Hyppää sisältöön

Käyttöönotto

Mepco Maraplanin käyttöönotto

Ota Mepco Maraplan käyttöön helposti ja nopeasti!


Tarjoamme juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun
 
  • Voit olla meihin yhteydessä, vaikka sinulla ei olisi tarkkaa tarvetta määriteltynä. Aikaisempaa kokemusta työvuoro-ohjelmista ei tarvitse myöskään olla. Meillä on vahva toimialaosaaminen, joten osaamme tarjota juuri teidän organisaationne tarpeisiin sopivan ratkaisun.
Ei vaadita teknistä osaamista – kaikki on käyttövalmista 
  • Ohjelman käyttöönotto ei vaadi erityistä teknistä osaamista. Mepco Maraplan -ohjelma on selainpohjainen, joten sitä ei asenneta omalle koneelle. Päivityksiä ohjelmaan tehdään ohjelmistotoimittajan puolesta, joten sinulla on aina ajantasainen ohjelma käytössäsi. Kaikki on käyttövalmista, riittää kun vain kirjaudut ohjelmaan omilla tunnuksillasi nettisivujemme kautta.
Kevyt prosessi – nopeasti käyttöön 
  • Pienille organisaatioille käyttöönotto ei vaadi varsinaista käyttöönottoprojektia eli prosessi on kevyt ja ohjelma saadaan käyttöön nopeasti, parhaimmillaan jopa muutamassa päivässä.
Voit ottaa lisätoimintoja myöhemmin käyttöön 
  • Saat ohjelman käyttöön matalalla kynnyksellämahdollisia lisätoimintoja voit halutessasi ottaa käyttöön myöhemminkin. Ohjelma skaalautuu hyvin vaativampiinkin tarpeisiin tai toiminnan kasvaessa. Kaikkea ei siis tarvitse päättää kerralla. 

Käyttöönoton vaiheet

1. Demokysely

Pyydä järjestelmän demo nettisivuilta, puhelimitse tai sähköpostitse. Sinun ei tarvitse tässä kohtaa muuta kuin jättää yhteystietosi, olemme pikimmiten yhteydessä ja sovimme yhteisen ajan ohjelman tutustumiseen.

2. Etäesittely

Saat meiltä Teams-kutsun etäesittelyyn, jossa käydään läpi tarpeesi ja ohjelman toiminnallisuuksia. Mikäli tarve ei ole tarkasti tiedossa, voidaan myös esitellä ohjelmaa hyvin yleisellä tasolla. Pääset nopeasti näkemään, miten ohjelma soveltuisi juuri teidän organisaatiollenne ja voit esittää mieleesi tulleita kysymyksiä. Etäesittely on maksuton eikä velvoita osallistujaa mihinkään.

3. Tarjous & Ostopäätös

Kun tarve on esittelyssä tarkentunut, saat esittelyn jälkeen kirjallisen tarjouksen. Saatuasi tarjouksen, teet ostopäätöksen.

4. Ympäristön perustaminen

Kun ostopäätös on tehty, perustamme käyttöympäristön ja toimitamme sinulle tarvittavat käyttäjätunnukset. Perustamme myös työntekijät valmiiksi ohjelmaan.

5. Käyttöönottokoulutukset

Sovitaan kaksi yhteistä 45 minuutin käyttöönottokoulutusta. Ensimmäisessä koulutuksessa käydään läpi työvuorosuunnittelua ja tarkennetaan asetukset. Tämän jälkeen pääset omassa rauhassa tekemään ensimmäisen työvuorolistan ohjelmaan. Toisessa koulutuksessa käydään läpi toteumapuolta, tietojen toimittamista palkanlaskentaan sekä mahdollisia lisäkysymyksiä.

6. Jatkuva tuki (asiakaspalvelu)

Koulutusten jälkeen sinulla on hyvä perusosaaminen ohjelmiston käyttöön. Jatkossa saat apua tarvittaessa helposti ja nopeasti asiakastuestamme, joka on aina valmiina auttamaan.

Asiakkaat tyytyväisiä käyttötukeemme – asiakastyytyväisyys 96%!

”Ihan mieletöntä palvelua”

”Hyvää, ystävällistä ja selkeää opastusta”

”Nopeaa ja ammattitaitoista palvelua”

Ota ensimmäinen askel ja tilaa Mepco Maraplan demo veloituksetta!

Täyttämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytäntömme.