HR-ohjelman eduista ilman suurta ja aikaa vievää ohjelmistoprojektia.

Käyttöönottomallin avulla voitte ottaa käyttöönne joko Mepco HR-järjestelmän tai palkanlaskentajärjestelmän erikseen, tai parhaan hyödyn saamiseksi molemmat yhdessä. Go-käyttöönottokonseptissa sovelletaan parhaaksi kokemiamme menetelmiä, kuten Mepco-konsultin vetämiä työpajoja ja verkkokoulutuksia. Opit työpajoissa Mepcon käyttöä asiantuntevan konsultin opastuksella.

Missä tilanteessa Go-käyttöönottomalli on paras vaihtoehto?

Go-käyttöönottomalli on suunniteltu pk-yrityksille, jotka haluavat hoitaa henkilöstöhallinnon ja palkanlaskennan kustannustehokkaasti itse. Parhaiten Go-käyttöönottomalli sopii yrityksille, joilla on noin 50-200 työntekijää.

Mepco Palkat -palkkaohjelma kevyemmällä Go-käyttöönottomallilla on erinomainen vaihtoehto silloin, kun palkanlaskentaan ei tarvita monia työehtosopimuksia, eikä palkanlaskenta ole erityisen monimuotoista. Palkkaohjelmaa pystytään täydentämään myös käyttöönoton jälkeen erilaisten integraatioiden avulla, tai ottamalla käyttöön lisää toiminnallisuuksia. Voit tarvittaessa laajentaa ratkaisua heti käyttöönottovaiheessa tai myöhemmin myös henkilöstöhallinnon puolelle, jolloin käytössäsi on kokonaisuus koko työsuhteen elinkaaren hallintaan. Parhaan hyödyn Mepco-järjestelmästä saatkin irti, kun otat koko paketin. HR-järjestelmän voi kuitenkin hankkia myös täysin irrallisena tuotteenaan.

Mepco HR-järjestelmä tukee päivittäisessä henkilöstöhallinnon työssä ja sujuvoittaa prosesseja. Saat kiinteällä hinnalla HR-ratkaisun, joka sisältää tärkeimmät henkilöstöhallinnon järjestelmältä vaadittavat työkalut. Go-käyttöönotossa vakioitu kokonaisratkaisu yhdessä palkanlaskennan kanssa perustuu valmiisiin ja testattuihin prosessimalleihin, joilla voidaan tarjota mahdollisimman monelle organisaatiolle kevyt HR-ratkaisu.

Miten Go-käyttöönottomalli eroaa perinteisestä projektitoimituksesta?

Go-käyttöönotto malli on perinteistä projektitoimitusta kevyempi toteutus, jossa hyödynnetään olemassa olevia valmiita prosessimalleja. Go:ssa kokonaisratkaisun sisältö on pitkälti vakioitu ja sen vuoksi sen käyttöönotto on jouhevaa ja hinnoittelu yksinkertaista. Mepco-ratkaisu on mahdollista hankkia myös projektitoimituksena, jolloin ratkaisu voidaan räätälöidä hyvinkin yksilöllisesti organisaation tarpeiden mukaan. Projektitoimitus sopii suurille yrityksille, joissa työskentelee useita satoja työntekijöitä ja ympäristö tarvitsee laajempia muokkauksia. Projektitoimituksissa käyttöönotto on järjestelmän räätälöinnin vuoksi raskaampi ja vie enemmän aikaa sekä vaatii asiakkaalta että toimittajalta enemmän resursseja. Hinnoittelemme projektitoimitukset tapauskohtaisesti.

Käyttöönottoprosessi kuvattu alla olevassa kuvassa: