Hyppää sisältöön
Työvuorosuunnittelu
25.10.2021

Asiakastarina Naughty Group

“Olemme todella tyytyväisiä! MaraPlan Pro on palvellut meitä hyvin” – Joseph Youssef

Naughty Groupissa on käytössä MaraPlan Pro työvuorosuunnittelujärjestelmä. Yrityksessä työvuoroja suunnitellaan kymmenen ravintolan henkilökunnalle. Vuoroja on useita, kuten aamu-, ilta- , misa- ja yritysmyyntivuorot. Ravintolapäälliköt suunnittelevat työvuorot ja vuoroesimiehillä on myös pääsy MaraPlan Prohon.

Aikaisemmin työvuorot suunniteltiin järjestelmän edeltävällä versiolla MaraPlan 4:llä. Välissä kokeiltiin myös kilpailevaa tuotetta, mutta tultuaan taloon Joseph Youssef päätti vaihtaa takaisin MaraPlaniin. Syyt vaihtoon olivat selkeät.

“Aloittaessani Naughty Groupilla tehtäväkenttäni oli niin laaja, että tarvitsin hyvin toimivat järjestelmät tuekseni. Minulla ei ollut aikaa tehdä manuaalisia laskelmia ja tulin siihen tulokseen, että nykyinen järjestelmä ei palvele meitä tehokkaimmalla ja parhaalla mahdollisella tavalla”, hän kertoo.

“MaraPlan Prossa on mm. palkkaraporttien ajossa selkeämpi tuntimäärittely ja tuntijakauma osastoittain. Se helpottaa arkea, kun pääsen itse hakemaan datan heti, eikä tarvitse lähteä kysymään muilta. Lisäksi järjestelmä on helppokäyttöinen”, hän lisää.

Myös tarpeet integroida työvuorosuunnittelujärjestelmä muihin käytössä oleviin ohjelmiin vaikutti järjestelmän valintaan. MaraPlan Pron rajapinnat toimivat edelliseen järjestelmään nähden paremmin, kuten integraatio Mepco HR -järjestelmään.

Työntekijät pitävät järjestelmästä

Naughty Groupin kaikilla työntekijöillä on pääsy MaraPlaniin. He voivat merkitä tehdyt vuorot vuoron päätteeksi, pääsevät näkemään työvuorolistat ja laittamaan vuorotoiveensa.

“Työntekijät ovat olleet tosi tyytyväisiä MaraPlaniin”, Youssef sanoo.

Hänen mukaansa myös yhteistyö järjestelmätoimittajan kanssa on sujunut todella hyvin. Käyttötuesta vastataan nopeasti kysymyksiin ja yhteyshenkilön kanssa yhteistyö on ollut mutkatonta.

“Olemme todella tyytyväisiä! MaraPlan Pro on palvellut meitä hyvin. Olen suositellut myös tuntemilleni ravintola-alan yrittäjille tätä järjestelmää”, hän kehuu.

Asiakkaamme Naughty Group

Joseph Youssef

Joseph Youssef aloitti Naughty Groupilla vuonna 2020 kehitysjohtajana. Tällä hetkellä hän toimii ravintolaliiketoiminnan johtajana. Hän on tunnettu mm. Top Chef-televisiosarjasta.

Naughty Group

Naughty Brgr on Premium burgeribrändi Suomessa, jonka on perustanut Top Chef voittaja Akseli Herlevi vuonna 2015. Yrityksen nimi on saanut alkunsa Top Chef -tuomarin kommentista. Herlevi valmisti ohjelman kaksintaisteluun hampurilaisen, jota tuomari kuvaili sanoilla “tuhma burgeri”.

Aluksi hampurilaisia myytiin grilliautosta toreilla. Tarkoituksena oli myydä 500–1000 purilaista, mutta lopputulos yllätti. 3000 myytyä tuotetta sinetöi ajatuksen ravintolan perustamisesta. Nykyään Naughty Group on kymmenen ravintolan ketju. Tarkoituksena on laajentua ja kasvaa entisestään.

www.naughtybrgr.com

Lue myös: