Hyppää sisältöön
Henkilöstöhallinto
Palkanlaskenta
Blogi
4.7.2023

Mepco kokemuksia – Asiakkaamme kertovat kokemuksiaan Mepcosta

Jo yli 4000 suomalaista organisaatiota käyttää Mepcoa henkilöstö- ja / tai palkkahallinnossaan. Tämä tarkoittaa sitä, että yli puolen miljoonan työntekijän työsuhteita hoidetaan Mepcolla. Mepco-ratkaisua on mahdollista käyttää palveluna tilitoimiston kautta, tai hankkia järjestelmä oman organisaation käyttöön.

Meiltä löytyy dataa asiakkaista, jotka käyttävät Mepco-ratkaisua omassa organisaatiossaan, ja ovat suoraan meidän asiakkaitamme. He ovat hyvin tyytyväisiä, sillä Mepco on saanut arvosanaksi 8,7/10 ja asiakastukemme puolestaan 4,5/5.

Kokemuksia Mepcosta on siis kertynyt huimasti. Olemme tehneet lukuisia asiakastarinoita, joissa asiakkaamme kertovat omista Mepco-kokemuksistaan. Tarinoissa on noussut esille tiettyjä teemoja, joista asiakkaamme ovat erityisesti pitäneet. Kokosimme tähän blogiin asiakkaidemme kokemuksia Mepcosta yhteen paikkaan, josta niitä on helppo käydä lukemassa.

Mepcossa on HR- ja palkkajärjestelmä samassa järjestelmässä

Yksi usein esille nousseista teemoista on yhtenäisen järjestelmän edut. Moni organisaatio on päätynyt valitsemaan Mepcon, koska siinä on sekä HR- että palkkajärjestelmä yhdessä. Ja vaikka alkuun otettaisiinkin käyttöön pelkästään Mepco Palkat, optio HR-moduulin käyttöönotosta on vaikuttanut ohjelmiston valintaan. Mepco on tällä hetkellä Suomen ainoa järjestelmä, jossa on sekä palkanlaskenta, että HR-järjestelmä samassa.

Raute Oyj

“Halusimme yhden Master-järjestelmän, jossa on kaikki henkilöiden tiedot samassa paikassa, ja josta voidaan siirtää tietoa muihin käytössä oleviin järjestelmiin. Halusimme päästä eroon siitä, että henkilöiden tietoja piti muistaa manuaalisesti kirjata moneen eri järjestelmään”, palkanlaskija Tarja Skog Rautelta kertoo.

Lue koko asiakastarina!

Norlic Oy

“Halusimme HRM-ratkaisun, jossa on sekä palkanlaskenta että HR samassa järjestelmässä. Mietimme myös sitä vaihtoehtoa, että olisimme ottaneet pelkän HR-ratkaisun ja integroineet sen olemassa olevaan palkkajärjestelmään, mutta se, että ne ovat samassa kannassa vei voiton”, liiketoimintajohtaja Jari Rättyä Norlic Oy:stä kertoo.

Lue koko asiakastarina!

Naapurin Maalaiskana Oy

“Tätä päivää on se, ettei siirretä manuaalisesti tietoja paikasta toiseen. Varsinkin kun ollaan tekemisissä henkilötietojen kanssa. GDPR vaatii sen, että henkilöiden tietoja käsitellään mahdollisimman keskitetysti. Tämä oli yksi syy Mepcon valinnalle”, toteaa HR Specialist Tuija Kantoluoto.

Lue koko asiakastarina!

Mepco automatisoi prosesseja ja säästää aikaa

Asiakkaamme ovat kokeneet, että Mepco-järjestelmän käyttöönoton jälkeen manuaalinen työ on vähentynyt huomattavasti. Olemme laskeneet, että Mepcon avulla voidaan vähentää manuaalista työtä noin 80% entisestä. Tämä johtuu siitä, että Mepcolla pystytään automatisoimaan palkka- ja henkilöstöhallinnon prosesseja tehokkaasti.

Pesmel Oy

“Aiemmin minulla meni noin puolitoista viikkoa palkkaprosessin hoitamiseen, eikä siihen läheskään aina riittänyt normaali työaika. Nyt olen selvinnyt normaalin työajan puitteissa alle viikossa”, henkilöstösuunnittelija Leena Klasila sanoo.

Lue koko asiakastarina!

YBT Oy

“Mepco vastaa todella hyvin meidän tarpeisiimme. Tietojen syöttö on vähentynyt ja laskenta automatisoitunut. Parasta Mepcossa on ehdottomasti ajojonot, joilla hoidetaan toimenpiteitä peräkkäin, ja se automatisoi tekemisiä todella paljon”, tietohallintojohtaja Mika Alapuranen kertoo.

Lue koko asiakastarina!

Finn-Power Oy

“Järjestelmä laskee kaavojen avulla palkat oikein ja sähköiset lomakkeet helpottavat prosesseja. Esimerkiksi lomia ei tarvitse enää naputella käsin, vaan ne tulevat määritellyn hyväksymiskierron jälkeen automaattisesti järjestelmään”, henkilöstöpäällikkö Pia Ylelä kuvailee.

Lue koko asiakastarina!

Mepco on monipuolinen ja räätälöitävissä yrityksen tarpeisiin

Mepco-järjestelmä on hyvin muokattavissa yrityksen yksilöllisiin tarpeisiin sopivaksi. Lisäksi Mepco on erittäin monipuolinen järjestelmä ja siitä löytyy kattavasti erilaisia ominaisuuksia erilaisiin tilanteisiin. Asiakkaamme ovat usein maininneet monipuolisuuden ja muokattavuuden Mepcon vahvuuksiksi.

Holiday Club

”Mepco on niin monipuolinen ja mahdollisuuksia riittää, että voimme viedä järjestelmää eteenpäin ja kehittää sen käyttöä jatkossakin. Se tukee niin hyvin henkilöstöhallintoa, palkanlaskentaa ja esimiestyötä, että ilman muuta suosittelisin sitä myös muille”, HR-koordinaattori Anu Palolahti sanoo.

Lue koko asiakastarina!

Innolink Staff Oy

“Kävimme keskusteluja useamman eri ohjelmistotoimittajan kanssa, mutta Mepco palkkaratkaisun käytettävyys ja monipuolisuus tekivät vaikutuksen. Ja onhan se kyllä erittäin näppärä ohjelmisto” Recruitment Manager Anne Kalliomäki sanoo.

Lue koko asiakastarina!

Pesmel Oy

“Mepco oli hyvin räätälöitävissä Pesmelin tarpeisiin, koska TESien lisäksi palkanlaskennassa piti pystyä ottamaan huomioon myös erilaiset paikalliset sopimukset. Top 3 parasta puolta Mepcossa on helppokäyttöisyys, monipuolisuus ja muokattavuus”, henkilöstösuunnittelija Leena Klasila sanoo.

Lue koko asiakastarina!

Mepco on helppokäyttöinen ja nopea omaksua

Monipuolisuudestaan huolimatta monet asiakkaamme ovat kehuneet Mepcoa helppokäyttöiseksi järjestelmäksi, jonka opetteleminen on ollut nopeaa intuitiivisen käyttöliittymänsä vuoksi. Järjestelmä ohjaa käyttäjäänsä hyvin.

Innolink Staff Oy

“Järjestelmän käyttö on myös todella nopea oppia, sillä sen käyttöliittymä on helppokäyttöinen. Mepcosta löytää kyllä aina sen tiedon, mitä sieltä on lähtenyt etsimään. Lisäksi järjestelmästä löytyy myös paljon erilaisia raportteja”, Recruitment Manager Anne Kalliomäki kertoo.

Lue koko asiakastarina!

Naapurin Maalaiskana Oy

“Mepco Palkkoja on näppärä käyttää ja ohjelma on helppokäyttöinen. Toki joitain asioita kaipaan edellisestä palkkaohjelmasta, jonka parissa työskentelin, mutta Mepcossa on hyvin paljon sellaisia ominaisuuksia, joita muissa käyttämissäni järjestelmissä ei ole ollut”, palkanlaskija Merja Kiesi toteaa.

Lue koko asiakastarina!

Valio Oy

”Ihastuimme Mepco HRM:n käyttäjäystävällisiin verkkopalveluihin, jotka palvelevat esimiehiä ja koko henkilöstöä. Ratkaisu vastaa sekä HR:n että palkkahallinnon tarpeita kokonaisvaltaisella tavalla”, palkanlaskentapäällikkö Verena Hakanen kertoo.

Lue koko asiakastarina!

Lue myös: